1. Veterinario

Dyr taler ikke.. :) Derfor har selv dyrlæge brug for at fortolke de tegn dyrene sender om deres helbredstatus, Alle patienter behandles som unikke individer. KH Hellerup dyreklinik Todos nuestro patientes son unicos y especiales y por eso hablamos su idioma. Español, ingles, portugues y por supuesto danes.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Hellerup Dyreklinik med Bølle - super.🐶

Hellerup Dyreklinik kan Bølle og familie varmt anbefale. Bølle har kendt dyrlægerne i 4 år og nu skulle han opereres med en knækket nail.
Det blev endnu en positiv oplevelse med dyrlæge Marta. Efter nu 2 kontrol besøg er Bølle klar til nye udfordringer - tak for trygt og behagelig forløb.

31 dicembre 2025

6 stjerner til Hellerup Dyreklinik!

6 stjerner til Hellerup Dyreklinik!

Hos Hellerup Dyreklinik er det dyrerne, der er i højsædet – præcis som det skal være. Hele teamet er enormt dygtige, omsorgsfulde og nærværende. De tager sig altid kærligt af vores hund Dolly og formår virkelig at forstå og sætte sig ind i netop hendes behov og personlighed. Man mærker tydeligt, at de er 100 % til stede og brænder for deres arbejde.

Vi føler os 100 % trygge hver gang, og vi kunne aldrig finde på at skifte dyrlæge igen. Det er simpelthen en fornøjelse at komme der, og man ville ønske, at denne standard fandtes på alle dyreklinikker i Danmark.

Hjertevarme, professionalisme og dyb forståelse – vi giver dem vores varmeste anbefaling!

Belinda og Henrik Hildebrandt

5 aprile 2025

En god dyrlæge

Vi har haft dyrlæge hos Hellerup Dyreklinik siden vi flyttede til Østerbro i 2023. Man kan tydeligt mærke, hvor meget de elsker at gense vores katte når vi ankommer, og det er rart at vide, at kattene er i gode hænder under besøget.

Det gør selvfølgelig ondt på pengepungen når man går til dyrlægen, nogle gange meget høje regninger, men sådan er det de fleste steder - til gengæld får man en rigtig god og kompetent behandling her, og det er det vigtigste.

Desuden har vi fået afklaring på nogle fundamentale problemer hos vores ene kat, Manne, som min tidligere og ellers rigtig dygtige dyrlæge ikke har gjort os opmærksom på. Det er rart at vide at der bliver kigget ordentligt efter, og vi kan mærke en tydelig forskel på livsglæde og vægt hos begge katte de seneste par år.

Vi har både fået god rådgivning om foder, vitaminer, tandrens og mobilitetsøvelser, så alt i alt er vi glade :-)

Det eneste er, at akustikken i kælderen er ret dårlig, og at der kan være lidt trængt. Men nu er man også kun på besøg i ny og næ :-)

1 aprile 2025

Uacceptabel og uærlig opførsel

Dyrlægen tog flere røntgenbilleder end, hvad der virkede nødvendigt. Billederne nægter dyrlægen at udlevere til os, men vil kun sende til andre dyrlæger, selvom vi har forklaret, hvorfor vi ønsker at have billederne. Hun bilder os ind, at det er umuligt at sende dem, selvom vi har fået bekræftet fra ander dyrlæger, at det er muligt at downloade billederne. Vores hund fik sig desuden en skade under en operation, som vi oplyste klinikken om. Det ignorerede de fuldstændigt og lyver om at have svaret på vores henvendelse. Nu benægter de, at det er sket i forbindelse med operation hos dem, selvom vi slet ikke har ønsket andet end blot at oplyse dem om det og lidt gennemsigtighed og ærlighed. Dyrlægen skifter fuldstændig personlighed ved den mindste ulejlighed eller snak om penge. Hun har været meget ubehagelig i tonen over for min datter, og vi er meget chokerede over den måde hun har opført sig. Vi har slet ikke lagt op til konflikt, og vi er kede af, at dyrlægen har valgt at reagere så voldsomt på en situation, der nemt kunne løses. Dyrlægen har desværre også løjet om, hvad vi har sagt, men vi har heldigvis skriftlig dokumentation på noget af det.

