De Raske Drenge lever virkelig op til deres navn ! Hurtige, friske og med ideer til flytning af store møbler selv ad svært tilgængelige trapper og flytning af flygel med kran ud over tagterrassen... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Meget effektiv og påpasselig. Imponerende arbejdstempo og de holder ikke mange pauser i løbet af en flytning. De passer på alle dine ting og den bolig du flytter ind i og den bolig du flytter f... Leggi di più
Phillip har i min situation været helt igennem forstående og imødekommende. Tingene er behandlet ordentligt og var lige til at gå til da depotet skulle tømmes. Rene depotrum, der er tip top. Helt i... Leggi di più
For gud ved hvilken gang har vi benyttet os af De Raske Drenge – denne gang til at flytte vores efterhånden gamle mor på plejehjem. Som altid var de venlige og behandlede tingene med stor respek... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
De raske drenge er et flyttefirma, som leverer enkle flytteløsninger til både private og virksomheder. Vores professionelle team af flyttefolk vægter kundernes oplevelse højt. En tryg og sikker flytning En flytning er en tillidssag, og vi mener selv, at personlig kontakt fra start er med til at underbygge dette. Hos os er der ikke mange forskellige personer inde over hver enkelt flytning. Det er den samme person som både svarer telefonen, giver tilbud og møder op på flyttedagen. På den måde undgås misforståelser, og der er derved større mulighed for en problemfri flytning. Ingen opgave for stor eller lille De Raske Drenge er påpasselige, seriøse samt ansvarlige. Og hvis det ønskes, kommer vi gerne ud og giver et gratis tilbud på alle typer flytninger. Vi varetager alle typer opgaver - lige fra de små til de helt store. Vi varetager for eksempel også andre opgaver end flytninger; herunder: Rydning af dødsboer (med eventuel rengøring) Møbeltransport Og kurérkørsel. Vi kan kort fortalt klare det hele, og vi vil gøre vores ypperste for at ALLE får en god oplevelse med De raske drenge. Få en positiv flytteoplevelse og ring til os på telefon 22 48 19 77 allerede i dag.
Scritti dall'azienda

Informazioni di contatto
Sankelmarksvej 5, 4760, Vordingborg
- 22 48 19 77
- Phillip@deraskedrenge.dk
- www.deraskedrenge.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Hurtig hjælp.
Så blev der flyttet på en hurtig og profesionelle måde, dejlig firma som bliver brugt i fremtiden👍💪👍
Perfekt flyttearbejde!
Perfekt udført flytning
Jeg har nu brugt De raske drenge for anden gang og flytningen gik perfekt. Kan klart anbefale dette firma.
god behandling og sødt personale
Kan varmt anbefales
Kan klart anbefales - de kommer til tiden - er utrolig effektive og passer fint på vore ting.
Friske, venlige og rare personer.
Navnet passer!
"De Raske drenge" KAN VARMT ANBEFALES
"De Raske drenge" lever fuldt ud op til navnet.....Vi havde en flytning fra Frankfurt til Præstø, de Raske drenge kom til Frankfurt som aftalt og alt gik mega nemt, alle mellemaftaler blev overholdt til punkt og prikke.....de arbejder professionellt og passer virkelig på ens ting og ens hjem. KAN VARMT ANBEFALES!!!
Har i dag
Har i dag, 12/9/21.. måtte holde og vente på de flytte en af deres kunder færdig.. For hvad jeg kunne forstå på jeres medarbejder. Så i hævert over færdselsloven og må gerne blokere hele vejen..
Supergod kvalitet i flytteprocessen
Supergod kvalitet i flytteprocessen. Aftaler overholdes. Flyttegodset behandles effektivt og forsigtigt. Rigtig god kommunikation, da der opstod forsinkelser for De Raske Drenge ved den foregående flytning andet sted. Venlige og kompetente flyttefolk. Tak fra mig.
Fem stjerner er for lidt.
Fem stjerner er for lidt.
Perfekt flytning af alle almindelige møbler og en særlig fortælling om et møbel med stor betydning for mig.
Det specielle møbel er et meget tungt gammel skab, som er et arvestykke fra min far. Skabet har lidt under tiden tand og har derfor “forben” der er meget skrøbelige (mildt sagt) De Raske Drenge formår at flytte skabet fra en første sal og placere det på første sal i mit nye hjem uden så meget, som en lille skramme og med intakte ben. Tusind tak for godt arbejde.
Fem raske stjerne - bedre kan det ikke gøres!
