Kundeoplevelsen er forfærdelig. Jeg kommer aldrig til at handle der igen. Meget uhøfligt personale i Rødovre centeret. Grove overfor kunder, men virker også som om der er meget dårlig stemning mel... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Kundeservice er under al kritik: Der bliver ikke svaret på dine mails, f.eks. ville jeg annullere min ordre, men alligevel blev min ordre sendt afsted? Ligeledes når man så prøver at komme i kontak... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har flere gange i forbindelse med fødselsdagen forsøgt at placerer en ordre, men uden helt til at kunne komme til betaling... Hvis man ikke kan få lov at betale og bestille en vare, hvad er så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg fik tilsendt en anden størrelse end den jeg havde bestilt. Jeg retter henvendelse, og rykker for svar 6 dage efter. Sender pakken retur og rykker for bekræftelse og mine penge 8 dage efter. Der... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Køb dit modetøj online på designersmarket. Vi har modetøj fra Kaffe, Cream, Gestuz, Denim Hunter, Fransa, b-young, Karen by Simonsen med flere. Fragten er gratis og vi har selvfølgelig dag til dag levering. Denne Trustpilot profil er kun vedr online shoppe.
Informazioni di contatto
Banetoften 32, 7500 , Holstebro, Danimarca
- +45-97410415
- www.designersmarket.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Høj kundeservice
Jeg har oplevet høj kundeservice med venlig og professionel kontakt til designersmarket.dk
min nye favorit tøj butik
hurtig levering og tøj der er lækkert og i go kvalitet. kun plusser herfra
TILFREDS :-)))
JEG ER FØRST BEGYNDT AT HANDLE HOS JER / FÅET EN FIN BEHANDLING / JERES VARE LEVER OP TIL DET MAN SER PÅ BILLEDET
JEG VIL HANDLE HOS JER FREMOVER.
PS .JEG HAVDE NOGEN RETUR VARE DER SKULLE BYTTES TIL NOGET ANDET / DER FIK JEG OSSE EN GOD BEHANDLING / ANBEFALER JER TIL ANDRE / ET GODT STED AT HANDLE.
MED VENLIG HILSEN
LISSIE JENSEN :-)))))
Laekker kvalitet og hjaelpsomme medarbejdere, MEN designersmarket kan laere meget af andre internationale internetvirksomheder!
Jeg var urolig glad for mine varer, men meget skuffet over hvordan handlen foregik. Jeg har koebt over nethandler i mange aar, men jeg har aldrig foer oplevet at det fulde beloeb foer tilbud bliver reserveret paa ens konto. Dette skete for mig begge gange jeg koebte noget og i anden omgang blev beloebet ikke slettet selvom det oprindelige beloeb var trukket. Dette betoed at min konto var i minus hele uge over to omgange. Det ville vaere en fordel hvis man endelig skal reservere et beloeb at det kun er det beloeb man regner med at faa trukket. Saadan foregaar det alle andre steder. Jeg ville ogsaa foretraekke at faa en mere praecis faktura, hvis ikke dette er muligt per mail efter bestillingen saa per post hvor f.eks. de sko jeg ikke fik tilsendt var slettet.
Jeg bestilte ogsaa nogle stoevler som jeg var ked af ikke ankom med resten af ordren. Det ville vaere dejligt hvis man fremover fik besked paa forhaand sammen med kvitteringen eller kort efter at disse ikke var paa lager alligevel, det er hvad jeg oplever med andre firmaer.
Udover det har jeg vaeret tilfreds med den hurtige forsendelse paa trods for jeg bor udenfor DK og med varernes kvalitet. Jeg vil meget gerne fortsaette med at handle hos designersmarket, dog afskraekker det mig at jeg kan risikere at staa i minus paa min konto flere dage i traek pga. det reserverede beloeb. Udover det har jeg ogsaa skrevet noget lignende til designersmarket men der er nu gaaet en uge og jeg har ikke faaet svar. Hvis jeg nogensinde har vaeret utilfreds og har naevt det til firmaet har de kontaktet mig med det samme og tilbudt mig en voucher til mit naeste koeb og en undskyldning. Det vil jeg betragte som god kundeservice, ellers vil jeg hoejst sandsynligt ikke handle hos dem igen.

Risposta di designersmarket online
Hurtig levering, dag til dag. Varen levede op til billed.
Super hurtig handel
Det er ikke sidste gang jeg handler hos designersmarket
Kan varmt anbefale at handle hos Designermarket
Kommer helt sikkert til at handle hos Designermarked igen :-)
Nem bestilling og hurtig levering
Det var meget nemt at bestille varerne og jeg fik dem hurtigt leveret.
Jeg måtte dog sende en enkelt ting retur, fordi den var for lille. Det måtte jeg selv betale for, det burde være gratis.
Lynhurtig levering
Det er første gang jeg har handlet på designersmarket online.
Det var en fin oplevelse - absolut ingen problemer.
Rie
Godt sted at handle mange gode mærker, savner dog lidt bedre og flere billeder af tøjet, enkelte steder mangler Info hvad tøjet er lavet af
God personlig kontakt
Jeg havde ikke nærlæst leveringssted, så jeg havde brug for at ændre leveringssted efter at jeg havde fået min ordrebekræftelse. Derefter kom der hurtigt en personlig meddelelse fra Michelle, som spurgte mig, hvor jeg gerne ville have min pakke leveret. Dejligt!
Alt i den skønneste orden, professionel behandling og hurtig levering
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Designersmarket - det er let og overskueligt at shoppe rundt på siden. Der er flere søge muligheder der gør det let at finde en bestemt vare.
Der er et super godt og bredt udvalg af tøj og tilbehør. Leveringen sker super hurtigt og kan tilpasses, så du kan modtage på arbejdet eller i en pakkeshop.
Kun rosende ord herfra :-) Jeg vender helt sikkert tilbage !
Hurtig levering og lever op til forventning
Modtod pakken efter to dage, hvilket må siges at være hurtigt og tøjet lever 100% op til forventning (størrelse og farver) -så dejligt, er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler der.. 😃👍
ekstrem dårlig kunde service og rådgivning
Har altid været super glad for at handle i selve butilken, dog er det SIDSTE gang jeg handler online. Utrolig dårlig service , manglende vare som man ikke får besked om , manglende tilbagebetaling, samt rystende at den vare jeg bestilte , fik jeg besked en uge efter at de ikke havde , trods det at min veninde bestilte nøjagtig samme vare samt str. 3 dage efter . Og gik den!!!!!
Meget fin og imødekommende service, god kvalitet
Smadder fin kvalitet og meget nemt at bytte størrelser, retunerer. dejligt at man kan hente på DK på vejen hjem.
Super
Super lækkert tøj til overkommelige priser..hurtig ekspedition!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.