SVAR PÅ KLINIKKENS BESKED: Hvorfor henviser I til, at operationen blev udført korrekt, og at vores hund nu kan bevæge sig uden smerter? I ved udmærket godt, at den skade, jeg henviser til, ikke har noget med selve knæoperationen at gøre, men derimod en mulig forbrænding eller evt. uopmærksom brug af shaver, som resulterede i, at vores hunds testikler blev skadet under operationen – en situation, som I har valgt at ignorere. Derudover er det ikke korrekt, at vi undlod kontrolbesøg. Vores hund blev opereret den 5. april 2024, og vi var til kontrol den 11. april 2024. Til kontrol blev vores hund ikke taget ind i et undersøgelsesrum, men blev blot hurtigt og overfladisk tilset ved receptionen. Under kontrolbesøget gjorde vi opmærksom på, at vores hund ikke kunne tåle den smertestillende medicin, som derfor blev taget retur. På baggrund af dette fik vi en ny faktura - fakturen er dateret den 11. april 2024. Alt dette bør I kunne se i jeres system. Det er både foruroligende og uacceptabelt, at I vælger at fordreje sandheden.. men det siger vel en del om jeres måde at drive forretning på.

28 gennaio 2025

Kære Sami,

Mange tak for din anmeldelse af forløbet. Vi tager naturligvis dine kommentarer til os og beklager, at I har oplevet forløbet, som du beskriver.

For at besvare dine kommentarer kort: Antallet af røntgenbilleder bestemmer vi ikke selv. Det fastsættes af de ortopædkirurgiske specialister, så de får det nødvendige grundlag for at stille en diagnose og planlægge den videre behandling. Processen med at sende røntgenbilleder direkte til ejer er både praktisk og sikkerhedsmæssigt kompliceret. Vi sendte dog billederne til jeres egen dyrlæge samme dag og anbefalede, at I kunne henvende jer dér for at få dem udleveret. Det er desværre ikke en simpel proces for os at udlevere dem direkte.

Operationen blev efter vores vurdering udført korrekt og har resulteret i, at jeres hund nu kan bevæge sig uden smerter. Vi er klar over, at det er et stort indgreb, som kan være krævende for både dyr og ejer. Derfor anbefaler vi altid et par kontrolundersøgelse efter operationen for at sikre, at alt forløber, som det skal. I dette tilfælde valgte I desværre ikke at tage imod den mulighed.
Under den eneste besøge I har været aldrig blev set ellers bekræfte den forbrænding du skriver. Du er velkommen til at sende os de dokumentation du refererer til.
Vi beklager, hvis I har oplevet kommunikationen som dårlig eller tonen som hård. Det har på ingen måde været vores hensigt, og det er heller ikke noget, vi selv accepterer. Vi forstår, at situationer som disse kan være følelsesmæssigt og økonomisk belastende, og vi er kede af, hvis der er opstået misforståelser.

Endnu en gang tak for din feedback – vi tager den til os.

Vi ønsker jer og jeres hund alt det bedste.

They saved my cat

They literally saved my cat. After several negative experience and incorrect diagnoses with other vets and clinics in Copenhagen, this was the best that could happen to me and my cat. I can’t be grateful enough to the vets, not only for being professional but also caring and empathic. Plus the fees were much more friendly compared to other places. I strongly recommend and wish the best to this clinic, I wish there were more places like this in the world!

20 dicembre 2024

Snyd og humbug i kælderbutik

Stor regning for næsten ingen behandling ….

11 dicembre 2024

Kære Freja,

Mange tak for din henvendelse.

Vores klinik er beliggende i en kælder, da det blandt andet er med til at skabe rolige og isolerede rammer for dyrene. Trafik og trafikerede gader kan forårsage vibrationer og støj, som kan gøre mange dyr utrygge. Dette var en vigtig overvejelse ved valget af klinikkens placering, da mindre stress reducerer behovet for blandt andet sedation og anæstesi – hvilket er en fordel både for dyret og ejeren.

Din hund blev akut behandlet for en tandbyld, der stammede fra en inficeret tand i mundhulen. Vi bestræber os altid på at give et prisoverslag, hvilket også blev gjort i dette tilfælde og blev accepteret. Da der var tale om en akut konsultation, var prisen højere end ved en almindelig konsultation, hvilket er standardpraksis på alle klinikker. Uventede komplikationer kan dog opstå, hvilket i visse tilfælde kan påvirke prisen. Vi forsøger dog altid at holde os til den estimerede pris og, hvor muligt, kompensere på anden vis.

Da din hund er ældre, tog vi særlige forbehold, da risikoen for komplikationer er større hos ældre dyr – især i forbindelse med anæstesi. Vi forstår, at du ønskede at undgå bedøvelse, men det ville ikke have været dyrevelfærdsmæssigt forsvarligt, da der var tale om et kirurgisk indgreb. Vi gjorde derfor vores bedste for at sikre, at din hund blev behandlet under trygge forhold og med tilstrækkelig smertedækning, så hun kunne blive fri for den smertefulde tandbyld.

Vi sætter pris på din feedback og beklager, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger.

Vi ønsker dig og din hund alt det bedste.

