Delfin Sengecenter Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg havde online bestilt en fjernbetjening til en ældre seng. De ringede mig op for at sikre at det var den rigtige jeg havde bestilt. Det var det ikke og de vejledte mig til at finde nummeret på den... Leggi di più

Fornem service i min jagt på en knækket sengelamel. Opgaven blev løst fortrinligt af en meget professionel medarbejder. Har også købt sengelamelholdere til udskiftning af de defekte. Hurtig leverin... Leggi di più

Fantastisk service. Blev gjort opmærksom på, at de lagner jeg havde bestilt ikke havde samme størrelse som madrassen. Fik rettet ordren til, inden afsendelse så der ikke skulle bøvles i retur forsend... Leggi di più

Købte for små 3 år tilbage en "Tempura" hovedpude hos Delfin-seng på Østerbro. Efter lidt tilvending er den blevet min bedste ven. Opdagede dog her ved sidste vask af betrækket, at selve skummet... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di lenzuola

Delfin Sengecenter blev grundlagt i 1986 og har en af danmarks største udvalg af senge i alle prisklasser - herunder boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge, sengerammer, madrasser, sovesofaer, puder, dyner samt endda møbler. Vi har prisgaranti, og matcher altid laveste netpris. Du er velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, eller ringe 56 14 55 33 for vejledning til din næste seng. Vi har butik i Solrød, Østerbro og Amager

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Grundig og faglig kompetent rådgivning

Grundig og faglig kompetent rådgivning. Det endte med den helt rigtige madras. Meget tilfredsstillende resultat. Kan anbefales.
Thomas Fuglsang, Kongens Lyngby

12 agosto 2025

Hej Thomas,

Super godt du endte med den Jensen madras der opfylder dine behov bedst muligt :-)
Tak for de pæne ord!

Rart med fysisk butik

Vi har købt en sengeramme i Delfinsengecenter på Amager, som lever fuldt op til vores forventninger. Vi var henne i butikken for at se på forskellige senge, og fik rigtig god vejledning. En klar anbefaling herfra.

2 giugno 2025

Hej Morten,
Dejligt at høre du har været tilfreds med din nye sengeramme og den vejledning vi kunne tilbyde :D
Skulle der være andet er du altid velkommen til at ringe eller kigge forbi

Mvh Casper / Delfin Teamet

Min nye seng kom som aftalt og blev…

Min nye seng kom som aftalt og blev leveret til tiden. Min gamle seng blev taget med også som aftalt. Alt hurtigt og effektivt.

11 luglio 2025

Hej Maibrit,
Super godt at høre du har været tilfreds med forløbet! :D
Hvis der skulle være andet vi kan gøre fordig må du endeligt sige til. Vi håber du bliver glad for din nye boxmadras mange år frem :-)

Mvh Casper / Delfin Teamet

Delfin Sengecenter Amager GIVER så god…

Delfin Sengecenter Amager GIVER så god service.
Har købt en ny madras og fik den leveret og er så glad for madrassen. Fik den hurtigere end forventet så tusind tak til Catharina og personalet Amager delfin sengecenter. Anbefaler at handle der.

9 luglio 2025

Hej Vibe.

Tusind tak for de pæne ord. Vi er glade for at kunne yde en god betjening :D
Skulle du der være andet må du endeligt give os et kald. Vi håber du er glad for din nye madras mange år fremad :)

Mvh Casper / Delfin Teamet

Rigtig fin kundeservice med en venlig…

Rigtig fin kundeservice med en venlig og god opfølgning på den seng jeg købte. Delfin Sengecenter kan absolut anbefales.

26 giugno 2025

Hej Eva,
Mange tak for din anmeldelse. Vi vil tilstræbe at give dig en 5-stjernet oplevelse næste gang! :-D

Ha' en god sommer!

Mvh Casper / Delfin teamet

Dejligt og god behandling i butikken i…

Dejligt og god behandling i butikken i Solrød fik jeg af medarbejder, Syhal.
Kan varmt anbefale Delfin senge butik i Solrød butikscenter 😃

4 giugno 2025

Hej Britt,
Vi er meget glade for at høre du har fået en god behandling hos os. Det bestræber vi os altid. Og håber du bliver glad for din nye boxmadras når du får den! :D

Ha' en god dag :)

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.

29 marzo 2025

Hej Pia,
Super at høre du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside og levering :)

Et virkeligt godt køb.

