Rund stolsdyna Adam, helt nöjd och bra att den kan bindas fast vid pallen. Tänkte att den kanske skulle sjunka ihop så jag köpte 2 st. men det behövdes inte av det skälet, den är ändå c:a 7 cm tjock e... Leggi di più
Mycket fina sofföverdrag till vår gamla IKEA soffa! Bra kvalite på arbetet såväl som tyget. Överdragen gick på utan problem på både dynor såväl som själva soffan. Snabb leverans inom överenskommen t... Leggi di più
Fin vare. Fik dog aldrig den rabat, jeg var blevet sat i udsigt og heller aldrig respons på min skriftlige henvendelse herom. Får stadig tilsendt mails om tilbud på næste ordre… Fine varer men kundes... Leggi di più
Tekstiler til dit hjem - Tekstiler til ditt hjem - Textilier till ditt hem
Hulvejen 9, 6340, Kruså, Danimarca
- dekoriaskandinavien@dekoria.com
- www.dekoria.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Nydelige sofatrekk
Rask ekspedisjon. God service over telefonen. Godt sydd og bra kvalitet.
Perfekt dug
Fik det bestilte
Fik det bestilte, var dog lidt skuffet over at der var brugt nylon til rynkebånd istedet for stof.
Allt som jag ville ha fick jag
Jag fick mitt sängöverkast sytt efter egna mått med eget valt tyg och är mycket nöjd med resultatet. Bra service också.
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd både med servicen og produktene! Sofatrekkene som måte sys på egne mål, passet akkurat. Som å få to nye sofaer :)
Mycket nöjd med hela köpupplevelsen
Mycket nöjd med hela köpupplevelsen! Hemsida enkel att navigera på. Bra utbud! Bra priser! Mkt snabb, bra och personlig service från kundservice (behövde ett råd inför köpet). Fick från att jag beställde uppdateringar om hur min beställning låg till. Men framför allt; jag är såååå nöjd med soffklädseln!
Rask levering og flott produkt
Rask levering, god innpakning av gardinen. Veldig god kvalitet, forseggjort søm. Liftgardinen var enda penere/bedre enn forventet - kan virkelig anbefales!
Beställde tygöverdrag till mina…
Beställde tygöverdrag till mina barstolar som passade perfekt och med jättefin kvalitet. Toppenbra!
Kvalitet🤗
Nemt at vælge med stofprøver, som at få ny sofa, dyrt men godt.
Snabb leverans och bra uppdateringar
Ved en fejl havde jeg bestilt den…
Ved en fejl havde jeg bestilt den forkerte størrelse af et sofabetræk, som jo er specialsyet :(
Helt uden brok fik jeg det byttet til den korrekte størrelse, på trods af at de jo så skal producere et nyt (som iøvrigt passer perfekt).
Det kalder jeg god service!
Kvalitet stoff
Kvalitet stoff, trekket ser fantastisk ut på sofaen, passer perfekt!anbefales! Finere og bedre kvalitet enn originalen fra IKEA.
Super nemt at finde rundt på…
Super nemt at finde rundt på hjemmesiden. Varen svarer præcist til det jeg forventede. Har handlet her flere gange.
Helt fantastisk
Helt fantastisk. Jeg har aldrig oplevet så god og hjælpsom vejledning ved nethandel, ifm købet af overtræk til min Ikea sofa og lænestol. Kan varmt anbefales.
Super glad for mit gule sengetæppe,så…
Super glad for mit gule sengetæppe,så flot en farve. Fik super hjælp,da jeg var i tvivl om str.🤩🤩🤩🤩
Fin vare
Fine varer men kundeservice virker med mine oplevelser nærmest ikke eksisterende..
Snabbt enkelt och smidigt
Snabbt enkelt och smidigt. Produkten motsvarade mina förväntningar. Kan absolut rekommendera,