Daktechniek Vandermeer Recensioni 9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Jammer dat ik haast had en niet goed heb opgelet. Er komt een gozer in een strakke gepimpte bus. Je krijgt 3 jaar garantie op de achterkant van de bon staan geen voorwaarden, het KVK nummer klopt niet en hij geeft ruime korting op contant betalen. Toen ik op het dak, wij hadden lekkage in de garage ging kijken. Schrok ik me rot. Er was zo weinig gedaan en lelijk voor 775 euro. Snel verdient in een klein uurtje.

17 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaring met dit bedrijf bij…

Slechte ervaring met dit bedrijf bij het reinigen van onze gashaard. Afspraken werden niet nagekomen en wij voelen ons benadeeld.

We hebben hierover contact gezocht, maar ze gaven niet meer thuis en het telefoonnummer is niet meer in gebruik. Daarom hebben wij aangifte gedaan bij de politie.

Mocht u een vergelijkbare ervaring hebben en zich ook benadeeld voelen, dan kunt u overwegen zelf contact op te nemen met de politie voor advies. Dit is onze persoonlijke ervaring.

10 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Let op de kleine letters!

Prijzen zijn niet transparant en bijna diefstal te noemen! Op de website staat dat je €55,00* betaald voor het reinigen van een rookkanaal. De * staat voor strekkende meter. Dit staat weer in zeer kleine letters vermeld onder aan de website. Dus een rookkanaal van 4 meter kost 4x €55 wat in totaal €220 is. Ik kreeg ook nog voorrijkosten van €25 aan de broek en €75 euro voor een kitrandje. Tijdens het opmaken van de factuur schrok ik mij en had net zo goed een nieuw rookkanaal kunnen aanschaffen. Ik raad aan ergens anders je geld uit te geven want als je het geld op deze manier moet verdienen... Wees gewoon eerlijk en transparant in je prijzen en diensten en hanteer daarin redelijke tarieven...

13 aprile 2026

oplichters!

als eerst komen ze hun afspraken niet na en zijn ze 3 uur te laat. daarna wordt er gevraagd of ik een kopieerapparaat heb want blijkbaar is hier de klant verantwoordelijk voor hun administratie. pas na het vegen van de schoorsteen melden ze hun veel te hoge prijs. let op je betaald hier dus 4x te veel. daarnaast werken ze met een kvk nummer wat nergens geregistreerd staat. dus als je hier je schoorsteen laat vegen moet je daarna een ander bedrijf inschakelen om het over te doen voor je eigen veiligheid en voor je verzekering. dit is een scam! het zijn oplichters!

13 aprile 2026

Scam!

Dit is scam. Geen bedrijf bij kvk, absurde tarieven en als je klacht wilt indienen word je telefoonnummer geblokkeerd! Geen zaken mee doen!

9 aprile 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più