Den cyklende dyrlæge Recensioni 43

TrustScore 5 su 5

4,8

Nathali er en helt igennem fantastisk og meget empatisk dyrlæge med stor viden, omsorg og interesse. Min lille indekat blev meget syg lige op til påske, men selv om der var både weekend og helligdag... Leggi di più

Da vores seniorkat blev alvorligt syg og vi måtte træffe den svære beslutning om aflivning, kontaktede vi Natali. Vores kat blev nemlig mega stresset, når han skulle transporteres i bil og hadede... Leggi di più

I mine mange år i praksis, har jeg set så mange dyr blive stresset, af at komme til dyrlægen. Dyr der hilser på andre syge dyr og besværret for ejer i, at finde en tid, der passer i arbejdskalenderen. Derfor har jeg startet den cyklende dyrlæge. Jeg sætter altid god tid af, så dyret har ro og mulighed for, at lære mig at kende. Mine åbningstider fra 8 til 22 alle dage på ugen, giver en fleksibilitet, der gør at det altid er nemt at finde en tid der passer, I jeres kalender. Det er kun mig I møder og derfor får dyret en kontinuitet i udredning der giver den bedste og tryggeste oplevelse. Mine mange år i praksis har givet mig et stort erfaringsgrundlag og supplerende kurser gør, at mig faglighed er meget højt. Mit samarbejde med forskellige specialister gør, at dit dyr altid vil få den bedste og mest opdateret behandling. Gør det bedste for dit dyr, få dyrlægen hjem.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Så skøn en dyrelæge med hjertet på rette sted

Jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for, at vi fik Natali til at komme her og behandle vores gamle lidt nervøse hunkat, som havde behov for sundhedstjek, chipning og behandling for øremider. Det var så rart at slippe for stress med at køre katten til dyrelægen. Natali kom med sin rolighed og fik gennemtjekket Bonnie. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål og Natali gav også en masse gode seniorkattetips og kostråd. Efterfølgende fik jeg journal på mail og har for nylig fået svar på et par ting over mail samt receptfornyelse uden beregning. Flot service og virkelig fair pris for grundigt hjemmebesøg. Fremadrettet bliver Natali den dyrelæge, vi ringer til, når vi har behov for hjælp til vores kat.

17 marzo 2026

Enestående dyrlæge

Natali er virkelig en enestående og helt utrolig sympatisk dyrlæge. Jeg har brugt mange dyrlæger gennem årene, men fremover vil jeg kun bruge Natali. Min killing haltede pludselig voldsomt efter et fald og få timer senere kom Natali hjem til os og undersøgte hende grundigt og sørgede for smertestillende og lavede en plan for de næste dage, hvis der ikke var bedring. Nogle dage senere kontaktede jeg hende, fordi der ikke var bedring og lynhurtigt fik hun organiseret scanning af pote og ben på en utrolig behagelig klinik med speciale i scanning.

Mit indtryk er, at hun på ingen måde søger de dyreste løsninger og i høj grad har dyrets bedste stærkt på sinde i sine anbefalinger.

Jeg kan på det varmeste anbefale Natali.

23 marzo 2026

Natali kan 200% anbefales

Natali kan 200% anbefales. Høj faglighed, helt nede på jorden, og så gør det bare en verden til forskel at det foregår i eget hjem - vores katte synes bare det var lidt hyggeligt med en gæst, der så endda kom med treats ;o)
SÅ skønt et koncept. Gør SÅ stor forskel for the little ones.
5 stjerner er ikke nok.
Mvh. Bonnie & Clyde og deres to ansatte

27 gennaio 2026

Asta kan godt lide at dyrlægen kommer…

Asta kan godt lide at dyrlægen kommer :)
Natali er super sød, og gør oplevelsen med at skulle til dyrlæge om til en god oplevelse hjemme i egen stue.
Gode input og høj faglighed er dejligt trygt som førstegangs hundeejer.

