Delfin Sengecenter Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde online bestilt en fjernbetjening til en ældre seng. De ringede mig op for at sikre at det var den rigtige jeg havde bestilt. Det var det ikke og de vejledte mig til at finde nummeret på den... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fornem service i min jagt på en knækket sengelamel. Opgaven blev løst fortrinligt af en meget professionel medarbejder. Har også købt sengelamelholdere til udskiftning af de defekte. Hurtig leverin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service. Blev gjort opmærksom på, at de lagner jeg havde bestilt ikke havde samme størrelse som madrassen. Fik rettet ordren til, inden afsendelse så der ikke skulle bøvles i retur forsend... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte for små 3 år tilbage en "Tempura" hovedpude hos Delfin-seng på Østerbro. Efter lidt tilvending er den blevet min bedste ven. Opdagede dog her ved sidste vask af betrækket, at selve skummet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di lenzuola

Scritti dall'azienda

Delfin Sengecenter blev grundlagt i 1986 og har en af danmarks største udvalg af senge i alle prisklasser - herunder boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge, sengerammer, madrasser, sovesofaer, puder, dyner samt endda møbler. Vi har prisgaranti, og matcher altid laveste netpris. Du er velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, eller ringe 56 14 55 33 for vejledning til din næste seng. Vi har butik i Solrød, Østerbro og Amager

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Perfekt service!

Vi besøgte Delfin Sengecenter i Solrød for at købe nogle nye senge. Vi fik vist adskillige modeller, og prøvet madrasser i forskellige hårdhedsgrader. Vi valgte vores senge og blev vist en ekstra tyk topmadras med temperaturreguleringende egenskab.
Efter at have modtaget vores nye senge, må vi konstatere, at vi aldrig har sovet bedre…….og temperaturreguleringen virker. Vi er yderst tilfredse. 😀

16 settembre 2024

Risposta di Delfin Sengecenter

Tusinde tak for de positive ord. Vi gør hvad vi kan for at yde en god service, og det er altid dejligt at høre at vi kan hjælpe med at forbedre vores kunders søvn! :D
Mvh Casper / Delfin Teamet

Valutata 5 stelle su 5

God betjening og gode produkter!

Vi købte en køjeseng med madrasser, dyner og hovedpuder i Delfin på Holmbladsgade. Jeg kan godt lide at handle i en fysisk butik og tale med en person, som ved hvad hun taler om. Vi har været rigtig glade for sengen, så tak til Delfin for en god oplevelse.

24 ottobre 2024

Hej Claus,
Det er super godt at høre du er blevet glad for købet af Mojo køjesengen med madras, dyner, puder etc.
Vi prøver altid at yde den bedste service, og værdsætter virkelig dine pæne ord om Catharina.
Du må have en god weekend og glædelig jul når du når dertil :)

Mvh Casper / Delfin Teamet

Valutata 5 stelle su 5

Super fantastisk vejledning og service…

Super fantastisk vejledning og service fra Syhal Øksum i Solrødcenteret. Syhal gav sig virkelig god tid til at vejlede os om seng, dyner og hovedpuder og vi har aldrig sovet bedre. Jeg har haft mange problemer med nakken og ofte vågnet om natten med hovedpine, det problem er helt forsvundet. De allerbedste anbefalinger herfra. Hilsen Lisbeth

9 novembre 2024

Risposta di Delfin Sengecenter

Kære Lisbeth, Super dejligt, at i mange af jeres smerter er forsvundet, Og mange tak for de flotte ord, er straks givet vidre til Syhall, som selvfølgelig også blev glad. De bedste hilsner, og tak, fra Delfin Sengecenter teamet

Mega god service - sühal i Solrød

Jeg har rigtig mange problemer med ryggen og kroniske smerter, så vi havde besluttet at købe en god og ordentlig seng. Vi fik så sød og god og hjælpsom vejledning af Sühal i Solrød. Både at min og min mands madras skulle være forskellige og hvilken hovedpudetykkelse der var den rigtige. Nu har vi haft sengen et stykke tid, vi er SÅ glade for den og det har virkelig hjulpet på ryggen. Vi købte med elevation fordi vi tænkte at det var lækkert. Vi bruger det dog ikke så ofte almindeligvis, men når ryggen driller er det guld værd at blive hjulpet op. Så TAK! Kompentent service er efterhånden ikke noget man kan regne med, men det fik vi virkelig her.

3 agosto 2024

Risposta di Delfin Sengecenter

Kære Cristina, Tusinde tak, for de flotte ord, der er bare så rart at det bliver værdsat, når man prøver at gøre det godt. Med venlig hilsen Delfin Sengecenter

Super godt køb

Købt en super lækker topmadras fra Jensen senge. Da jeg har sådan en seng. Ved bare det et kvalitet.
Sover som en drøm. Min seng er blevet fornyet.
Super service og dejlig betjening på Amager 🤣

15 agosto 2024

Risposta di Delfin Sengecenter

Mette Buch, Tusinde tak for de pæne ord, de gjorde stor glæde, m.v.h. Delfin Sengecenter teamet.

