De Raske drenge Recensioni 308

TrustScore 4.5 su 5

4,6

De Raske Drenge lever virkelig op til deres navn ! Hurtige, friske og med ideer til flytning af store møbler selv ad svært tilgængelige trapper og flytning af flygel med kran ud over tagterrassen... Leggi di più

Meget effektiv og påpasselig. Imponerende arbejdstempo og de holder ikke mange pauser i løbet af en flytning. De passer på alle dine ting og den bolig du flytter ind i og den bolig du flytter f... Leggi di più

Phillip har i min situation været helt igennem forstående og imødekommende. Tingene er behandlet ordentligt og var lige til at gå til da depotet skulle tømmes. Rene depotrum, der er tip top. Helt i... Leggi di più

For gud ved hvilken gang har vi benyttet os af De Raske Drenge – denne gang til at flytte vores efterhånden gamle mor på plejehjem. Som altid var de venlige og behandlede tingene med stor respek... Leggi di più

1. Ditta di spedizioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De raske drenge er et flyttefirma, som leverer enkle flytteløsninger til både private og virksomheder. Vores professionelle team af flyttefolk vægter kundernes oplevelse højt. En tryg og sikker flytning En flytning er en tillidssag, og vi mener selv, at personlig kontakt fra start er med til at underbygge dette. Hos os er der ikke mange forskellige personer inde over hver enkelt flytning. Det er den samme person som både svarer telefonen, giver tilbud og møder op på flyttedagen. På den måde undgås misforståelser, og der er derved større mulighed for en problemfri flytning. Ingen opgave for stor eller lille De Raske Drenge er påpasselige, seriøse samt ansvarlige. Og hvis det ønskes, kommer vi gerne ud og giver et gratis tilbud på alle typer flytninger. Vi varetager alle typer opgaver - lige fra de små til de helt store. Vi varetager for eksempel også andre opgaver end flytninger; herunder: Rydning af dødsboer (med eventuel rengøring) Møbeltransport Og kurérkørsel. Vi kan kort fortalt klare det hele, og vi vil gøre vores ypperste for at ALLE får en god oplevelse med De raske drenge. Få en positiv flytteoplevelse og ring til os på telefon 22 48 19 77 allerede i dag.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Kan varmt anbefale De Raske Drenge…

Kan varmt anbefale De Raske Drenge flyttefirma.
De er hurtige og passer samtidig på dine ting. Står der rum på kasserne, sætter de dem, hvor du har bestemt, de skal være 👍
Jeg skulle have opbevaret mine ting i en periode, det klare de også 😊
Meget hjælpsomme og med godt humør til en rimelig pris.
Rigtig god oplevelse 😃

2 agosto 2022

I er for seje De Raske Drenge

Endnu en gang hjælper de De Raske Drenge🙌🏻 med en næsten en umenneskelig opgave flytning af metalplade på 745 kg.😅
Tusind tak for jeres store gå på mod og jeres gode humør uden jer havde vi aldrig klaret den
Kæmpe tak til Philip og hans seje team 💪🏻

23 giugno 2022

Et fantastisk arbejde!

Service i verdensklasse, søde medarbejdere, påpasselig med ens ejendele og alt i alt en upåklagelig flytning... man kan ikke bede om andet! 👍🏼

Vi anbefaler på det varmeste 'de raske drenge' til jeres flytning! 🏆

13 giugno 2022

Anbefalesværdige, så absolut!!

Mandag den 30. maj 2022, flytning fra Møn til Bording..
2 skønne mandfolk af format, ualmindelige aktive og effektive..
Alt pakket og afleveret uden så meget som en skramme..
Jeg er så imponeret, at der bukkes herfra.
Og min søster fik sine 2 sten med til gabionsfiguren, TAK...

1 giugno 2022

Fin flygel flytning

De raske drenge, to flinke fyre, var fine at kommunikere med - både pr. sms og under hele flytningen - og tog den ønskede tjans med dags varsel. Ankom til tiden og klarede jobbet - at flytte et større flygel - fint. Det blev passet på og selve flytningen gik tilpas hurtigt.

21 maggio 2022

Fantastisk 😀

Jeg havde bestilt De Raske Drenge, til at flytte for min datter, fra hus til lejlighed, og havde totalt undervurderet hvor meget der skulle flyttes. Den vogn der kom, var derfor alt for lille. Der blev hurtigt rekvireret en ekstra bil, og så skal jeg love for at der blev flyttet. Og hele tiden med et smil på læben og en frisk bemærkning. De er så effektive og de gør deres arbejde med en smittende glæde, der gjorde, at det næsten var en fornøjelse at hjælpe til med at slæbe kasser op på 2. sal. Hvis man kunne give 10 stjerner, ville De Raske Drenge (og pige) helt klart fortjene dem alle 10 😀 Tusind tak for hjælpen ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

22 aprile 2022

Fantastisk

Helt igennem fantastisk oplevelse. Behagelige og professionelle folk. God kommunikation og alle aftaler blev overholdt.
Der blev passet godt på vores ting.

21 aprile 2022

DRD klarer alt

Det er ingen overdrivelse når alle, selv andre flyttefirmaer henviser til "De Raske Drenge" - som dem der kan klare alt. Også det de andre ikke kan - og så er de endda rigtig rimelige med priserne.

7 aprile 2022

Fantastisk selskab!

Fantastisk selskab, uden skjulte gebyrer. Godt humør og helt igennem en god oplevelse, som vi helt sikkert ikke har brugt for sidste gang.

3 aprile 2022

Har i dag

Har i dag, haft De Raske Drenge til, at flytte for mig.
De klarede det simpelthen endnu engang til UG. Hurtige og effektive er de. Så stort ros herfra.👍
Vil varmt anbefale dem, hvis i skal have flyttet jeres ting og sager.😊

1 aprile 2022

Endnu en super flytning

Endnu en super flytning. Tusind tak for en god oplevelse og jeres store gå-på-mod. 5 stjerner er for lidt men det er alt jeg kan give. Jimmy og Philip i er sku gode

Mvh Ina

3 febbraio 2022

Super god service

Super god service, søde og rare mennesker, meget arbejdsomme. Smertefri og hurtig flytning. Kan kun anbefales 🙂

27 gennaio 2022

"De Raske Drenge" slog til igen!

Kære Phillip,
Jeg elsker dit ”Det klarer vi selvfølgelig” og det gjorde du. Endnu en kompliceret flytning er overstået, med flere adresser inkluderet, og igen brillierede du med din sans for orden og detaljer. Nedpakning, flytning, udpakning og uden undtagelse fik i sat møbler m.v. de rigtige steder, uden at jeg selv var til stede. 1000 1000 tak!
Jeg håber at du har tid til mig næste gang at jeg igen har brug for et par raske drenge.

18 gennaio 2022