20 gennaio 2026

Venlig, dygtig og rigtig god service

Vi havde besøg af Den Cyklende Dyrlæge Natali for første gang, og det var en meget positiv oplevelse hvor hun tog sig god tid og skabte tryghed for vores kat, som ellers startede med at gemme sig. Natali forklarede både om katteadfærd og gav foder- og medicinanbefalinger. Jeg kan klart anbefale Den Cyklende Dyrlæge (Natali) og det er bestemt ikke sidste gang vi bruger hende 😻

9 gennaio 2026

Stress-free, professional, and genuinely kind

We had a mobile visit for our cat Oliver to get his pet passport sorted before an international move, and I honestly couldn’t have asked for a better experience. Natali came to our home fully prepared, was calm, efficient, and incredibly kind—both to us and to Oliver.

Natali took care of everything (nails, vaccination, full check) and answered my many, many questions about transporting a cat to France with patience and clear, practical advice. It was obvious she really knows her stuff, and that made the whole process much less stressful.

Scheduling online was easy, communication beforehand was quick and helpful (even over the holidays), and the home visit itself was a game-changer for a nervous cat. On top of all that, she was just genuinely pleasant to spend time with. Highly recommend if you want competent, thoughtful care without the usual vet-visit stress.

5 gennaio 2026

Stor anbefaling

Virkelig en god, rolig og tryg oplevelse at have besøg af Natali. Min kat døjer med voldsom angst for at blive transporteret, og Natali var meget rolig og tålmodig i sin tilgang, så min kat fik en god oplevelse af at blive undersøgt. Stor anbefaling herfra!

10 dicembre 2025

Natali er den mest fantastiske dyrlæge…

Natali er den mest fantastiske dyrlæge der findes

Da jeg kontaktede Natali i denne omgang havde min kat døjet med tynd mave og nedsat appetit efter en tandrens hos anden dyrlæge og jeg havde opgivet at bruge dem da det var som om intet virkede

Natali rykker ud ret hurtigt, noget der minder om en time fra jeg kontakter hende , sætter katten på medicin og giver kvalmestillende

Nu 3 dage senere er katten nærmest som ny

Udover hun er god , så er Natali meget rolig i sin tilgang til dyret (det er anden gang jeg bruger hende) og det er på dyrets vilkår

Hun kan klart anbefales herfra

29 settembre 2025

Tak for hjælpen

Jeg har modtaget den bedste psykiske førstehjælp fra Den cyklende dyrlæge. Natali bærer en hele vejen igennem den svære proces at skulle sige farvel til sin følgesvend i hjemmets trygge rammer.

Stort tak for dig!

1 settembre 2025

Tryghed og tid

Tryg, stressfri og virkelig behagelig oplevelse både for vores kat og hans katteforældre, der var lidt nervøse. Kan varmt anbefales til alle. Så rart at slippe for transport, venteværelse og andet uro. Plus hun var så tålmodig og omsorgsfuld med Chippe 😺

12 agosto 2025

10/10 Cannot recommend enough for home visits

Natali came and visited us to treat our 17 year old cat for mobility, stiffness and pain issues. It was such an amazing experience, she really took the time to make Olive as comfortable as possible and to approach slow. She also took the time to explain to us all of our treatment options. You can see she really loves animals and she genuinely cares about her furry patients.

Taking Olive in to the vet is no longer an option as she gets so stressed she turns feral and dangerous, so she has to be fully sedated for anything. Olive had a few growls but it was so positive and as little stress as possible. Honestly, with a service like this, you never have to put your pet through the stress of a vet visit again.

11 agosto 2025

Natali er en fantastisk dyrlæge

Natali er en fantastisk dyrlæge - enormt omsorgsfuld og forstående og rolig. Vi var nødt til at tage afsked med vores elskede gamle hund og derfor kom Natali hjem til os for at gøre det i trygge omgivelser. Det var enormt roligt og fredfyldt og Natali var god til at tale med os og forklare om hele processen. Samtidig gav hun os alt den tid, vi skulle bruge, for at sige farvel til vores hund. I sådan en hård og svær situation er det altafgørende at man bliver mødt af sådan en fantastisk dyrlæge som Natali.

9 agosto 2025

Besøg hos os

Dyrlægen Natali er en meget sød, kærlig og sympatisk dame som gav sig god tid under sit besøg og undersøgt alt hos vores søde katte-killing.
Hun gav katten vaccine og medicin og os masser af gode råd.

