Ontstopping Degroot Recensioni 19

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Ook ik de boot in gegaan met deze…

Ook ik de boot in gegaan met deze malafide partij. Gelukkig maar €450,- maar alsnog.
Gisteren geweest, iet opgelost. Zou vandaag nagenoeg gratis een vrachtwagen komen. Niet opdagen, bellen en nummer geblokkeerd. Letterlijk opgelicht….

16 aprile 2026

Zeer slecht

Zeer slecht, oplichters zijn het… het kost je €79 de meter en laten ze dan net op 12 meter uitkomen!!! Rekening van €1500 .
Verstopping is niet opgelost, dus weer gebeld. Worden onze beiden telefoonnummers geblokkeerd. Top jongens… Thanks voor deze ellende

25 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ontstoppen de groot zijn. Op lichters

Hij is na dat we zijn gebeld om dat het uitliep inplaats van tussen 12 en 13 uur kwam hij om 16 uur 30 hij vertelde na een uur dat we de leiding van huis na de leiding van de gemeente ook moesten doen dat bedrag krijgt u terug van de gemeente net als subsidie heel geloof waardig uit eindelijk €1285 moeten betalen helaas na een uur kwam het water via wc weer omhoog dus bellen nu werd er opgehangen en toen ik terug belde was het nummer niet bereikbaar volgende ochtend belde mijn partner met zijn telefoon en werd in de wacht gezet en verbinding verbroken. Terug nummer niet bereikbaar. Het zij. Oplichters. Bank gebeld. Moest aangifte doen politie gebeld en nu even afwachten maar denk dat het geld weg is maar laat het er niet bij zitten oja de politie (telfoonnist) zij u moet het ook niet via Google toen zie ik heft u een gouden Gits. Mensen kijk uit dat je KVK nummer heb en kijk of het bedrijf bestaat

8 aprile 2026

Oplichters

De jonge knul die door dit bedrijf werd gestuurd heeft 30 minuten met z'n hoofd in ons gootsteenkastje gezeten. Hij zei toen dat de afvoerbuis vastgelijmd zat dus dat de enige oplossing was die door te zagen. Maar dát kon hij niet doen ... Wij moesten EUR 250 betalen voor het gebruik van zijn stofzuiger (hij zei dat hij meerdere keren had geprobeerd de buis "leeg te zuigen"). Op hun website de meest positieve beoordelingen, maar die zijn volgens mij hartstikke nep. Probleem niet verholpen. 's Avonds een andere loodgieter langs geweest, óók een oplichter trouwens: loodgieter[plaatsnaam].nl, met een hele betrouwbare meneer op de website die helemaal niet blijkt te bestaan. Deze rekende maar liefst EUR 680 maar heeft in ieder geval wél het probleem verholpen. Het is lastig via Google een betrouwbare loodgieter te vinden.

23 marzo 2026

De Groot oplichters

Ik ben opgelicht door dit ontstoppingsbedrijf.

De monteur zou tussen 10:00 en 12:00 komen. Na niets gehoord te hebben belde ik om 12:30. De volgende afspraak was tussen 14:00 en 15:00, ook op deze afspraak is niemand verschenen. De volgende afspraak was tussen 17:00 en 19:00. Om 19:45 kwam hij eindelijk.

Bij elke gemiste afspraak gaven ze heel vriendelijk en vrijgevig korting, op de voorrijkosten en op het starttarief. Ik begrijp nu waarom ze daar zo makkelijk mee waren.

Voor nog geen 20 minuten werk werd er €544 gevraagd. (6 meter verstopt, €75 per meter). Toen ik om een factuur vroeg om te controleren of dit bedrag klopt, werd dit geweigerd en moest ik direct betalen.

Uiteindelijk heb ik €100 betaald en gezegd dat ik graag een factuur voor de rest van de kosten ontvang zodat ik kan nagaan of het klopt, maar dat was niet mogelijk. Waarna de monteur boos is vertrokken.

De afvoer is nog steeds verstopt. Daarnaast heeft meneer voor vertrek boos een schoonmaakhandschoen in de afvoer gepropt.

Ik moet nu opnieuw iemand inschakelen om het probleem op te lossen. Als min 10 sterren kon geven had ik dat gedaan.

Latere toevoeging: Later bleek dat de verstopping 30cm diep zat, waardoor duidelijk werd dat de 6 meter die hij ontstopt zou hebben ook een leugen was.

2 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Malafide 'ontstoppers' kunnen onverstoord mensen oplichten

Deze site, die Google grof moet betalen om bovenaan de zoekresultaten te komen, is een lead-site van IB Allround Klusbedrijf van Ibrahim Bulucu uit Eindhoven, die een wijdvertakt netwerk van malafide 'loodgieters' aanstuurt. Het aantal meldingen hier van slachtoffers van deze oplichters is slechts een topje van de ijsberg.

31 marzo 2026

Enorme oplichters.

Enorme oplichters.
Aan de telefoon enorm aardig en behulpzaam, als ze eenmaal bij je binnen zijn proberen ze met nep analyses (zoals verkalking) zoveel mogelijk geld af te troggelen en fixen helemaal niks. Daarna zijn ze onbereikbaar voor jouw emails en belletjes (laat staan voor je garantie)

21 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

De Groot ontstopping is 100% oplichting.