Super god service

Super god service. Vi valgt dem end andre store kæder pga. service. Da man kan købe Jensens seng fra mange steder.

19 luglio 2024

Hej Matty,
Mange tak for de pæne ord, vi gør vores bedste for at give en god kundeservice, og altid rart, når det bliver værdsat.
Mvh Delfin Sengecenter

Sublim kundeservice

Alle virksomheder laver fejl.
Men måden virksomheder håndterer når det sker - viser den sande værdi.
Delfin Sengecenter består I DEN GRAD med sublim håndtering, af en menneskelig fejl. Hurtig og personlig service i verdensklasse. Og hertil lækre produkter!

29 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

En umiddelbart dårlig oplevelse blev til en god oplevelse

Købte en Tempur pude online hos Delfin Sengecenter.

Ved modtagelse bar pakken præg af at være åbnet tidligere. Kontaktede derfor Delfin Sengecenter for at høre om produktet havde været solgt til anden køber før mig.

I den efterfølgende telefonsamtale stod det hele noget uklart. Som jeg forstod samtalen havde varen været solgt til anden kunde, men Delfin Sengecenter mente ikke den havde været brugt af den anden kunde. Det var jeg noget utilfreds med og samtalen endte med en drøftelse om hvorvidt varen skulle være solgt som demovare eller ej. Der blev aftalt at Delfin Sengecenter ville ringe tilbage hvilket umiddelbart ikke skete den første uge efter.

Efter offentliggørelse af min oplevelse herinde tog ejeren imidlertid fat på mig med det samme telefonisk, og det stod i samtalen hurtigt klart for mig, at min vare IKKE havde været solgt til anden kunde forinden. Formentlig var skaderne på emballagen relaterede til forsendelsen (puden fejler intet).

Efter en god forklaring tænkte jeg sagen var lukket fra min side, og fjernede derfor den oprindelige anmeldelse.

Her et par dage senere kom imidlertid en gratis gave fra Delfin Sengecenter som beklagelse for ulejligheden (med den manglende tilbagemelding).

2 stk nye gratis hovedpudebetræk til hovedpuden.

Det er god service.

Var egentlig tilfreds med den oprindelige tilbagemelding men med de gratis hovedpudebetræk gik oplevelsen fra neutral til positiv.

Kan derfor godt se mig selv handle hos Delfin Sengecenter igen, og kan anbefale andre det samme.

2 luglio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Bad customer service - Update

Update:
Delfin customer service contacted us and sent new pillow case at same day.
Appricate their help.

We bought a Tempur pillow on mid of Jun.
And it has a dirty spot on one of side of the pillow.
I sent mail to claim a replacement but they called my husband to provide more photos. I e-mail more photos on 25 or 26 Jun. Until now, we did not get any feedback from them. It is really not a good customer service.

2 luglio 2024

Risposta di Delfin Sengecenter

kære Wei Ju Tu, det du skriver er ganske simpelt ikke korrekt, jeg talte med din mand i går, og sagde vi beklagede fejlen, at et pudebetrækket bliver snavset under transport, og jeg ville sørge for der kom 2 nye betræk, direkte fra fabrikken, uden beregning. I øvrigt er vi midt i en ferieperiode, hvor ting nogen gange kan tage lidt længere tid. m.v.h. R. Andersen

Valutata 1 stelle su 5

Ekstrem dårlig behandling …

Vi købte en sovesofa vi fik leveret 28/8-2023, dagen efter da den blev samlet konstaterede vi sædehynden gabte i begge sider ifht. armlænene. Da sofaen er købt til vores kolonihave, ville sælgeren gerne have vi giv sædet tid til evt. at sætte sig, og vendte tilbage til foråret.
Vi flyttede hjem 14/9-2023 dvs. sofaen var brugt 15 dage. Vi kom derud igen 17/5 og vendte tilbage med vores klage 30/5 nu også pga. sædehynden var blød og faktisk ikke til at sidde i. Trods flere henvendeler, fremsendelse af billeder sker der intet. jeg har ringet til Richar, som solgte os sofaen, han vender ikke tilbage, og den løsning de har er et såkaldt uvildigt firma, det koster kr. 1500,- hvis de ikke finder fejl, dem fra Delfin vil ikke komme og se den sofa de selv har solgt.
Nu har jeg opgivet og kører en klagesag. men dårligere behandling af deres kunder, skal man lede længe efter. Richard lovede en formfast sædehynde og en sofa i god kvalitet, men de ord gælder åbenbart kun ved salg, ikke ved reklamation.