Samtidig er det meget dejligt at lægen kommer hos en og hvor vi kan sparer masser af tid.

Har du et dyr og har brug for et rullende og sød dyrlæge så Ring til hende.

28 maggio 2025

Verdens bedste dyrlæge.

Kan man elske sin dyrlæge? Som jeg spurgte Natali om i dag: hvad gør folk der ikke har dig egentlig? Natali er den mest fantastiske dyrlæge jeg kunne forestille mig. Ikke alene er Natali ekstremt dygtig til sit fag og er i stand til at løse problemstillinger der kan virke helt uoverskuelige. Hun er også helt vanvittig sød og altid en fornøjelse at have på besøg. Jeg har allerede anbefalet Natali til alle jeg kender der har et kæledyr, men hvis nogen læser den her anmeldelse og overvejer at bruge Natali - så vil jeg på det aller varmeste anbefale jer at ringe til hende med det samme. Natali er helt fantastisk. Jeg er meget taknemmelig for at have hende med mig og for at Natali ALTID(!!) kun er et ring væk. Tak for dig Natali. Kh. Emma og Molly♥️

15 maggio 2025

Nathali er en helt igennem fantastisk…

Min lille indekat blev meget syg lige op til påske, men selv om der var både weekend og helligdage, fik vi konsultation og behandling af Nathali flere gange hjemme. Og det gjorde en verden til forskel på alle måder!
Mis er 100% frisk igen nu og vi er 100% dybt taknemmelige her 🌸🥰🩷

19 aprile 2025

De varmeste anbefalinger. Den Cyklende dyrlæge har været vores redning

Vi er dybt taknemmelige for at have fundet frem til "Den Cyklende Dyrlæge" Natali 😊👌
Den Cyklende Dyrlæge er fantastisk og har gjort en kæmpe forskel for vores hunds trivsel (samt kat).
Den cyklende dyrlæge Natali er fagligt dygtig og har samtidig en særlig omsorg, kontakt og empati for dyrene. Vores hund og kat er så glade for hende. I en travl hverdag er det ligeså en kæmpe fordel at dyrlægen er fleksibel og kan tilse/behandle vores hund og kat i eget hjem. Ikke mindst en stor fordel, at behandlingen kan ske i omgivelser, hvor vores hund og kat er trygge. Absolut en gave i vores tilfælde.
Mille/hund ville ikke have klippet klør, hvilket krævede fuld bedøvelse hos dyrlægen på klinik med jævne mellemrum, hvilket blot blev en ond cirkel, hvor vores hund blev mere og mere bange og forbandt klipning af klør med noget negativt. En ond cirkel som blot stressede vores hund og
Ikke mindst dens mennesker, samt kostede en formue.
Den cyklende dyrlæge har været vores redning. Det at få klippet klør er nu en positiv oplevelse med minimal stress. Kræver IKKE fuld bedøvelse og kan ske i eget hjem uden at koste en formue. Både hund, kat og mennesker er så glade for den Cyklende Dyrlæge Natali.
Hermed vores varmeste anbefalinger. Tak for dig 😊💚👌👌

10 marzo 2025

A Vet Who Truly Cares – Professional and Reliable.

Recommend!!! Natali is an incredibly competent and knowledgeable vet who always provides great service.

She has been extremely helpful, responsive, and supportive, especially in emergencies (we’ve had a few 😅). It’s clear how much she loves animals—our dog loves her and is always trying to give her kisses!

Having Natali come to our home means our dog never has to experience the stress of a clinic visit. She handles everything, including any necessary lab tests.

We truly appreciate everything she does and HIGHLY recommend her to anyone looking for a caring and professional vet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 febbraio 2025

Så skøn kærlig dyrlæge ❤️Desværre skulle…

Så skøn kærlig dyrlæge ❤️Desværre skulle vi tage afsked med vores lille mops Chelsea. og Natali som ikke kendte hende . var så åben og kærlig og rolig, Chelsea. fik en meget smuk og rolig afsked 😢❤️og og hun gjorde den svære dag, nemmer for os 😔 Vi giver hende de allerbedste anbefalinger. Gorm frederik Helle fra Albertslund

29 gennaio 2025