Jeg må sige som så mange andre - en fantastisk oplevelse. Lækker mad og et meget venligt og engageret personale, der guidede os igennem buffeten. Anbefalede en virkelig lækker indisk hvidvin. Var mege... Leggi di più

FANTASTIC EXPIRIENCE! Incredible service (also in english), thorough guidance about the menu and concept. Super friendly,helpful and attentive staff. The food was amazing and we got helpfull ti... Leggi di più

Skulle du komme forbi Sønderborg, så skal du gøre dig selv en kæmpe tjeneste og booke bord hos CurryLeaves. Sikke en service,❣️ der er rundtur ved buffeten, hvis man ikke har været her før, der bl... Leggi di più

Vi fik leveret buffet til min datters konfirmation med to forretter, fire hovedretter og forskellige saucer. Vi og gæsterne synes det var virkelig lækkert og meget autentisk. Og det hele var meget pro... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,9

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topklasse indisk mad

Topklasse indisk mad. Alt var velsmagende og lækkert.
Bestilte Tiki Massaka, og inden servering var der smagsprøver, så rettens styrke kunne tilpasses efter behov. Super god oplevelse og nærværende service.
Personalet er desuden virkelig søde og oprigtigt interesserede i at skabe en god oplevelse, både hvad angår smag og restaurantoplevelse. Kommer helt sikkert tilbage igen, og vil bestemt anbefale at prøve denne indiske perle i Sønderborg.

13 giugno 2023

Lækker buffet

Vejret var godt, så vi sad udenfor og nød udsigten til Sønderborg havn. Buffeten blev indtaget med god vejledning fra de søde personaler. Indiske specialiteter i mad og drikke var i top i smag og kvalitet. Hyggelig atmosfære og hygiejnen blev taget meget alvorligt.

6 giugno 2023

Kan kun give dem de varmeste…

Kan kun give dem de varmeste anbefalinger - sjældent har jeg oplevet så tilstedeværende personale, der var plads til snak, gode anbefalinger og vejledning i mit første rigtige møde med det indiske køkken.
Stemningen var stille, rolig ja rent hygge.
Hygiejne var helt i top - der var styr på buffen og personalet var gode til at vejlede gæsterne i hvordan de ønskede man var omkring buffen.

29 aprile 2023

Autentisk indisk mad

Autentisk indisk mad. Smagte pragtfuldt.
Personalet var ualmindelig søde og hjælpsomme. Buffeten blev personligt præsenteret hver gang nye gæster bestilte buffet. Det har jeg ikke prøvet før og det var en god oplevelse. Buffeten blev løbende fyldt op i takt med antallet af gæster.
En helt igennem god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen

6 aprile 2023

Fantastisk hyggeligt sted med virkelig…

Fantastisk hyggeligt sted med virkelig god indisk mad og god service! Har spist her begge gange jeg har været i Sønderborg og kommer helt sikkert igen. Vil anbefale alle at spise hos Curry Leaves, hvis man befinder sig i Sønderborg <3

1 febbraio 2023

Enestående indisk oplevelse

Dette sted er fantastisk. Atmosfæren er hyggelig, betjeningen er personlig, ærlig og venlig. Og så er der maden... som er fremragende! Et overflødighedshorn af sydindiske lækkerier, hvis lige man sjældent ser på vore breddegrader.
Hvis du kun skal spise indisk én gang i år, så spis på Curry Leaves!

6 dicembre 2022

Har været på curry Leaves for første…

Har været på curry Leaves for første gang og bestemt ikke sidste gang. Utrolig FRISK og velsmagende retter og til fornuftigte priser. Personalet gennemgik retterne og med Stærk, mere stærk og stærkest mad, var det en meget fornuftig service - utrolig imødekommende personale 👍
Hyggelige lokaler, rent, super god akustik og varmt 🙂
Vi kommer helt sikkert snart igen 🤗

19 novembre 2022

Fremragende spiseoplevelse;

Fremragende spiseoplevelse;
Rigtig lækker mad og mango lasso, grundig gennemgang af menuen og meget venligt, imødekommende og nærværende personale.

12 novembre 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse!
Dejlig mad og super venligt personale der guider i buffeten for at man får en fantastisk oplevelse og smagsoplevelse!
Har været der de sidste 2 dage nu, og jeg må sige at jeg er blevet afhængig af den dejlige mad og fantastiske mango lassi!
Tak for dejlig mad! Og vi ses snart igen 🥳

28 settembre 2022

Fremragende mad og fantastisk service

Fremragende mad - indisk når det er bedst
Fantastisk service af dedikeret, kompetent og helt vildt imødekommende og venligt personale. Man bliver bare taget godt imod på denne hyggelige og autentiske restaurant

2 giugno 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito