Lækre produkter og meget billige. Jeg har handlet der mange gange. En enkelt gang var der en lille glasdims til en lampe, som var gået i stykker. De sendte hurtigt en ny.
DesignMarket reagerede super hurtigt, da der var en fejl i min ordre. Uden problemer fik de hurtigt leveret den vare, som desværre ikke var kommet med 1. sending.
Design Market i Horsens har sat sig for at bevise, at bæredygtighed og luksus kan gå hånd i hånd. Ved at tilbyde designer varer med skønhedsfejl, overskudsvarer og varer fra messer og lignende, gør vi det muligt for os at indrette vores hjem med stil og samtidig have en positiv indvirkning på miljøet. Så lad os tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid og støtte virksomheder som Design Market, der gør en forskel.
Norgesvej 5, 8700, Horsens, Danimarca
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Fantastisk gode tilbud på spændende varer. Kan kun anbefale hjemmesiden!

Risposta di DesignMarket
Jeg må indrømme, at jeg til en start var ret skeptisk. Kunne det nu passe, at jeg kunne få en original, ny Verner Panton-lampe til den pris? Og kunne jeg nu stole på, at varen nåede frem? Begge dele blev gjort totalt til skamme. Efter kun halvandet døgn modtog jeg mine flotte nye lamper. Sendt i original indpakning. Aldrig været pakket ud. Og med VPs garanti for ægthed. Læg dertil, at jeg på kort tid (fem min!) fik svar på de spørgsmål, jeg stillede via mail. En i særklasse god oplevelse. Varm anbefaling herfra. Vh Marianne

Risposta di DesignMarket
Virksomheden kan sørge for at jeg modtager min vare - jeg har ikke fået den vare jeg har bestilt.
Super service
Der var 2 lysestager der var gået i stykker, under transport. Der blev straks eftersendt 2 nye
TAK

Risposta di DesignMarket
Nem hjemmeside med gode produkter, konkurrencedygtige priser og hurtig levering :)

Risposta di DesignMarket
Hurtig betjening. Kunne være rart man kunne få leveret til ens addresse.

Risposta di DesignMarket
Just received my first batch, in short, i am impressed!

Risposta di DesignMarket
Var lidt mistroisk da prisen på den lampe jeg ville købe virkede til at være lidt for god til at være sand. Men efter at have tjekket deres facebook og instagram side ud valgte jeg at bestille den.
Og det er jeg glad for. Lampen kom og var godt pakket ind. Vil da helt klart en anden gang handle her igen :-)

Risposta di DesignMarket
Problemfri at handle/returnere hos og hurtig ekspedition 😊

Risposta di DesignMarket
God service og hurtig levering. De forstår deres kunder og hjælper dem

Risposta di DesignMarket
Altid en fornøjelse at handle her. Det er helt vild lækre ting og sager man kan få til en god pris. Køber forkælelse til mig selv, værtindegaver, adventsgaver, nye ting til hjemmet, fødselsdagsgaver, kort osv. Så stor anbefaling herfra.

Risposta di DesignMarket
Super god service og super gode kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, så alle kan være med. Kan varmt anbefales :-)