Dansk Varme Service A/S Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Jeg er altid blevet godt behandlet af dansk Service service før det blev overtaget af ok Men efter at have fået lavet oliefyrservice første Gang kan jeg kun advare deres priser er voldsomt F... Leggi di più

Før service fungerede oliefyr perfekt. Service varede 50 min. og kostede DKK 1.638 (eksl. reservedele). Altså tæt på DKK 2.000/timen, hvilket jeg synes er betalt. Fyret gik ud en time efter. Næste for... Leggi di più

Vi har fået opsat et komplet fjernvarme anlæg. Fik et godt tilbud af deres positive salgskonsulent Dennis, som gav sig godt tid til at finde den rigtige løsning for os. Montørerne og salgskonsule... Leggi di più

Vores gasfyr stoppede og DVS sendte en mand ud. Årsagen til stoppet var, at en tagmand havde ramt skorstenen, hvorved der kom falsk luft i systemet. Det kunne servicemanden ikke fixe, da han kun laver... Leggi di più

1. Servizio di installazione gas
  2. Negozio di climatizzatori
  3. Fornitore di energia
  4. Servizi di riscaldamento e boiler
  5. Idraulico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dansk Varme Service A/S er autoriseret VVS-installatør. Vi forhandler og installerer olie- og naturgaskedler, oliefyr, olietanke, fjernvarmeløsninger, jordvarmeanlæg, varmepumper, solenergi, træpillebrændeovne og -anlæg. Vi tilbyder service med vagtordning på olie- og naturgasfyr, samt serviceordninger på de energianlæg, som vi forhandler. Servicen er udført af et af landets bedste korps af lokale energiteknikere.

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

3K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Installation af vandbåren varme samt luft-til-vand varmepumpe

Vi indhentede en række tilbud fra forskellige firmaer og konstaterede, at Dansk Varme Service (DVS) var billigst. Da vi derudover følte god kemi med Dennis fra DVS, som besøgte os og udarbejdede tilbud på projektet, valgte vi DVS til at løse opgaven.

I planlægningsfasen oplevede vi Dennis som venlig, service-minded og opsat på at levere den bedste løsning til os. I udførelsesfasen havde vi besøg af Frank, Daniel og Marcus, som var DVS’s håndværkere på projektet. Vi oplevede her et yderst kompetent team, som gik til opgaven med dedikation og med et ønske om, at løse opgaven bedst muligt. Der var undervejs masser af praktiske udfordringer med at få etableret installationen - bl.a. med etableringen af rørføring rundt i fjerne afkroge af vores hus. DVS fandt dog løbende gode løsninger i dialog med os. Undervejs i projektet opstod der ønsker til justeringer fra vores side – bl.a. af antallet af radiatorer og setup’et i bryggerset. Disse justeringer blev implementeret med det samme af DVS uden ekstraomkostninger, og DVS lod os endda returnere nogle overskydende radiatorer, selvom de var pakket ud.

Forløbet varede i nogle uger, og hver dag ved fyraften blev der ryddet pænt op, sådan at forløbet var til mindst mulig gene for os. Helt igennem et godt resultat, en god installation og en rigtig god oplevelse plus mange anbefalinger herfra.

18 agosto 2022

Forvirrende fakturering

Forvirrende fakturering
Og har intet hørt fra dem vedr. tilbud på andre varmekilder som teknikeren sagde han ville sørge for vi fik

7 agosto 2022
Logo di Dansk Varme Service A/S

Risposta di Dansk Varme Service A/S

Hejsa, mange tak for din anmeldelse. Vil du ringe på 70109800 og oplyse hvad der er forvirrende ved fakturering således vi kan få afsluttet sagen. Vedr. tilbud på nyt varme anlæg vil du da sende en mail til la@dvsas.dk så sørger jeg for du bliver kontaktet af en energikonsulent så snart der ikke længere er udestående.

God og informativ oliefyrteknikker .

Har fra DVS oliefyrstekniker P.J. tilknyttet. Dette er er altid meget gennemført, og der gives altid god brugbar information som feed-back på hvad der er udført samt brugbare svar på spørgsmål. Kan klart anbefales.

Havde senest en fejl med læk af olie fra brænder. Tekniker ankom efter 1 time og udbedrede hurtigt fejlen; yderst rimelig faktura.

5 agosto 2022

God og effektiv indsats fra firmaets side.

Vores oliefyr fik pludselig en fejl. Der sprøjtede olie ud rundt inde i skabet, hvor fyret står.
Vi ringede til Dansk Varme Service A/S, der kom straks næste formiddag. Fejlen, som jeg ikke nærmere kan beskrive, blev repareret og samtidig blev der lavet et service på fyret. så nu skulle det kunne køre et år uden problemer.

2 agosto 2022

Perfekt service som altid

Vores faste servicemedarbejder kom til aftalt tid og udførte som altid sit arbejde omhyggeligt og professionelt. Samtidig oplyste han os om tilstanden af vores oliefyr.

1 agosto 2022

Igen en dårlig oplevelse.

Vores gasfyr laver et højt brag og brummer og vrisler, jeg er selv på forretningsrejse og kan derfor ikke gøre noget. Min kæreste ringer så ind til dem 'som har været ude og lave service sidst', 'Dansk Varme Service'.

Her bliver hun mødt med at de ikke kan genåbne aftalen, da jeg havde givet dem 1 stjerne på trustpilot for vores oplevelse sidste gang og at vi havde opsagt aftalen. - Min kæreste ringer ind til jer fordi vi har garanti på tingene!? - Men vi skulle finde en anden leverandør eller prøve at få fat på VAILANT selv og gå den vej.

Så selvom vi havde betalt den sidste rate af deres såkaldte 'Service aftale' sidste gang, gælder garantien åbenbart ikke via dem.

Foruden sidste gangs dårlige oplevelse er det her endnu en. - De kunne rette op på tingene og hjælpe min kæreste og nyfødte barn der hjemme, men de vil hellere gå ned på deres uproffesionelle niveau igen.

Igen er Dansk Varme Service 'Varm luft'. - I deres besvarelse af min sidste dårlige anmeldelse, skrev de 'At vi altid er velkommen tilbage og det er tydeligt det er en misforståelse'.

Så istedet for at få fjernet en dårlig anmeldelse ved at hjælpe, er der her endnu en dårlig stjerne til jeres samling :)

Imponerende.

14 luglio 2022
Logo di Dansk Varme Service A/S

Risposta di Dansk Varme Service A/S

Hej Jannich, tak for endnu en anmeldelse på trust pilot - jeg er dog ikke enige i dine betragtninger omkring at det er på baggrund af din anmeldelse at vi ikke ville komme hos dig. Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 70109800. Hilsen GF