Jeg havde købt et deal bevis på en diamant rens til min bil, bilen var rigtig fin efter rens, der var støvsuget og ordnet overalt indvendigt. Asfalt pletter udvendigt var renset af, dog var der overse... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Cotti-rens.dk på Dalumvej Odense - fremragende. Anjam driver sin virksomhed super - altid top humør og rent tøj. Bare i orden - og bedste priser i byen. Vi bruger Cotti-rens mindst 1 gang ugentlig... Leggi di più
Ved sidste rens var der problemer med krøllede skulderpuder i mine habitjakker. Det udbedrede de efterfølgende for egen regning. Da jeg indleverede habitter igen, gjorde jeg opmærksom på problemet fra... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Cotti-Rens
Scritti dall'azienda
Cotti Rens har ligget i Odense på Dalumvej 34 i 50 år og i alle årene har vores vigtigste fokus været kvalitet. Det vidner vores mange tilfredse kunder om.
Sammenhæng mellem pris og kvalitet
Hos Cotti Rens går pris og kvalitet hånd i hånd og vi bestræber os derfor altid på, at kunne levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi sikrer bl.a. den høje kvalitet, ved at alle tekstiler både før og efter vask tjekkes af vores kompetente medarbejdere.
Desuden holder vi os konstant opdaterede om nye produkter, maskiner og rensemetoder, der på den mest effektive og miljøvenlige måde giver renseriet den kvalitet og det serviceniveau vi altid stræber efter.
Vi er placeret i hjertet af Dalum, men har kunder i hele Odense bl.a. fordi vi tilbyder at hente og bringe rens og vask. Vi når desuden ud til hele Fyn med vores fordelagtige firmaordning.
Informazioni di contatto
Dalumvej 34 B, 5250, Odense sv, Danimarca
- shah@post2.tele.dk
- www.cotti-rens.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Ignorerer mails og løber fra tilbud
Indhentede tilbud på rens af flere forskellige møbler. Accepterede det skriftlige tilbud og bad herefter om en dato for hvornår det kunne udføres.
Det er 2 uger siden jeg rykkede for en dato for vores aftale og Cottirens er stoppet med at svare på min mail fuldstændig ude af det blå. Har rykket for svar flere gange, da jeg havde en bagkant på møblerne, men er blevet fuldstændig ignoreret og møblerne er selvsagt ikke renset af Cottirens ihvertfald.
Det giver selvfølgelig sig selv at vi lagde vores penge ved et andet renseri i Odense og ikke benytter Cottirens igen.

Diamantrens
Bedste kundeservice!
Kan på det varmeste anbefales! Service i højsædet, god rens og stort fokus på gode kunderelationer.
5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Venligt personale og service i top
Jeg har fået renset flere dyre kjoler hos Cotti Rens og der har ikke været nogle problemer. 💫
Jeg har også fået renset en Munthe blazer som jeg har hentet i dag og den er blevet så fin! Jeg er ovenud tilfreds med det smilende personale og den gode service jeg har fået gennem tiden 🤩
Havde en habit til Rens betalte 350 kr…
Havde en habit til Rens betalte 350 kr !
Fik den tilbage med med manglende knapper og fik at vide at de ikke tog ansvar for knapper !!
Jeg spørger ikke til refundering i denne anmeldelse, vil blot vælge en anden rens næste gang, når man ikke har kvalitets kontrol på tilbage leverede tøj og mit tøj var i en dårligere stand end da jeg indleverede det. Det er det jeg er skuffet over.

Helt perfekt !!!
Helt perfekt !!!
Fantastiske og venlige personale. Hurtig service og de kan også klare, hvis man er i tidsnød. 👏👍
Kæmpe anbefaling herfra.
COTTI-rens - Autocare
Fik min bil "renset" og frisket op inderst og yderst.
Vask og voks, sæder og vinyl, fælge og skærme.
Leveringstid: ca. 5 timer
Som at få en splinterny bil.
Prøv det!!
Lars S
Cotti-rens.dk på Dalumvej Odense - Super
Cotti-rens.dk på Dalumvej Odense - fremragende.
Anjam driver sin virksomhed super - altid top humør og rent tøj.
Bare i orden - og bedste priser i byen.
Vi bruger Cotti-rens mindst 1 gang ugentligt til familiens mange tøj typer, bl.a skjorter, jakker, bukser - ja selv bilerne er blevet renset hos Cotti-rens, for det er de super gode til, også.
Tak Anjam - dejligt at se nogen med styr på det !
Så er min bil atter blevet rengjort…
Så er min bil atter blevet rengjort efter endt ferie og kvaliteten var endnu en gang i top. Super tilfreds.

