Kundeoplevelsen er forfærdelig. Jeg kommer aldrig til at handle der igen. Meget uhøfligt personale i Rødovre centeret. Grove overfor kunder, men virker også som om der er meget dårlig stemning mel... Leggi di più
Kundeservice er under al kritik: Der bliver ikke svaret på dine mails, f.eks. ville jeg annullere min ordre, men alligevel blev min ordre sendt afsted? Ligeledes når man så prøver at komme i kontak... Leggi di più
Har flere gange i forbindelse med fødselsdagen forsøgt at placerer en ordre, men uden helt til at kunne komme til betaling... Hvis man ikke kan få lov at betale og bestille en vare, hvad er så... Leggi di più
Jeg fik tilsendt en anden størrelse end den jeg havde bestilt. Jeg retter henvendelse, og rykker for svar 6 dage efter. Sender pakken retur og rykker for bekræftelse og mine penge 8 dage efter. Der... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Køb dit modetøj online på designersmarket. Vi har modetøj fra Kaffe, Cream, Gestuz, Denim Hunter, Fransa, b-young, Karen by Simonsen med flere. Fragten er gratis og vi har selvfølgelig dag til dag levering. Denne Trustpilot profil er kun vedr online shoppe.
Banetoften 32, 7500 , Holstebro, Danimarca
- +45-97410415
- www.designersmarket.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk hurtig og nemt at bytte
Jeg bestilte en kjole om eftermiddagen, og havde den allerede dagen efter.
Kjolen passede desværre ikke, så skulle bytte den igen. Det gjorde jeg bare i den lokale butik, og der var ingen problemer i det.
Helt fantastisk service, kan kun anbefales!
Super hurtig lervering.
Nem at finde rundt på hjemmesiden. Priser i alle klasser. Super hurtig lervering. Dejlig overraskelse i pakken :-)
Hurtig levering, god service.
Bestilte en vare torsdag og kunne hente den i pakkeshoppen allerede fredag formiddag. Varen (en jakke) var desværre for stor, men returneringen gik meget nemt i den "lokale" designersmarket-butik.
Hold dig endelig ikke tilbage med at handle online hos designersmarket.
Perfekt
Skønne varer, hurtig levering. Og returnerer man er pengene tilbage på ens konto i løbet af et par dage
Super butik!
Har kun gode ting at sige om denne butik, og man får den fedeste gave med i pakken :o)
Hurtig leverance
Super hurtig leverance, varerne pakket fint ind.
Hurtig levering og varen som forventet ;)
Cardiganen blev leveret hurtigt og var tilmed super lækker, havde set varen på instagram et par gange og kan godt forstå at den blev fremhævet!
HURTIG LEVERING
Jeg faldt for den nederdel jeg købte til en "veninde aften" i butikken hvor jeg normalt handler - men de havde ikke størrelsen og kunne ikke skaffe den. Jeg gik på nettet - vupti - 2 dage efter havde jeg den nederdel jeg ikke leve foruden :)
😃helt igennem tilfreds....
Kanon service.... Hurtigt & nemt....& sikke et par lækre produkter 😄
super kundeservice
Dejlig hurtig levering:) ikke sidste gang jeg handler her.
Gode mærker og gratis levering
Fin hjemmeside - nem at betjene. Skønt med gratis levering, og flere muligheder for leveringssteder.
Det eneste jeg manglede, var lige en mail eller SMS, så jeg vidste, at jeg kunne afhente min vare. Eller i det mindste en besked om, at varen var afsendt.
Lækkert, nemt og hurtigt
Alle varer kom hurtigt - lige som forventet...
Helt igennem professionelt :-)
Hurtig levering
Havde en god oplevelse , manglede dog tilbage melding, hvornår varen kunne afhentes. Men ellers perfekt.
Elsker designersmarket!
Fantastiske varer, godt og stort udvalg med de nyeste trends.
Hurtig levering og alt levede op til forventet :D
Hurtig levering
Yderst tilfreds. Billeder af tøjet på websiten, svarer til virkeligheden. Hurtig levering.
Hurtig levering, og varen lever op til forventningen så her vil jeg gerne handle igen
Rigtig godt, og hurtig levering
2 ud af 5 varer var beskadiget
Bestilte 5 varer - og på de to af dem var der desværre stof der var i stykker. Fik dog fin service ved reklamation, men fik dog ikke byttet til nye, da der så ikke var flere tilbage i min str. og farve.
Men generel glad for de tre sidste varer.

Risposta di designersmarket online