L'azienda ha risposto
Zeer teleurstellende ervaring met De Kleine Lama. Mijn pakket is inmiddels al 2,5 week geleden kwijtgeraakt bij de post. Uiteraard is dat vervelend, maar dat is niet mijn verantwoordelijkhei... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij De kleine lama vind je duurzame en veilige producten voor baby’s en jonge kinderen. We doen er alles aan om ouders te helpen bij het maken van bewuste keuzes — zonder stress. Van verzorging tot speelgoed: elk product is met zorg geselecteerd, vrij van schadelijke stoffen en geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Onze klanten zijn ouders die verder kijken dan de buitenkant van een verpakking. Die geen zin hebben in greenwashing of vage claims, maar op zoek zijn naar transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Voor hen doen wij het moeilijke uitzoekwerk. Zo kunnen zij met een gerust hart kiezen voor natuurlijke producten die écht bijdragen aan een gezonde en veilige leefomgeving voor hun gezin. Elke bestelling wordt duurzaam verpakt en verzonden, en voor elke bestelling planten we een boom. Klein en persoonlijk, maar met een professionele aanpak — dat is waar wij voor staan.
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Helaas niet zo een fijn contact. Mijn bestelling bleek na 2x bellen ( zonder gehoor ) 2x appen onderaan de stapel zijn beland. Dit kan natuurlijk gebeuren, Vrijdags zou het verstuurd worden. Helaas nog steeds niks binnen. Geen gehoor meer te krijgen, niks meer gehoord......en ook nog steeds geen mail qua bevestiging wel netjes ditect betaald. Inmiddels meer dan 10 dagen geleden besteld. Erg jammer.
Reactie ; Klopt pas contact na het plaatsen van deze revieuw.

Risposta di De kleine lama
Ik wacht nu al een week geen email van jullie. 3 werk dagen gaat dus niet op zou netjes zijn om iets te laten weten.
Anja

Risposta di De kleine lama
Zeer teleurstellende ervaring met De Kleine Lama.
Mijn pakket is inmiddels al 2,5 week geleden kwijtgeraakt bij de post. Uiteraard is dat vervelend, maar dat is niet mijn verantwoordelijkheid als klant. Meer dan een week geleden kreeg ik één reactie op mijn e-mail dat ze het zouden uitzoeken met de vervoerder. Sindsdien is het volledig stil.
Op e-mails wordt niet meer gereageerd, Facebookberichten blijven onbeantwoord, de WhatsApp-chat op de website werkt niet en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar.
Ik heb mijn bestelling gewoon betaald, maar na 2,5 week heb ik nog steeds geen product ontvangen én krijg ik geen enkele update of oplossing aangeboden. Het gebrek aan communicatie en klantenservice vind ik onacceptabel. Ik kan dit bedrijf dan ook helaas niet aanbevelen.
Update 7-8-26:
Uiteindelijk alles netjes opgelost.

Risposta di De kleine lama
Geweldige service. Bestel hier gerust. Omdat mijn pakketje nog op geregistreerd stond, had ik een bericht gestuurd of ik nog producten bij kon bestellen. Dit was absoluut geen probleem. Zeer klantvriendelijk opgepakt. Pakket had ik uiteindelijk snel ontvangen.
Bestelling geplaats, bezorging duurde langer dan gebruikelijk. Bleek ik een type fout in de postcode gemaakt te hebben.
Na @contact werd het de volgende dag al bezorgd.
Super service
Eerste bandje is niet geleverd door PostNl. Niet de fout van de kleine lama want ik zag het pakketje in de app staan. Toch hebben ze mij gelijk een nieuwe opgestuurd, deze komt (hoop ik) vandaag binnen. Kortom, hele goede service en snel een nieuwe toegestuurd gekregen!
Heel fijn contact. Snel bezorgd, netjes verpakt en niet te duur. Fijn bedrijf!
Hele leuke producten ontvangen, fijne service en veilig verzonden spulletjes zonder dat er een bult plastic bij zat. Helemaal top!
Wat een mooie producten! De levering was prima en er zat ook nog een leuke tekening bij!
Erg blij met mijn bestelling!
Heel fijn contact gehad via de mail met Rachelle en erg goed geholpen.
De bestelling werd snel verzonden. Aanbod op de website is super, fan van deze webshop!
We wachten nu al een dikke week op de bestelling

Risposta di De kleine lama
Het is overzichtelijk op de site en het bestellen gaat snel.
De Ivy & Loulou Natuurlijke Speel Make-up doos was helaas beschadigd bij aankomst. Opmerkelijk genoeg was de buitenste verzenddoos nog helemaal intact, wat het extra vreemd maakt.
Duidelijke informatie, geweldige producten, snelle en nette levering. Top!