Vi har købt Adelsö Lænestolen og er begejstrede. Ikke kun for firmaets yderst venlig og professionel service. Men først og fremmest for kvaliteten og det meget fint håndværk, stolen kom med. I øvrigt overraskende lavt pris i forhold til stolens kvalitet.

10 aprile 2025

Hej UP,
Mange tak for de fine ord. Betyder meget at høre i har været glade for vores service. Og vigtigst af alt at Adelsö stolen lever op til jeres forventninger, måske endda mere :D

Mvh Casper / Delfin Teamet

Da jeg skulle købe ny topmadras tog…

Da jeg skulle købe ny topmadras tog Catharina sig god tid til at forklare forskellen på de forskellige topmadrasser og samtidig lyttede hun til mine behov. Jeg fik fyldestgørende svar på mine spørgsmål.
Jeg købte en udstillingsmodel, men da den desværre blev solgt til anden side fik jeg i stedet for en ny model, bragt til døren.

14 marzo 2025

Hej Andreas,

Vi er glade for at høre, at du har fået en god vejledning hos Catharina :D

Ha' fortsat god dag!

Mvh Casper / Delfin Teamet

Jeg har handlet i delfin sengecenter i…

Jeg har handlet i delfin sengecenter i Solrød Centret! Jeg besluttede mig for at handle lokalt og det har jeg IKKE fortrudt. De har så meget styr på hvad der gav mening med mig med meget få ord fra min side. Jeg har efterfølgende oplevet lidt udfordringer og jeg blev mødt med øjeblikkelig hjælp og det er tydeligt at mærke at de sætter kundeservice enormt højt. Jeg vil anbefale delfin sengecenter i Solrød centret til enhver der vil have kvalitet til gode penge og en enormt flot og tryg service.

4 marzo 2025

Hej Karina,
Det er super dejligt at høre du har haft en god oplevelse! :)

Vi prøver altid at udbedre hvis der skulle være problemer, og er glade for at høre du har været tilfreds med processen og resultatet, på trods af der har været udfordringer.

Vi håber i fortsat får mange år med god søvn på jeres karma sengeløsninger! :D

Fremragende service.

Fremragende service. Havde brug for to senior stole til mine forældre, som er flyttet på plejehjem. Bestilte og afhentede på en lørdag hvor deres lager normalt er lukket. Men den unge mand var meget venlig og kørte to gange til lageret for at hente stolene (havde kun adgang til en lille bil). Kan varmt anbefales.

1 marzo 2025

Hej Børge,
Mange tak for de fine ord!
Jeg er glad for jeg kunne hjælpe, og endnu bedre hvis dine forældre er blevet glade for de nye otium stole :)

Ha' en god dag

Alt var som forventet

Alt forløb som aftalt og forventet

25 febbraio 2025

Hej Henrik,
Vi er super glad for processen forløb som forventet :)
Ha en go' dag
Mvh Casper / Delfin Teamet

God kundeservice i telefon og ved…

God kundeservice i telefon og ved levering.

31 gennaio 2025

Hej Peter,
Vi er glade for at høre du har været tilfreds med din oplevelse og håber du bliver glad for din nye Eris madras mange år i fremtiden! :D
Mvh Casper / Delfin Teamet

Jeg er meget glad for min nye seng

Jeg er meget glad for min nye seng. Det er længe siden jeg har sovet så godt og været helt udhvilet hver morgen.
Delfin sengesenter har nogle dygtige folk i butikken. De er meget venlige og vejleder super godt.
Fint man kan få leveret, og da jeg er en ældre kvinde fik jeg også båret sengen op og samlet. Det kostede selvfølgelig lidt😜
Alt i alt en god oplevelse.

5 febbraio 2025

Hej Laila,
Viklig fedt at høre du har været glad for vores service, og endnu vigtigere, at du er veludhvilet hver morgen! Det er helt klart vores højeste mål med hver kunde, så dejligt at høre det lykkes!
Vi håber at du fortsat vågner veludvilet mange år frem :D
Mvh Casper / Delfin teamet

Sengen er rigtig god og vi fik god…

Sengen er rigtig god og vi fik god hjælp til at vælge den. Den blev leveret hurtigere end planlagt. Så vi er meget tilfredse.

25 gennaio 2025

Hej Steven,
Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at kunne tilbyde dig en service og seng som du er blevet tilfreds med :)

Hurtig levering på adressen

Hurtig levering på adressen, og god telefonservice.

6 gennaio 2025

Hej Michael,
Vi er super glade for du har været glad for vores service og leveringstid. Det er dejligt at høre! :)