Jeg er altid blevet godt behandlet af dansk Service service før det blev overtaget af ok Men efter at have fået lavet oliefyrservice første Gang kan jeg kun advare deres priser er voldsomt F... Leggi di più
Før service fungerede oliefyr perfekt. Service varede 50 min. og kostede DKK 1.638 (eksl. reservedele). Altså tæt på DKK 2.000/timen, hvilket jeg synes er betalt. Fyret gik ud en time efter. Næste for... Leggi di più
Vi har fået opsat et komplet fjernvarme anlæg. Fik et godt tilbud af deres positive salgskonsulent Dennis, som gav sig godt tid til at finde den rigtige løsning for os. Montørerne og salgskonsule... Leggi di più
Vores gasfyr stoppede og DVS sendte en mand ud. Årsagen til stoppet var, at en tagmand havde ramt skorstenen, hvorved der kom falsk luft i systemet. Det kunne servicemanden ikke fixe, da han kun laver... Leggi di più
- Servizio di installazione gas
- Negozio di climatizzatori
- Fornitore di energia
- Servizi di riscaldamento e boiler
- Idraulico
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Dansk Varme Service A/S er autoriseret VVS-installatør. Vi forhandler og installerer olie- og naturgaskedler, oliefyr, olietanke, fjernvarmeløsninger, jordvarmeanlæg, varmepumper, solenergi, træpillebrændeovne og -anlæg. Vi tilbyder service med vagtordning på olie- og naturgasfyr, samt serviceordninger på de energianlæg, som vi forhandler. Servicen er udført af et af landets bedste korps af lokale energiteknikere.
Gefionsvej 7, 3400, Hillerød, Danimarca
- info@dvsas.dk
- www.danskvarmeservice.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Vi er meget glade for vores…
Vi er meget glade for vores tryghedsaftale på vores gasfyr hos Dansk varme service. De få gange vi har haft behov for hjælp er hjælpen kommet med det samme.
Kan klart anbefales!
Super imødekommende i telefonen, men ingen tid til nye kunder
Super imødekommende i telefonen og jeg får en reference jeg skal skrive direkte til for at få en pris og få ordnet min varmeinstallation. Mere end en uge efter har jeg intet hørt - ikke engang en kvittering for henvendelsen. Det står i skærende kontrast til den meget inviterende tone, der er på hjemmesiden
Der var heldigvis andre branchekollegaer, der have tid til at tage affære.
De 3 stjerner er fordi det var en meget imødekommende person jeg talte med i telefonen.
----------
Jeg har dags dato skrevet til 'la' med oplysninger

Behagelige mennesker
Super kompetent firma - installation såvel efterfølgende service.
Jeg har kun haft gode oplevelser med Dansk Varme Service. Installation af nyt gasfyr (2014) og efterfølgende et årligt eftersyn og service. Alt har været super tilfredsstillende. Overvejer nu at udskifte omtalte gasfyr til varmepumpe luft/vand. Det bliver helt sikkert en opgave for DVS 😊
Tilfreds med betjeningen telefonisk og…
Tilfreds med betjeningen telefonisk og den service der blev udført.
De kom indenfor den lovede tidsperiode.
Hej varmeservice
Hej varmeservice
Servicen var sådan set i orden, men ikke nogen forklaring på formularen jeg er blevet tllsendt , denne er noget forvirrende for en ukyndig at udrede.
Fantastisk høj service
Fantastisk høj service, - helt igennem fin service, - både tlf. og medarbejderen der kom hos mig.....
kun ros...............
fin og god service flink montør der kan sit kram m.v.h. leif
fin og god service flink montør der kan sit kram m.vh leif g.
udemærket service med gode svar på det …
udemærket service med gode svar på det jeg ønskede at blive oplyst om.
Super service
Det er hurtigt og nemt
Det er hurtigt og nemt, og servicen er i top.
mvh. Joham Hansen, Tislumvej 359 9870 Hørmested, Sindal
Jeg er ellers godt tilffeds med mit…
Jeg er ellers godt tilffeds med mit anlg mensiden den rate mand har lavet sevice d. 22 dec kan jeg ikke få varmen meget over 19gr er blevet voldsomt forkølet hilsen else pedersen

Risposta di Dansk Varme Service A/S
Manglende rådgivning men godt udført arbejde.
Egentlig lidt blandet anmeldelse. Vi har fået en god varmepumpe (luft/vand) og den er super fint installeret af rigtig flinke håndværkere og den virker som den skal. Det der gør at jeg giver to stjerner er rådgivningen før køb. Eller manglen på samme egentlig. Vi har rør i gulvet til gulvvarme, som var lagt da vi købte huset for lidt over to år siden. Der er en fin tegning over hvordan de ligger og hvor lange kredsene er i hvert rum. Eftersom vi ikke har forstand på det forventer vi at alt er som det skal være, da tegningerne er blevet set inden vi fik et tilbud og billeder blev sendt med da vi bad om et tilbud. Nu hvor det bliver koldt viser det sig så at gulvvarmen ikke kan følge med og vi får Max 19 grader indendørs. Vi undersøger hvad der kan være årsagen og det viser sig at den ene kreds, som er 175 m lang, er aaaaalt for lang. Det mener jeg jo, at de burde have rådgivet om da de skulle give et tilbud. At de godt kunne installere det men at vi kunne risikere at den ikke kunne varme nok når kredsen var så lang. Så havde vi jo valgt at vente til vi havde ændret det til tre kredse istedet for en lang. Nu skal vi jo først have tømt systemet og have hjælp til at koble flere kredse på bagefter, så det bliver en kæmpe ekstra udgift for os som vi på ingen måde havde nogen ide om ville komme. Vi forventede at det bare ville virke, mår det var koblet til når ikke vi havde fået andet af vide.
Inden vi vidste det var pga for lange slanger ringede vi så også og bad om hjælp fordi det ikke varmede nok og det er vi så blevet opkrævet 1000kr for. Jeg kan til dels godt forstå, at vi skal betale når nu det ikke er deres fejl men vores gulvvarme-rør, men det havde været rart at blive informeret om at det ville koste noget. Og igen, havde de nu rådgivet os korrekt havde vi slet ikke behøvet et besøg fordi vi så enten ville vide at kredsen var for lang eller vi havde slet og ret ventet et halvt år til vi havde fået det fixet.
Så tilfreds med varmepumpen og installation men utroligt utilfreds med manglende rådgivning.