Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte et par pizzabrædder på hjemmesiden. Hjemmesiden var nem at finde rundt i, og priserne er helt fair. Varene blev leveret dagen after, og var fornuftigt pakket ind. Herfra bestiller jeg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er yderst tilfreds med købeprocessen og den meget venlige og hjælpsomme service som jeg har modtaget fra damborg.dk. Jeg har modtaget den 1. halvdel af min ordre og er meget tilfreds med produ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varen levede ikke op til det forventede der skulle 2 stk. AAA batterier i men rummet var så stort så de næsten passede til AA. Leveringen var fin og hurtig som lovet dog forsinkede Postnord leveringen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse af kunde service. Fik en vare der var gået i stykker og der var god service med at få den byttet, fik hurtigt en anden var tilsendt uden problemer. Kan varmt anbefale at handle... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta
  2. Negozio di articoli per barbiere
  3. Negozio di posate
  4. Negozio di forniture elettriche
  5. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

Damborg Isenkram - Kendte mærker og gode priser er vores levebrød. Vi ønsker at vejlede og rådgive kunder om isenkram og brugskunst samt bolig indretning. Vi bestræber os på at levere gode produkter til nogle af landets bedste priser. Velkommen hos Damborg Isenkram.

Informazioni di contatto

Fine varer til gode priser

Fine varer til gode priser

16 gennaio 2026

Kære Tina

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både varerne og priserne 😊✨

Rigtig god information undervejs

Varerne kom som aftalt
Jeg blev informeret undervejs om ændringer
Alt ialt en rigtig god oplevelse, som jeg herved anbefaler til andre

7 gennaio 2026

Kære Irene

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede god information undervejs, og at varerne kom som aftalt 😊✨
Tak også for din anbefaling – det betyder virkelig meget for os.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang.

Godt overblik på hjemmesiden

Godt overblik på hjemmesiden, jeg er fuldt ud tilfreds med mine køb.

16 gennaio 2026

Kære Tanja

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede et godt overblik på hjemmesiden, og at du er fuldt ud tilfreds med dine køb 😊✨

Tak for en god handel.

Tak for en god handel. Tusinde tak til Josefine for hendes store hjælp.

13 gennaio 2026

Kære Mogens

Tusinde tak for din fine anmeldelse – og tak for de pæne ord 😊✨
Josefine er meget glad for din hilsen, og hun sætter stor pris på, at du fremhæver hendes hjælp 💛 Hun gør det virkelig godt.

Tak for en god handel – og du er altid velkommen hos os igen.

Valutata 5 stelle su 5

God pris og hurtigt leverig

7 gennaio 2026

Kære Bent

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både prisen og den hurtige levering 😊✨

Super

Super nem hjemmeside og hurtig levering.

1 gennaio 2026

Kære Camilla

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede hjemmesiden som super nem – og at leveringen var hurtig 😊✨

Valutata 4 stelle su 5

Super gode og lækker pander Jamie…

Super gode og lækker pander Jamie Oliver, der var dog lidt lang leveringstid, da den ene skulle komme fra fjernlager, ellers en helt tilfreds kunde.

2 gennaio 2026

Kære Christina

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er glad for de lækre Jamie Oliver-pander 🍳✨
Tak for din forståelse i forhold til leveringstiden – enkelte varer kan komme fra fjernlager, og det kan give lidt ekstra ventetid. Vi stræber dog altid efter, at give kunden besked herom. 🙌

Dejligt at høre, at du samlet set er en tilfreds kunde. Vi håber, du får stor glæde af dine pander og kigger forbi igen en anden gang 😊

God og hurtig kundeservice

Jeg købte en kuffert, som desværre var defekt. Jeg fik hurtigt svar fra kundeservice samt pengene retur - det gik stærkt og uden problemer. Dejligt.

9 gennaio 2026

Kære Maria

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er selvfølgelig ærgerligt, at kufferten var defekt, men vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig og problemfri kundeservice – og at sagen blev løst hurtigt 😊✨
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Problemfrit gavebytte

Jeg havde henvendt mig, fordi jeg skulle bytte en julegave. Jeg fik hurtigt og klart svar om, hvordan jeg skulle gøre. Byttet skere hurtigt og helt uden problemer.
Jeg handler gerne her igen.

Kære Lone

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at gavebyttet forløb hurtigt og helt problemfrit – præcis som det gerne skal 😊🎁
Og hvor er det dejligt at høre, at du har lyst til at handle hos os igen. Det betyder virkelig meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Det er anden gang jeg handler Damborg

Det er anden gang jeg handler ved Damborg. Kan varmt anbefale denne butik online. Hurtigt og nemt at handle. Tak for jer.

Kære Jette

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at det allerede er anden gang, du handler hos os – og tak for din varme anbefaling 😊✨
Det betyder meget for os, at du oplever handlen som både hurtig og nem. Tak for de pæne ord 💛

En god oplevelse.

En god oplevelse.
Hurtig levering. Imponeret over indpakningen af mine varer (glasting) der var virkelig omhyggelig og gennemtænkt. .

28 dicembre 2025

Kære Pia

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse – og at leveringen var hurtig 😊✨
Vi bliver også rigtig glade for, at du lagde mærke til indpakningen af dine glasting. Vi gør os umage med at pakke skrøbelige varer ekstra godt, så det er dejligt, at det blev bemærket 📦💛

Hurtig og fin levering

26 dicembre 2025

Kære Sanne

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at leveringen var både hurtig og fin 😊🚚✨

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering

30 dicembre 2025

Kære Susanne

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at leveringen var både hurtig og effektiv 😊🚚✨
Du er altid velkommen hos os igen.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og den bedste pris

5 gennaio 2026

Kære Birger

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig levering og den bedste pris 😊✨

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og de stegetermometer fungerer som de skal.

Hurtig levering og stegeter

22 dicembre 2025

Kære Mona

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at stegetermometrene fungerer, som de skal 😊🥩✨

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering, I reddede vores Fondue aften! ❤️

30 dicembre 2025

Kære Dorte

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at den hurtige levering reddede jeres fondueaften ❤️🫕✨
Det er lige præcis sådan nogle oplevelser, der gør os ekstra glade.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig hurtig levering! Og så lige op til jul!-Godt klaret.😊👍

22 dicembre 2025

Kære Marie

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at leveringen var rigtig hurtig – endda lige op til jul 🎄😊👍
Tak for de pæne ord, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Super nem at handle og lynhurtigt…

Super nem at handle og lynhurtigt levering, super tilfreds, kan varmt anbefales

Hej,

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at handlen var super nem, og at leveringen var lynhurtig 😊🚚✨
Tak for den varme anbefaling – det betyder virkelig meget for os.

Kære Lis

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at leveringen var både hurtig og præcis 😊🚚✨

God og hurtig service

God og hurtig service

Kære Tina

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede god og hurtig service 😊✨

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più