Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte et par pizzabrædder på hjemmesiden. Hjemmesiden var nem at finde rundt i, og priserne er helt fair. Varene blev leveret dagen after, og var fornuftigt pakket ind. Herfra bestiller jeg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er yderst tilfreds med købeprocessen og den meget venlige og hjælpsomme service som jeg har modtaget fra damborg.dk. Jeg har modtaget den 1. halvdel af min ordre og er meget tilfreds med produ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varen levede ikke op til det forventede der skulle 2 stk. AAA batterier i men rummet var så stort så de næsten passede til AA. Leveringen var fin og hurtig som lovet dog forsinkede Postnord leveringen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse af kunde service. Fik en vare der var gået i stykker og der var god service med at få den byttet, fik hurtigt en anden var tilsendt uden problemer. Kan varmt anbefale at handle... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta
  2. Negozio di articoli per barbiere
  3. Negozio di posate
  4. Negozio di forniture elettriche
  5. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

Damborg Isenkram - Kendte mærker og gode priser er vores levebrød. Vi ønsker at vejlede og rådgive kunder om isenkram og brugskunst samt bolig indretning. Vi bestræber os på at levere gode produkter til nogle af landets bedste priser. Velkommen hos Damborg Isenkram.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og rigtig fine vare kan…

Hurtig levering og rigtig fine vare kan varmt anbefales

14 gennaio 2026

Kære Nicolai

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen var rigtig fin 😊✨
Tak for din varme anbefaling – det betyder meget for os.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. Top klasse til jer.

Kære Anne Marie

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede god og hurtig betjening – top klasse, det varmer 😊✨

Gode produkter

Gode produkter, god service og hurtig levering

24 gennaio 2026

Kære Inge

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både produkterne, servicen og den hurtige levering 😊✨

Valutata 3 stelle su 5

Jeg bestilte en køkkenrulle holder, varen kom helt forventeligt

Jeg bestilte en køkkenrulle holder, den kom først efter 5 dage fordi, som I skrev, I havde travlt. Det er okay jeg stod ikke lige og manglende den. Alt, de obligatoriske automatiske 3-4 mails om ordren kom som de skulle. Varen var fin og intakt.
Det er en helt almindelig webshop oplevelse og ikke noget usædvanlig godt eller skidt, men helt forventeligt.

Kære Gitte

Tak for din anmeldelse og for din meget nøgterne og fair beskrivelse af oplevelsen 😊

Det er korrekt, at vi i perioden havde travlt, hvilket også blev meldt ud – og vi er glade for, at leveringstiden heldigvis ikke gav udfordringer for dig. Dejligt også at høre, at varen kom frem som forventet, var intakt, og at informationen undervejs fungerede, som den skulle.

Vi tager din feedback med os og håber, at vi en anden gang kan give dig en oplevelse, der skiller sig lidt mere positivt ud. Du er i hvert fald altid velkommen hos os igen.

Kun positiv oplevelse

Kun positiv oplevelse

Godt udvalg, gode priser samt hurtig forsendelse

Kære Per

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en helt igennem positiv oplevelse med både udvalget, priserne og den hurtige forsendelse 😊✨

Valutata 5 stelle su 5

God service og fantastisk vare…

God service og fantastisk vare (sengebakke) 2styk

22 gennaio 2026

Kære Henrik

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og de fantastiske sengebakker 😊✨
Vi håber, du får stor glæde af dem – og at vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang.

Valutata 4 stelle su 5

leveringen var noget senere end ventet

leveringen var noget senere end ventet, angiveligt grundet travlhed; nu var det ikke noget der skulle bruges akut. fire men ikke fem stjerner.

15 gennaio 2026

Kære Ole

Tusinde tak for din anmeldelse – og tak for din forståelse i forhold til leveringstiden 😊🙏

Vi har været ramt af ekstra stor travlhed, og derfor har vi haft en rød informationsbjælke øverst på hjemmesiden indtil for ganske nylig, hvor vi gjorde opmærksom på længere behandlingstid 📦🚚
Ud fra det, du har skrevet, har vi desværre ikke mulighed for at finde din konkrete ordre og ordrehistorik, da der ikke er angivet et ordrenummer.

Det er rigtig dejligt at høre, at leveringen heldigvis ikke hastede for dig, og vi håber, du er glad for dit køb ✨
Du er altid meget velkommen hos os igen.