Alweer gelukt bij De Groot om iemand op te lichten. Hetzelfde verhaal als bij Erik Philippus. Heel vaag wordt er gedaan over gebruik van spiraal. Ik had begrepen dat gebruik van de spiraal 75 Euro zou kosten naast de 65 Euro voorrijkosten. Blijkt dat er 75 Euro PER METER op de factuur komt zodat ik voor de ontstopping van de gootsteen in totaal 1076 Euro lichter ben gemaakt. Ik heb nog gebeld om mijn beklag te doen maar ze verbreken de verbinding. Nog eens gebeld; kom ik in de voicemail terecht.
Oplichters die gestopt moeten worden zodat er niet steeds weer nieuwe klanten gedupeerd worden!

20 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Oplichting - meterkosten fraude, nep gemeente code, geblokkeerde nummers

Gebeld voor een verstopte keukenafvoer. Aan de telefoon werden
alleen een starttarief en meerwerktarief besproken. De
spiraalkosten per meter werden bewust onverstaanbaar gemompeld.

Op de factuur stond 12 meter spiraal à €75 per meter = €900.
Een keukenafvoer is maximaal 3-5 meter — 12 meter is fysiek
onmogelijk. Het totaal was €1.260,82 maar met een korting van
precies €260,82 om uit te komen op een "rond" bedrag van €1.000.
Het bedrijf op de factuur heet "Spoedcentrale
ontstoppingsdiensten" — niet "Ontstopping De Groot" waarmee
ze adverteren.

De monteur schreef "Code64 ontstoping opgemeenteground" in de
notities en beweerde dat Gemeente Utrecht het grootste deel zou
terugbetalen. Hij vroeg mijn IBAN hiervoor. Dit is volledig
verzonnen — er bestaat geen dergelijke gemeenteregeling.

Direct na vertrek was de afvoer opnieuw verstopt. De belofte
om terug te komen is niet nagekomen. Daarna werden mijn
telefoonnummer én dat van mijn vrouw geblokkeerd. Via het
nummer van een buurman bleken ze wel bereikbaar.

Factuur vermeldt geen KvK-nummer en geen adres — wettelijk
verplicht. Betaling ging via Zettle, niet naar het IBAN op
de factuur.

17 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Pas op voor deze oplichters

Via Google bij dit bedrijf terechtgekomen voor een ontstopping van mijn toilet. Na telefonisch een vaste prijs afgesproken te hebben voor de voorrijkosten, eerste half uur werk een bedrag van 29 euro per extra half uur vroeg de loodgieter na een kleine drie kwartier werk doodleuk of ik per direct €1100 euro wilde afrekenen.

Loodgieter zelf was van ADD klus + installatie bedrijf. Toen ik weigerde te betalen sloeg de sfeer om en werd het onaangenaam. Ze lieten we zelfs een opname horen van mijn telefoongesprek eerder die dag in de hoop dat ik daar akkoord was gegaan met een prijs per meter pijpleiding. Dit was gelukkig niet het geval. Na bijna een uur gesteggel gingen ze ermee akkoord dat ik de oorspronkelijk afgesproken prijs betaalde.

Pas op voor deze oplichters..

16 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Let op,let op dit zijn oplichters

Let op,let op dit zijn oplichters, waren eerst De Rioolbazen ,zelfde eigenaar uit Helmond,nu andere website maar dezelfde grote oplichters Hebben ons 1250 euro afhandig gemaakt zonder probleem op te lossen
TIP : alle telefoonnummers van bedrijven die beginnen met 085 ,zijn allemaal van dezelfde oplichters : rioolontstoppers ,loodgieters ,slotenmakers en sinds kort ook ongediertebestrijders

16 dicembre 2025

Oplichters

Oplichters!
Stuurden zzp er uit Helmond (dn allround services) die mij belachelijk veel liet betalen. Er zou 18 meter buis schoongeboord zijn. Dat is onmogelijk.
De groot heeft geen adres KVK of alg voorwaarden op site staan

Valutata 1 stelle su 5

In eerste instantie lijken ze prima…

In eerste instantie lijken ze prima werk af te leveren. Tot het betalen. Vooraf gecommuniceerd: 79,- materiaal kosten en dan 65,- voorrijkosten en een half uur werk. Na de werkzaamheden dienden we ong. 4000,- te betalen: direct. Na contact met de "baas" zijn ze welwillend en wilden ze wel verlagen naar 3000. En konden we in tweeën betalen. Ze zorgen wel ervoor dat je vanalles tekent, zodat je aan het eind er aan vast zit. Dit riekt naar oplichterij - En wij zijn er ingetuind... advies: Let op waar je voor tekent

Absoluut niet doen

Absoluut niet doen. Komen langs voor een offerte betaal ze bijna 2000 euro komen vervolgens op afapraak naar een uur te laat nog niet opdagen en met elk nummer waar ik mee bel word opgehangen en blokkeren ze het nummer meteen. Oplichters!

Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più