14 giugno 2024

Risposta di Delfin Sengecenter

Kære Dorthe Stavnsbirk Strøyer, jeg beklager, de oplevelse, Din sofa er produceret af et stort firma, som vi har handle med i årevise, uden problemer. Selvfølgelig skal tingene være i orden, og det er almindeligt i branchen at sende et uvildigt firma til at bese et produkt.
Jeg har først hørt om dit problem for nyligt, da du har kuminikeret med Kenn, som passer Østerbro afdelingen. Jeg bad ham tilbyde nyt skum, i sædet u/b. hvilket du så åbenbart ikke lige har fået af vide.
Det er 100% mit ansvar at tingene fungere, så det havde været rart, om vi 2 havde haft mulighed for at tale sammen. Jeg vil ikke undskylde, blot
privat har der være meget øv, i lang tid. Ellers ring direkte til mig 56 14 55 33, mvh. Richard

Super god service!

God kommunikation og levering som aftalt. Kan klart anbefales.

12 giugno 2024

Risposta di Delfin Sengecenter

Hej Laura Harvey, tusinde tak for den flotte anmeldelse. mvh. Delfin Sengecenter

Super betjening Holmbladsgade

Vi var i dag d. 26/2-2024 inde på Holmbladsgade og købe seng. Den kvindelige ekspedient var super, venlig og forklarede alt til os. Må desværre ikke skrive navn men hun burde have ros for hendes kundepleje.

26 febbraio 2024

Risposta di Delfin Sengecenter

Mange tak for dine fine ord, De fine roser er givet videre. dbh. Delfin teamet.

Valutata 5 stelle su 5

Bedre service skal man lede længe…

Bedre service skal man lede længe efter.
Bestilte 2 sengebunde til levering 1-3 dage efter. På 4.dagen ringede jeg og pgra sygdom ville der gå 12 dage efter bestilling!!! Rigtig øv…. MEN 4 timer efter ringede de og sagde, at de ville sende vores varer med ekspresbud til levering 2 dage senere (uden udgifter for os viste det sig). TAK til jer skal lyde herfra og til alle andre : I kan roligt handle her, når man ringer bliver telefonen taget af en sød og venlig medarbejder, der følger op på tingene.

6 febbraio 2024

Kære Ulla,
Mange tak for de flotte ord, det varmer rigtigt meget. Vi håber du bliver glad for dine elevationsbunde.
Dbh. Richard

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig december gave til os selv

Dejlig december gave til os selv. Har fundet lækker seng, og lækker service i senge butik delfin Sengecenter holmbladsgade. Super tålmodig betjening og god, hurtig levering. Vi er så glade for seng og betjening :)

Tusind tak for hjælpen Catharina og rigtig glædelig jul 🎄

22 dicembre 2023

God og venlig service

God og venlig service. Købte Jensen madras med stor rabat. Desværre var madrassen for hård. Uden problemer blev der bestilt ny blødere madras-kerne, som jeg fik udskiftet den hårde med uden bøvl eller ekstra gebyr. Perfekt!

14 dicembre 2023

Dejlig service

Dejlig service, ordentlig leveringstid og et produkt der bare virker det dejligt.

16 ottobre 2023

Risposta di Delfin Sengecenter

Hej Daniel, Dejlig med positive mennesker, i en tid med uro i verden
Vi takker mange gange for de flotte ord.
m.v.h. R. Andersen

Valutata 3 stelle su 5

God service og problemer med efterfølgende levering

Det store plus var den gode service i butikken. Efterfølgende blev der fra butikkens side forhandlet om at rykke leveringsdato - grundet ferie - og leveringsdato var aftalt god tid i forvejen, da den var vigtig.
Efter levering blev jeg rykket for betaling, som allerede var overført. Desuden manglede der en del af ordren, som jeg har brugt tid på at kommunikere om og rykke for levering af. Jeg er blevet kompenseret for denne del af leverancen.
Alt i alt en blandet oplevelse, hvor den gode service i butikken bliver overskygget af den efterfølgende kommunikation.

5 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Den bedste service og rådgivning EVER.

Den bedste service og rådgivning EVER.

Jeg har haft den fornøjelse at være kunde hos Delfin Sengecenter på Amager og jeg fået den bedste og mest fantastiske service af Catharina, hun har ikke kun en stor viden, om de produkter der sælges fra butikken, hun har noget så sjældent som stor interesse, indlevelsesevne og stor forståelse for netop mine behov, jeg følte mig set og hørt og jeg fik valgt den helt rigtige topmadras og rullemadras. Jeg blev ringet op flere gange, da de produkter som jeg ville have, skulle bestilles hjem fra deres leverandør. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

Tak for en fantastisk kundeoplevelse.
Jan

24 aprile 2023

Hej Jan,

Din feedback varmer virkelig, og vi er utrolig glade for at høre om din positive oplevelse hos Delfin Sengecenter på Amager, og især med Catharina. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunder føler sig set, hørt og værdsat, så det er skønt at høre, at dette var tilfældet for dig.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed med hensyn til bestillingsprocessen, og vi er begejstrede for at høre, at du er tilfreds med dit valg af topmadras og rullemadras.

Endnu en gang tak for dine rosende ord. Det motiverer os til konstant at levere den bedste service og rådgivning. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Med venlig hilsen,

Casper / Delfin Sengecenter Team

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più