Mycket nöjd med hela köpupplevelsen! Hemsida enkel att navigera på. Bra utbud! Bra priser! Mkt snabb, bra och personlig service från kundservice (behövde ett råd inför köpet). Fick från att jag bestäl... Leggi di più
Rund stolsdyna Adam, helt nöjd och bra att den kan bindas fast vid pallen. Tänkte att den kanske skulle sjunka ihop så jag köpte 2 st. men det behövdes inte av det skälet, den är ändå c:a 7 cm tjock e... Leggi di più
Mycket fina sofföverdrag till vår gamla IKEA soffa! Bra kvalite på arbetet såväl som tyget. Överdragen gick på utan problem på både dynor såväl som själva soffan. Snabb leverans inom överenskommen t... Leggi di più
Fin vare. Fik dog aldrig den rabat, jeg var blevet sat i udsigt og heller aldrig respons på min skriftlige henvendelse herom. Får stadig tilsendt mails om tilbud på næste ordre… Fine varer men kundes... Leggi di più
Tekstiler til dit hjem - Tekstiler til ditt hjem - Textilier till ditt hem
Hulvejen 9, 6340, Kruså, Danimarca
- dekoriaskandinavien@dekoria.com
- www.dekoria.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Levede op til forventningerne og kom…
Levede op til forventningerne og kom som aftalt
Mycket nöjd med ett sofföverdrag som…
Mycket nöjd med ett sofföverdrag som passar, är välsytt och snyggt!
Very high quality fabric and work with…
Very high quality fabric and work with competitive prices .
Client support very good
Flotte liftgardiner
Flotte liftgardiner. Kan varmt anbefale andre at handle her. De passede til vores gamle beslag, så var fri for at skrue nye beslag (som fulgte med) ind i vinduesrammen.
Super god service
Det er en super god service, at man kan bestille farveprøver, for derefter kun at betale for den farve man efterfølgende udvælger.
Hurtig og fin service
Hurtig og fin service - betrækket er lækkert og passede 100% til Ikea sofaen
Produktet svarede ikke helt til…
Produktet svarede ikke helt til forventningerne
God kvalitet
Raskt, enkelt, rimelig og god kvalitet. Hjelpsomme på kundesenteret.
Fremragende og gode kvalitet på alt😊
Mit nye Edinburgh betræk til min IKEA…
Mit nye Edinburgh betræk til min IKEA stol passede fint og ankom efter ca. 10 dage efter bestilling. Jeg købte samtidig et stykke stof så jeg selv kunne sy et matchende betræk til vores puf.
Snabb leverans och perfekt passform på…
Snabb leverans och perfekt passform på överdraget till min fåtölj.
Nemt og effektivt
Skønne smukke puder, jeg bliver glad når jeg ser på dem😊
Fine hynder.
Fine hynder af god kvalitet i forhold til prisen. Hurtig levering i forhold til, at de er specialfremstillet.
Hurtig levering og smukke gardiner
Hurtig levering og smukke gardiner. Jeg er meget tilfreds og glad.
Kan anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Et perfekt sæt betræk til min norsborg sofa, det er så flot syet og nemt at sætte på, så 5 kæmpe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ❤️
Virkelig pæn syarbejde og god stof…
Virkelig pæn syarbejde og god stof kvalitet
Hurtigt svar på spørgsmål før køb af…
Hurtigt svar på spørgsmål før køb af gardin. Gardinerne er rigtig flotte og har en god kvalitet.
Hjemmesiden er dog lidt svær at overskue.