Hellerup Dyreklinik

Blev afvist da jeg ville have bekræftet prisen

Blev bedt om at finde et andet sted til aflivning af dværghamster da jeg ville have bekræftet prisen og henviste til Trustpilot anmeldelse. Fik besked om at de ikke ville have kunder der kun gik op i prisen.🤷‍♀️ For mig er det et spørgsmål om gennemsigtighed uanset hvilket pris der er oplyst på hjemmesiden.

10 settembre 2024

Kære Heidi,

Vi er super kede af du havde sådan ærgerlig oplevelse...

Jeg har prøvet at søge dig frem i vores system, og kan ikke se at vi har snakket med dig før. Måske er vi blevet forvekslet med en anden dyreklinik i omegnen. Det ville nemlig ikke første gang.

Vores politik er i hvert fald, at det altid er okay og spørge om pris!

Vi er meget kede af vi ikke kunne hjælpe dig med at tage en god og ordenligt afsked med dit søde hamster. Og vi håber I fik en god afsked trods jeres ærgerlige oplevelse.

Den bedste dyrlæge🙏

Jeg har netop haft den mest fantastiske oplevelse med Hellerup Dyreklinik.
Vores elskede hund skulle tjekkes for et eventuelt brud, og i den forbindelse opdagede de to tumorer😔
I sidste uge fik hun fjernet tumorene samt hendes livmoder, og det er gået helt fantastisk.
Vi har flere gange siden været derude til tjek, og alt er fint.
Vores hund er super tryg ved personalet, som alle har en fantastisk tilgang til både dyr og ejere. Det er tydeligt at de elsker dyr, og det er første gang vores hund frivilligt går ind af døren hos en dyrlæge.
Tusind tak for jer, i gjorde en svær situation meget tryg for os.
Vores største anbefalinger❤️

6 giugno 2024

Kære Sine,

Tusind tak for dine varm ord! Vi er så glade for vi kunne give Coco og dig en god og tryg oplevelse i ellers ærgerlig situation❤️

incredible place

incredible place, incredible attention, beautiful people, highly recommended 😍

3 ottobre 2023

Dear Carla,

Thank you so much for sweet words! It means a lot to us❤️

Kindly

Den bedste dyreklinik i Hellerup og på Østerbro

Både dyrlæge og dyresygeplejerske var helt fantastiske med min hund, da den skulle have renset tænder. Der er ingen tvivl om at de virkelig elsker dyr og har meget stor erfaring. Min hund hader ellers at komme til dyrlægen, men dette besøg var en dejlig oplevelse for ham. Jeg kan på det varmeste anbefale Hellerup Dyreklinik til alle med hund - og sikkert også alle andre dyr. Jeg har været til flere dyrlæger på Østerbro og i Hellerup men dette er min hunds dyrlæge fremover.

21 settembre 2023

Kære Steen,

Tusind tak for dine varme ord! De betyder meget for os.

Vi er så glade for vi kunne give dig, og ikke mindst din firbenet ven er god og dejlig oplevelse!

Overpris

Skulle desværre aflive 2 gammel marsvin, kiggede på deres hjemmeside, hvor de oplyste en pris på 275 kr pr Marsvin, ringede og talet med en dame og fik en tid, under samtalen spørger jeg 2 gange: om prisen er 275 kr pr Marsvin, hvilket bliver bekræftet. Efter aflivning skal jeg så betale, så er prisen pludselig 1444 kr for aflivningen af 2 marsvin ??? Hvilket jeg betaler, men stiller mig undren og fortæller dem at jeg ikke forstår prisen eftersom jeg havde fået oplyst en pris på 275 kr per Marsvin, samt viser dem deres prisliste på deres hjemmeside, hvor det står sort på hvidt. Svaret : det beklager vi, det må være en fejl på vores hjemmeside og hun må have set forkert hvorefter de holder fast på prisen...

21 agosto 2023

"Kære Puk,

Vi beklager selvfølgelig rigtig meget, at du blev informeret om en forkert pris og vi fik selvfølgelig også rettet informationen på vores hjemmeside med det samme.
Det er dog også sådan, at prisen, ud over dyreart, er baseret på dyrets størrelse, da det påvirker mængden af medicin, som skal bruges.
Prisen ligger på et meget almindeligt niveau, hvis du sammenligner med andre klinikker, men vi kan selvfølgelig godt forstå din undren, når du havde forventet noget andet.
Vi bliver desværre nødt til at holde fast på prisen for den medicin vi bruger, men beklager misforståelsen i vores kommunikation og vi vil være ekstra opmærksomme på dette i fremtiden.

Ud over dette håber vi dog på, at I var tilfredse med behandlingen, hvilket i hvert fald var den fornemmelse, vi fik fra jer efterfølgende.

Hellerup Dyreklinik"