En helt igennem positiv oplevelse at bruge De Raske Drenge. Lige fra aftalens indgåelse til gennemførelsen af flytningen oplevede vi punktlighed, kundevenlighed og -forståelse, seriøsitet og ikke mindst en særdeles effektiv arbejdsindsats med smil på læben og et godt humør. Bedre kan det ikke gøres - ganske enkelt!
Hvis man kunne gi' 10 stjerner så skal…
Hvis man kunne gi' 10 stjerner så skal De Raske Drenge ha' dem.
Punktlige, godt humør, seriøse, energiske... kun få ord der beskriver et virkelig godt team af flyttefolk som vi til hver en tid vil gi' vores varmeste anbefaling.
Præcis, hurtig og sikker flytning.
Som altid, præcis, hurtig og sikker flytning til fair pris 👍
De stærkeste m/k’er i byen💪🏼
Min store bekymring og tvivl om hvordan min megatunge skænk kom ned fra 1. sal, blev hurtigt gjort til skamme, da to flytte m/k’er 💃 ankom. De bar uden problemer skænken ned, ja, man kan faktisk sige “de skænkede det ikke en tanke” 💪🏼😉🌹🌹🌹 Alt i alt en fin flytning. Mangler dog at firmaet var lidt nemmere at komme i kontakt med. 👏🏻🌹Vh Inge
Helt igennem et fantastisk firmaer
Helt igennem et fantastisk firma, der 💯% lever op til ens aftale.
Stor anbefaling her fra
Hej Philip (og Rune og Philips far)
Tak for en over al forventning super god flytning fra Sydsjælland til Bornholm 💪
Vi er enormt glade for, at du imødekom vores ønske om, at pakke så tæt som muligt og derved opnå en skarp pris.
Vi er meget imponerede over hvor meget vi kunne få med (og resten tog vi med vores trailer). Virkelig en god oplevelse og service både før, under og efter. Så kæmpe anbefaling her fra.
Jonas har taget lidt fifs og tricks til sig, til næste gang vi skal flytte vores møbler ;)
Esbjerg - Præstø
Så blev flyttelæsset leveret, en helt igennem perfekt flytning.
2 mand høj, med masser af energi og humor. Godset blev håndteret professionelt og en god telefonisk kontakt med opdatering på ankomst tiden.
Intet læs er for lille, eller for stort.
Står du for en flytning, så kan DeRaskeDrenge klart anbefales👌
Til trods for en times forsinkelse
Til trods for en times forsinkelse, så var det kanon service og meget professionelt. Vi var meget i tvivl om hvor meget der kunne flyttes med og her var de igen meget professionelle, intet var for småt eller for stort til at kunne være der.
Der var godt humør hele vejen igennem selvom der var en del tunge møbler m.m.
De fortalte hvis de så skader før flytningen af fx et møbel sådan at vi var enige om det var der fra start. Dette var meget professionelt.
Kan varmt anbefaledes hvis man står og skal flytte.
Bedste service-oplevelse i år!
Bedste service-oplevelse i år!
Vi brugte De Raske Drenge til at flytte en hel villa (og et helt liv) fra Brønshøj til Præstø og jeg må rent ud sige, at jeg meget sjældent har oplevet dygtigere, mere serviceminded, professionelt og betænksomt firma.
Disse gutter har en arbejdsmoral, jeg godt kunne tænke mig at opleve andre steder … ALLE andre steder. Ingen slinger i valsen og totalt løsningsorienteret, når alskens problemer dukker op umdervejs. Nåhja, og så har de humor og er ikke bange for at bruge den.
Mine absolut allerbedste anbefalinger - til Jimmy, Rune, Nina og Philip selv. Årets med afstand bedste service-oplevelse.
Mvh
Jesper Lynghus
Extrem effektive og hurtige
Extrem effektive og hurtige. Kan ikke gøres bedre.
En dobbeltflytning hvor alt bare var perfekt.
Komplet flytning af indbo fra hus til opbevaring hos De Raske Drenge, og senere flyttet det hele til nyt hus.
Alt fungerede bare perfekt. Hurtig og skånsom behandling af indboet. Ikke en eneste skade, og det hele var 100% i orden efter opbevaringen i et 1/2 års tid.
Stillede alt hvor det blev ønsket i huset, og ikke et eneste mærke eller skramme på dørkarme, vægge eller lignende.
I øvrigt en billig flytning og opbevaring.
Kan varmt anbefale De Raske Drenge, som også udviser en god og behagelig tone under selve flytningen, - endda også med godt humør.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.