Fantastisk lækkert tøj i en kvalitet som bare er helt unik. Servicen er helt i top så de varmeste anbefalinger herfra.
Design by laerke fremstiller de smukkeste kjoler og skjortebluser, som er skønne at have på. Jeg er vild med designet og de lækre tekstiler. Jeg er blevet vejledt med farver og størrelse flere gange o... Leggi di più
Jeg bestilte og betale en skjorte via hjemmesiden. Jeg har ikke modtaget bekræftelse eller kvittering Jeg har før skrevet til dem, uden at få svar. VIRKELIG DÅRLIG STIL Efter ovenstående anmeldels... Leggi di più
Jeg giver de bedste anbefalinger! Jeg har flere kjoler og adskillige skjorter fra Design by Lærke, og jeg får altid mange kommentarer fra kolleger og venner når jeg har tøjet på! Det kan virkelig no... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Mode, fashion og style til alle kvinder
Danimarca
- www.designbylaerke.com
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg bestilte en Anne ruffle skjorte til…
Jeg bestilte en Anne ruffle skjorte til min kone, materialet var virkelig lækkert, og min kone blev rigtig glad!
Hurtig
Hurtig, effektiv og meget venlig service. Lækkert tøj i fantastisk kvalitet. Jeg skal handle der igen 👍🏻
Design by Lærke har fede kjoler
Design by Lærke har fede kjoler
Virkelig lækker kvalitet
Og helt unik👌🏼
Og fantastisk service
Det er ikke det sidste, som jeg har købt i fede mærke
havde en super god service og oplevelse…
havde en super god service og oplevelse på Instagram og valgte at købe igennem der:)
kun Ros tilovers for super service og levering som aftalt :)
Fik hurtig hjælp til levering af smuk kjole
Fik hurtig og professionel hjælp til at købe smuk kjole set på Instagram. Hurtig levering.
God service. Jeg var lidt i tvivl om, hvordan min skønne nederdel var, og fik fine billeder og mål. Jeg er meget tilfreds med min nederdel, og blev så glad da jeg modtog den, den er bare så smuk, og falder lige som den skal.
Lækkert tøj i fantastisk kvalitet
Lækkert tøj i fantastisk kvalitet. Super service, da tøjet kan sys efter egne mål og ønsker..