Super service 👌

Hurtig levering 👍
Der manglede en brugsanvisning, den modtog jeg fra jer dagen efter som pdf i en mail dagen efter, super service 🤗👌

12 gennaio 2026

Kære Britta

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du modtog brugsanvisningen – det var mig, der sendte den til dig som PDF.😊👌
Og dejligt at høre, at du er glad for servicen og den hurtige levering 🤗✨

Jeg håber, du bliver rigtig glad for minihakkeren – den er altså også på min egen “måske-den-skal-med-hjem-en-af-dagene”-liste 😄

fantastisk service

Lynhurtigt svar og fuldstændig fantastisk service Josephine i forbindelse med køb af en serum hvor pumpen ikke virkede. Får virkelig lyst til at handle der igen. Tak !

Kære Heidi

Tusinde tak for din virkelig dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du oplevede lynhurtigt svar og fantastisk service i forbindelse med dit køb ✨💛
Josephine er meget glad for din anmeldelse – og ja, hun er simpelthen fantastisk til kundeservice, så dine ord betyder ekstra meget for hende 😊👏

Vi bliver så glade for at høre, at du har lyst til at handle hos os igen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Valutata 4 stelle su 5

Fin kvalitet

Fin kvalitet. Svarer til beskrivelsen

12 gennaio 2026

Kære Sussie

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at kvaliteten lever op til beskrivelsen – præcis som det skal være 😊✨

God hurtig service

Jeg modtog pakke ledlys og det ene af de fire lys virkede ikke. Skrev til dem og allerede dagen efter var der en ny pakke på vej. Og en mail med en venlig imødekommende besked. Absolut et sted at handle.

Kære Susanne

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe, da et af LED-lysene ikke virkede – og at både den nye pakke og vores mail levede op til dine forventninger 😊✨
Det betyder virkelig meget for os, at du oplever en venlig og imødekommende service. Tak for de varme ord og for anbefalingen 💛

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og fin levering til…

Rigtig god service og fin levering til tiden

19 gennaio 2026

Kære Wivi

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede rigtig god service og at leveringen kom til tiden 😊✨

Valutata 5 stelle su 5

Gode priser på hele tre forskellige…

Gode priser på hele tre forskellige ting jeg var på udkig efter. De kom fint leveret som aftalt.

Kære Dennis

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du fandt gode priser på de ting, du var på udkig efter – og at leveringen kom fint frem som aftalt 😊📦✨

Valutata 5 stelle su 5

lækre varer til gode priser

lækre varer til gode priser, og super service.

Kære Britt

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er glad for de lækre varer, de gode priser – og den super service 😊✨
Vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen en anden gang.

trådløst stegetermometer

Købte et trådløst stegetermometer. Kom hurtigt og har lavet den helt perfekte flæskesteg efterfølgende ved brug af termometeret

Kære Bente

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at det trådløse stegetermometer kom hurtigt frem – og endnu bedre, at det har hjulpet dig til den helt perfekte flæskesteg 🥩😄✨
Det er præcis sådan noget, der gør os ekstra glade at læse.

Valutata 2 stelle su 5

Det er en meget dårlig kvalitet

Det er en meget dårlig kvalitet, man kun presse 2/3 saft ud af appelsinerne ligegyldigt hvor hårdt man presser ☹️

18 gennaio 2026

Kære Simon

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at citruspresseren ikke levede op til dine forventninger.

Hvis der opleves problemer med et produkt, vil vi meget gerne have besked direkte, så vi har mulighed for at hjælpe og tage sagen videre. Vi producerer ikke selv varen, men vi tager altid dialogen med vores leverandør ved problemer og gør vores bedste for at finde en løsning sammen med kunden. Vi er faktisk utrolig løsningsorienteret, og stræber altid efter en god oplevelse i alle tilfælde. Derfor er det ærgerligt for os først at høre om oplevelsen her.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@damborg.dk, så ser vi gerne nærmere på sagen og finder en løsning sammen med dig.

Valutata 5 stelle su 5

God service og varen kom til den lovede…

God service og varen kom til den lovede tid

Kære Birthe

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede god service, og at varen kom frem til den lovede tid 😊✨

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering

Kære Henrik

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med varerne – og at leveringen var hurtig 🚚✨
Du er altid velkommen hos os igen.

God pris

Fine kopper, ok service

11 gennaio 2026

Kære Bahman

Tusinde tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med prisen og de fine kopper 😊✨

Valutata 5 stelle su 5

Glad for min handleoplevelse og produkt

Det var første gang jeg handlede ved Damborg, og jeg har været glad for min handleoplevelse og produktet.

7 dicembre 2025

Kære shh

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at din første handel hos Damborg har været en god oplevelse – og at du er glad for både købsforløbet og produktet 😊✨
Vi håber, det ikke bliver sidste gang, vi får lov at hjælpe dig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più