Ik moet zeggen dat de manier waarop Design & Finish te werk gaat, indrukwekkend is. Sander's team heeft niet alleen onze keuken en badkamer verbouwd, maar ze hebben ook onze visie verfijnd en tot leve... Leggi di più
Hij behandeld iedereen als oud vuil en maakt ruzie waar hij kan en vindt zichzelf geweldig en superieur. Deze man heeft duidelijk problemen. Ook wij zijn door de rechter in het gelijk gesteld en hebbe... Leggi di più
De ervaring met Design & Finish was niets minder dan uitmuntend. Van begin tot eind was er een gevoel van vertrouwen en vakmanschap. Sander leidde het project met zoveel expertise dat ik me geen zorge... Leggi di più
Design & Finish heeft onze ideeën super uitgevoerd. Sander en zijn team hebben onze badkamer en keuken perfect gemaakt. Ze luisterden echt naar wat we wilden en communiceerden duidelijk met ons. Dat g... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
DESIGN & FINISH STAAT VOOR HEDENDAAGSE RENOVATIE. MET PASSIE, ENTHOUSIASME EN GEBUNDELDE ERVARINGEN STAAN WIJ VOOR U KLAAR
Jan Pieterszoon Coenstraat 7, 2595 WP , Den Haag, Paesi Bassi
- +31 6 86102856
- info@designfinish.nl
- www.designfinish.nl
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe…
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden we zijn met de dienstverlening van Sander en zijn toegewijde team.
Op aanbeveling van een vriend hebben we Design & Finish ingeschakeld voor de renovatie van onze woning. In eerste instantie voelden we wat stress vanwege het omvangrijke werk dat moest worden uitgevoerd, maar Sander stelde ons gerust en nam al onze zorgen weg. Zijn ongeëvenaarde oog voor detail en vakmanschap stralen door in het eindresultaat van de renovatie, dat simpelweg fantastisch is.
We hadden geen beter resultaat kunnen wensen. Elk aspect van het project is met precisie afgewerkt, en we zijn absoluut enthousiast over de nieuwe uitstraling van onze woning!
Fantastisch werk geleverd
Fantastisch geholpen met de oplevering van mn appartement. Stuc- en schilderwerk keurig strak gedaan. Volledig ontzorgd.
Via mijn netwerk ben ik in contact…
Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met design finish. Na lange gesprekken voor het ontwerp, waar goed werd gekeken of alles wel haalbaar was en in mijn budget paste, heb ik een contract getekend voor de renovatie van mijn woning 1 jaar geleden. Zoals een verbouwing nooit zonder slag of stoot gaat, hadden wij bij met deze partij na wat vertraging geen problemen. Bij het stucwerk werd nauwkeurig opgelet, per slot is dat het meest esthetische deel van de verbouwing. Ik ben dan ook zeer tevreden over de gehele verbouwing en zal design finish dan ook zeker de volgende keer weer benaderen. Mijn dank jongens!!!!
Heel erg prettige samenwerking gehad…
Heel erg prettige samenwerking gehad met Sander van design and finish, werkelijk over alles is nagedacht , en uitgevoerd.
Sander en team nogmaals hartelijk bedankt.
Ga niet in zee met Sander Faassen!
Wij hebben in 2021 onze verbouwing uit laten voeren door Sander Faassen en werkelijk alles wat er mis kon gaan, ging mis. Dit was allemaal te wijten aan de onprofessionele houding van Sander. Hij heeft met iedere vakman die over de vloer kwam ruzie gemaakt waardoor iedereen wegliep, heeft prutswerk geleverd met datgene wat hij wel zelf heeft uitgevoerd en heeft ons meerderde malen voorgelogen. Toen de verbouwing (die 6 weken zou duren) inmiddels maanden uitgelopen was, hebben we de samenwerking stopgezet. Aangezien ik hoogzwanger was, was het voor ons belangrijk dat het huis zo snel mogelijk af zou zijn. Dit heeft ons zo'n 10.000 euro meer gekost omdat we zijn werk door anderen af hebben laten maken. Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en moet bijvoorbeeld de houten vloer in onze woonkamer alweer vervangen worden omdat deze ongelooflijk slecht gelegd en gelakt is. Ga niet in zee met Sander Faassen van Design & Finish want het kost je geld, een heleboel stress en jaren van je leven. Deze man heeft zijn zaken niet op orde en behandelt anderen als oud vuil. Grootste fout die we ooit gemaakt hebben en nog iedere dag spijt van.
Bespaar jezelf de ellende en ga niet met Design&Finish in zee
Ik heb verschrikkelijke ervaringen met Design&Finish en ik wil iedereen waarschuwen om niet met Sander Faassen in zee te gaan. Ik heb mijn huis door hem laten verbouwen en alles wat er fout kon gaan is fout gegaan. Uiteindelijk heb ik noodgedwongen een andere aannemer in de hand moeten nemen om de veroorzaakte schade te herstellen en om de verbouwing (die inmiddels behoorlijk wat maanden vertraging had opgelopen) af te maken. Sander hield zich niet aan de gemaakte afspraken en deed keer op keer beloftes die hij niet nakwam. De werkzaamheden die hij wel uitvoerde waren van ontzettend slechte kwaliteit. Zo bleken de douchedeuren van mijn douchecabine verkeerd om geïnstalleerd, was al het verf- en stucwerk zeer ondermaats gedaan, heb ik betaald voor materialen die Sander nooit heeft geleverd en is hij twee originele deuren van mijn woning - die zouden worden hergebruikt – “kwijtgeraakt”. Uiteindelijk zag ik geen andere mogelijkheid dan hem te dagvaarden. De rechtbank heeft mij vervolgens in het gelijk gesteld en in maart jl. bepaald dat hij mij zo’n 15.000, - Euro dient te betalen. Helaas heeft Sander hier nog steeds niet aan voldaan en blijft deze nachtmerrie voortduren. Bespaar jezelf alsjeblieft deze ellende. Deze man is een oplichter en niet te vertrouwen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.