Risposta di Cotti-Rens
Meget venlige, hurtig service og et godt resultat
En fredag eftermiddag inden lukketid finder jeg ud af, at der er pletter på min festkjole, som jeg skal have på til Guldbryllup næsten dag. Den bliver straks fikset af det søde personale. Tak for hurtig service!! Jeres venlighed og ikke mindst det gode resultat👌😊

Risposta di Cotti-Rens
Desværre det dårligste renseri jeg…
Desværre det dårligste renseri jeg nogensinde har prøvet i mit liv. Jeg ringer for at høre, hvor lang tid det tager at rense en dobbelt-topmadras. 1-2 får jeg at vide. Afleverer den samme dag, og kommer ned igen 4 dage efter. Den er så ikke klar. De er slet ikke begyndt.
Jeg får at vide, at jeg skal vente til 8. dagen, og at de vil ringe, når den er klar.
Er der gået 9 dage, de har lukket for i dag, og jeg har intet hørt.

Risposta di Cotti-Rens
Super søde og god service
Jeg har været inde med en uld frakke, som skulle imprægneres. Jeg skulle bruge den næste dag og medarbejderen var så sød og venlig, at den bliver lavet samme dag.
Jeg vil altid bruge Cotti-Rens igen.
Super service, søde og rare mennesker.
Helt ren bil. Høj kvalitet og lille pris
Fik renset bil indvendig i dag hos Cotti rens i Dalum. Min bil har aldrig , siden jeg købte den som ny, været så ren og velduftende. Selv askebægeret var rengjort og sæderne hvor hunden havde siddet, var fuldstændig rene og pletfrie! Og de så frygtelige ud!
Jeg vil klart anbefale Cotti Rens. Super kvalitet, god pris og super godt arbejde
Efter en dejlig camping sæson
Efter en dejlig camping sæson, bar tæpperne tydelige tegn på at være brugt, så det var glædeligt at se tæpperne blev rene igen, efter rens hos cotti rens. Mange tak
Virkelig dårlig oplevelse!!!!!
Virkelig dårlig oplevelse!!!!!! Jeg tog min dunjakke ind til rens for et par uger siden. Jeg hentede som aftalte, og da jeg skulle tage den i bruge kan jeg se der er stor skjolder indvendigt i jakken. Jakken er kun til fin bruge og derfor ikke taget i brug noget før. Den er desuden lyse grøn indvendigt, så det ser virkelig ulækkert ud... og mystikvis er de skjolder kun på den ene side af jakken??? Så har de kun renset den ene side, hvor pletten har været udvendigt??Jakken hænger stadig på bøjlen med deres mærkering på... så det er ikke fordi jeg har taget den i brug... Jeg skrev til dem for to dage siden angående, hvordan de vil håndtere situationen og har ikke hørt en lyd fra dem. Virkelig dårlig kundeservice!!! Det er en ting at man lave en fejl, men at man tager penge for at ødelægge min jakke og så synes at det er i orden at udlevere den tilbage til mig sådan er simpelthen grotesk!!! Jeg er ærgerligt over jeg ikke har set anmeldelserne på trustpilot før, da jeg kan se der er mange der har lige så dårligt erfaring med dem.
Svar til jeres svar. Jeg tjekker altid at mine oplysninger er korrekt flere gang inden jeg sender noget som helst, men selv om jeg havde lavet en fejl så stod der også mit tlf nummer. Så jeg vil sige at det er jer der er useriøs. Jeg har endda henvendt mig før til jer på mail, hvor jeg har fået svar. Jeg har både kvittering og konto udskrift! Jeg synes det er et flabbet måde du svarer dine kunder på.

