Valutata 5 stelle su 5

Design & Finish heeft onze ideeën super uitgevoerd. Sander en zijn team hebben onze badkamer en keuken perfect gemaakt. Ze luisterden echt naar wat we wilden en communiceerden duidelijk met ons. Dat g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sviluppo di aree residenziali

Scritti dall'azienda

DESIGN & FINISH STAAT VOOR HEDENDAAGSE RENOVATIE. MET PASSIE, ENTHOUSIASME EN GEBUNDELDE ERVARINGEN STAAN WIJ VOOR U KLAAR

3,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Toppertjes!

Ik ben erg tevreden met het werk en de service dat Design & Finish heeft gedaan voor mij. Ik heb hen voor 4 verschillende projecten ingezet die goed en ook op tijd zijn volbracht. Ik heb hen ingezet voor:
- Verlaagd plafond met spotjes
- Stucen
- Schilderen
- Vloer Isolatie

7 ottobre 2024

Niet doen…

Een korte recensie wie niet lang wil lezen: ga niet met deze man in zee. Hij komt zijn afspraken niet na en neemt een loopje met de waarheid.

Voor degene die meer tijd hebben om te lezen:
Alle positieve recensies ten spijt heb ik zeer slechte ervaringen met Sander. Een renovatie van mijn appartement, gestart op 16 januari 2023, welke 8 weken had moeten duren heeft 20 weken geduurd eer ik terug kon verhuizen. Op dat moment was de renovatie nog steeds gaande. In maart 2024 heb ik deze renovatie af kunnen ronden.

Tijdens de renovatie werd al snel duidelijk dat Sander zich niet aan afspraken houdt en dat hij over veel dingen niet eerlijk is. Op 17 mei ben ik terug verhuisd naar mijn appartement. De verbouwing was toen nog steeds niet klaar en was het wachten op ensuite deuren en het plaatsen van de achterpui. Ondanks herhaaldelijke toezeggingen werd het steeds duidelijker dat Sander dat niet ging leveren. Uiteindelijk, na hem in de gelegenheid te hebben gesteld alle problemen op te lossen, in oktober 2023 een achterpui besteld bij een ander bedrijf welke in maart 2024 is geplaatst. Wat betekent dat ik de winter heb doorgebracht met een stuk plastic in mijn achterpui.

Om een juridische procedure te kunnen starten een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Daarin werd duidelijk dat de vloerverwarming verkeerd gelegd is en dat deze vervangen moet worden. Naast dit ook heel veel kleine dingen om te herstellen. Een behoorlijk schadebedrag. Sander heeft niks meer van zich laten horen tot 18 januari dit jaar toen mijn advocaat contact met hem heeft gezocht. Het bericht dat ik van Sander kreeg hierover was zeer onplezierig en gaf mij het gevoel van bedreiging. Al eerder een stukadoor aan de deur gehad die het stucwerk er wel even van af zou halen als er niet betaald werd door Sander.

Inmiddels ben ik zover dat er bij verstek een vonnis is toegewezen waarin Sander met een flink bedrag over de brug moet komen.

Op de website van Design & Finish is te lezen dat ze meehelpen in het realiseren van de droom. Helaas is mijn droom een nachtmerrie geworden.

1 marzo 2024

Uitmuntende Ervaring met Design & Finish

De ervaring met Design & Finish was niets minder dan uitmuntend. Van begin tot eind was er een gevoel van vertrouwen en vakmanschap. Sander leidde het project met zoveel expertise dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik ben vooral te spreken over de kwaliteit van het tegelwerk en de installatie van het sanitair; het is duidelijk dat ze veel waarde hechten aan een prachtige afwerking.

9 aprile 2024

Creativiteit en Precisie Hand in Hand

Ik moet zeggen dat de manier waarop Design & Finish te werk gaat, indrukwekkend is. Sander's team heeft niet alleen onze keuken en badkamer verbouwd, maar ze hebben ook onze visie verfijnd en tot leven gebracht. de communicatie was altijd open en respectvol, en ze waren net zo enthousiast over het project als wij. beantwoord, terwijl uitgebreidere discussies plaatsvonden op momenten die ons beiden uitkwamen. Het eindresultaat? Puur vakmanschap.

16 marzo 2024
Valutata 3 stelle su 5

Potentieel Niet Volledig Benut

Design & Finish en Sander hebben duidelijk veel in hun mars. Onze ervaring was wisselend, vooral door communicatieproblemen en enkele details die niet naar wens waren. Het eindresultaat is goed, maar er was ruimte voor meer.

11 marzo 2024
Valutata 4 stelle su 5

Wow-Effekt Gerealiseerd

Wat een ervaring! Design & Finish, jullie werk is puur vakmanschap.Sander, de manier waarop je ons door het hele process hebt begeleid was top. De badkamer en de keuken - wow, gewoon wow. Zoveel aandacht voor onze wensen, we zijn onder de indruk.

21 marzo 2024

Persoonlijke Toets Maakt het Verschil

Sander, je hebt ons echt verrast! Het is ongelooflijk hoe jij en je team van Design & Finish elke centimeter van onze ruimte hebben omgetoverd. Ik moet zeggen, elk detail telt en dat weten jullie. Onze nieuwe badkamer? Elke ochtend een glimlach. En de keuken is het haet van ons huis geworden. Dankzij jullie!

5 marzo 2024
Valutata 3 stelle su 5

Sterk in Vakmanschap, Zwak in Timing

Design & Finish levert vakwerk, onze badkamer is prachtig gewoden. De planning en timing waren een uitdaging, met enige vertraging als gevolg. Hoewel we tevreden zijn met hoe het geworden is, kon de aanloop soepeler.

10 marzo 2024

Exclusiviteit en Perfectie

Design & Finish, met Sander aan het roer, heeft ons huis echt bijzonder gemaakt. Hun ontwerpen zijn uniek en alles is perfect afgwerkt. Ons huis voelt nu zowel modern als comfortabel.

3 marzo 2024

Een Synoniem voor Uitmuntendheid

Design & Finish staat voor ons gelijk aan topkwaliteit. Sander en zijn team hebben iets geweldigs neergezet, ook al was onze verbouwing best ingewikkeld. We zijn echt onder de indruk van het resultaat.

12 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ga niet in zee met deze man!!!!!

Hij behandeld iedereen als oud vuil en maakt ruzie waar hij kan en vindt zichzelf geweldig en superieur. Deze man heeft duidelijk problemen. Ook wij zijn door de rechter in het gelijk gesteld en hebben € 18.000,00 tegoed. Maar deze crimineel heeft gezorgd dat zijn rekeningen leeg zijn. Maar gelukkig zitten de deurwaarders hem nog jaren achter zijn broek. Wij hebben het uit handen gegeven en proberen het nu los te laten.

30 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Sander is een wanbetaler!

Sander heeft bij ons een interieur gehuurd voor zijn woning in Den Haag. Hij betaalt echter zijn facturen niet (meer) en is niet bereikbaar voor contact hierover. Er staat inmiddels ca €3000 open èn een hele inboedel in zijn woning die wij willen ophalen maar we krijgen geen contact.
Ga niet met deze man in zee is het advies dus. Hij komt zijn afspraken niet na.
Kalter & Kalter Amsterdam

12 luglio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più