Ødelagt møbelbetræk
Indleveret nusset møbelbetræk fra 2 sofaer. Modtaget betrækket efter rensning med store pletter efter lokal pletrensning, som Cotti rens påstår ikke er foretaget på renseriet. Først havde de slet ikke foretaget forbehandling “det gør vi nemlig aldrig på møbelstoffer”, men efter nogle måneder erkendte renseriet, at man havde pletrenset. Efter bedømmelse i Forbrugerklagenævnet, som ikke kune fastslå, om det var renseriet eller kunden som havde foretaget pletrensningen, og havde lavet store pletter på betrækkene på både for- og bagsider ?, bliver renseriet frikendt, og vi står tilbage med udgift til ombetrækning af 2 sofaer.
Cotti Rens er ikke stedet man skal indlevere møbelstoffer til rens!

Sølvvask
Stjernerne er for venlighed, for bilrensen får de ingen stjerner for. Det kan vi til hver en tid gøre bedre selv. Vi kunne ganske enkelt ikke se at bilen var gjort rent indeni. Med stor venlighed gav de det et forsøg mere. Det lignede dog ikke at de havde prøvet at rense sæderne igen og vi brugte 1,5 time på at rengøre bilen da vi kom hjem. De er meget flinke og vil tilbyde at rense bilen indtil vi er tilfredse, men vi kan ikke blive ved med at bruge tid på at aflev. og hente bil. Det er manglende kvalitetsbevidsthed når en professionel ikke kan se skidt i dørfalser, kopholdere, ventilationsspjæld, bag rattet, under håndbremsen, alle de steder vi forventer rengjort, når vi betaler 749 kr for det.

Risposta di Cotti-Rens
Ødelagde mine ruskindsbukser og var som…
Ødelagde mine ruskindsbukser og var som udgangspunkt helt og aldeles ligeglade. efter flere ugers tovtrækkeri hvor Cotti-rens var helt passive endte det med at fabrikanten byttede dem. Men absolut ikke noget at Cottirens, kan tage æren for.
De har også tidligere ødelagt en af mine skjorter med en clips !!!
Bruger dem aldrig mere og kan ikke anbefale dem. -nu er det slut !!

Rensning af bil
Jeg har fået renset min bil to gange hos jer. Den første var en citigo og jeg var så glad for at den blev gjort ren ved jer.
Denne gang har jeg fået min fabia rengjort og denne gang er det mindre godt.
Jeg er tilfreds med dampningen af sæderne, derudover synes jeg selve rengøringen halter en del. Der er en masse småting, ting i burde have set og ting i måske ikke lige har været opmærksomme på.
Bla er mit handskerum og mit armlæn til førersædet ikke rengjort indeni.
Omme i bagagerummet er der steder med masser af støv og jeg har betalt 200 kr ekstra for at få hundehår væk og alligevel er der bare rigtig mange af dem. Derudover harvjeg en plastikmåtte omme bagi hvor de sidder, så det er begrænset hvor mange hundehår der egentlig kan være. Så jeg føler lidt i har taget pengene fordi jeg selv gjorde opmærksom på det.
Mine ruder er fedtede, tænker der har været for meget sæbe i vandet eller i har tørret efter med en fugtig klud.
Ruderne er egentlig det der har gjort udslaget til min anmeldelse, da jeg her til morgen så dem hvor lyset faldt rigtigt ind på dem.
Jeg har læst andre anmeldelser hvor i tilbyder man kan komme op og få det rettet. Dette har jeg dog ikke tid til da jeg arbejder i Jylland og ikke har fridage inden vi tager på ferie.
Jeg ved også godt jeg fik min sølvvask til halv pris + 200 kr til hård.
Men når jeg selv skal rengøre det sidste, så føler jeg at jeg havde kunnet spare de penge og have brugt dagen på selv at rengøre den. Det er lidt øv
Ihærdig indsats og godt resultat
Bestilte en sølvvask og havde inden da spurgt om mine bilsæder kunne renses ordentligt. Det sagde de ja til og efter 5 forsøg er de rene og fine. Det skal siges at alle besøg foregik i positiv ånd og med et smil på læben. Tak til chefen i bilrenseriet. Kan roligt anbefales. Value for money.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.