Min veninde og jeg blev opkrævet beløbet både på Airbnb og i deres reception (som var på en skærm midt i en fyldt natklub). Vi har ringet hvor vi efter en time gav op på ventetiden. Vi har skrevet til... Leggi di più

Har bare trukket penge fra min konto uden jeg nogensinde har booket et ophold eller boet på deres hostel. Har ringet 4 gange hvor jeg har siddet på ventetone i 40 minutter. Skrevet mails som de ikk... Leggi di più

Bedbugs! Apparently the hotel has been struggling for a while with bedbugs, without mentioning it. Do not stay, find something else! They do not take the issue seriously and believe that turning the... Leggi di più

1,6

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Væggelus og ubrugelige toiletter

Vi var på studietur med 49 elever på 9. årgang fra d. 20/9 - 23/9 2022.
Vi oplevede, at nogen gik ind på værelserne og stjal fra os, når vi ikke var hjemme.
Flere toiletterne kunne ikke skylle ordentligt ud, så eleverne på nogle etager kun havde 1 toilet til deling.
Men værst af alt kom vi hjem med væggelus og
massive udslæt hos mange elever.
Trods henvendelser til Hostel ( mail, da telefonnummeret ikke virker) har vi intet hørt. De reager ikke på vores henvendelse.
Konklusion: Find et andet sted at overnatte. De har ikke styr på de mest basale ting.

20 settembre 2022

Ingen stjerner herfra!!

Ingen stjerner herfra!!! Min datter kom hjem med væggelus og det har kostet tid og penge med skadedyrsbekæmpelse af hele huset! De har efterfølgende sagt at de var klar over, at de havde væggelus og ikke har gjort en skid ved det. Simpelthen ikke i orden!!!
Lad være med at sætte jeres ben der, det kommer til at koste mange penge🤬

22 settembre 2022

Væggelus på værelsene

Anbefaler overhovedet ikke Copenhagendowntown. En morgen vågner mig og mine veninder op til 15+ væggeluse i seng, både døde og levende. Hvor vi så klager til receptionen hvor vi efter får gjordt rent, men efter finder vi med det samme flere levende væggelus.
Der var generelt ikke specielt pænt rent, tallerknerne og glasene var beskidte og toiletterne lugtede og stoppede 24/7.

ANBEFALDER IKKE COPENHAGENDOWNTOWN.

27 settembre 2022

væglus over alt

det VÆRSTE hostel jeg nogen sinde har været på. Til at starte med var alt fint indtil en af pigerne fra klassen vågnede op med 15+ væglus i sengen. Siden da har de fleste fundet dem på værelserne. Der kom så nogle og gjorde rent og alt mugeligt men vi finder dem stadig. Der var mug i maden, tallerknerne var ikke gjort ordenligt rent. Ville give dem 0 stjerne hvis det var mugeligt.

28 settembre 2022

DYR I SENGENE!!!

Hvis dog bare jeg kunne give 0 stjerner!
- Hvis du er interesseret i at få VÆGLUS, LOPPER ELLER HVAD F*C* DET ER med hjem, så book her!

Studie tur med klassen endte som noget værre **** for at sige det på en pæn måde! Dette sted kan langt fra anbefales!

Vi ankommer til dette hostel og har booket et værelse for 10 personer - 2*3 værelses og et single værelse til vores kære lære!

Vi er en gymnasie klasse som var på tur i københavn! Og havde glædes os virkelig meget!
Pigerne får 10 mand’s værelset og pladsen er minimal! Et enkelt vindue ud til skraldespandene, men lugten i rummet var frygtelig! Hvilket gjorde så vi måtte have vinduet åben døgnet rundt!! Nå ikke nok med det lå der tyggegummiet i kanterne af værelsets hjørner! Og bordet på værelset var der hul i! De her ting er basal rengøring der skal til! Som manglede!!!
MEN VÆRST AF ALT! vi vågner torsdag morgen og en af pigerne er blevet bidt af væg lus/sengelopper! ( vi tog billeder af dem for at vise dem til personale! ) vi fandt ikke kun en, men flere i løbet af den dag i vores senge! KLAMT SIGER JEG BARE!!
Vi var heller ikke de eneste der havde det problem! Det endte faktisk med nogle af eleverne fra vores klasse tog toget hjem til Jylland! På egen regning! For at slippe, for at sove med de små væsner!
Nuvel vi fik et nyt værelse, og boede så 3 piger i et “single room!” Dog snakker vi en dobbelt seng og en køjeseng der stod i værelset! men med så lidt plads at gå på at man måtte kræver ind i sengen for at man kunne komme forbi hinanden! Absolut ikke optimalt!
Ikke nok med det, var værelset ikke bedre angående lugt, skidt og DYR! vi tager igen billeder og personale siger at det nogle vi har taget med inde fra det andet værelse i vores kufferter så det var ikke deres problem! HVEMS PROBLEM ER DET SÅ!

Det her er ikke nogle anbefaling! MEDMINDRE i ønsker at få Sengelus med hjem i jeres egen hus!

Tasker og alt er vasket, lagt i fryseren og støvsuget her fra! Da vi fandt en lille rejsende i en af mine tasker! Så klamt!!!

Stedet bør virkelig lukkes ned og gjort ordentligt rent i ALLE rum. når de bare sender deres gæster ind i et nyt værelse med den viden at vi har boet på et med dyr i sengene, og de allerede er i vores kufferter og tøj!!! Føj for *******!
Hvad der skulle ha været en god studie tur blev til en skidt oplevelse det eneste positive var at det lå centralt!

24 settembre 2021

Really bad

Really bad
hotel with the worst employers,
And the most bad Vibe.
This is last time i have been on this bad hotel.
Oure beds where rly ugly and tjene was blood on the madrass DONT GO HERE!!!!

14 luglio 2021

Good price for a good service !

It was a nice experience. I went with my two other friends and we were very satisfied! Very friendly employees, good prices in the bar, cozy and chill environment. Good location, possibility to leave stuffs in paid locking room 10dkk per hour or 50dkk/ 24hours. Only minus is the cleanliness of the shared Bathroom which were quite disgusting. I would recommend this place and I will definitely come again. Good price for a good service ☺️

31 maggio 2021

2 måneder og stadig intet svar fra kunde"service"

Vedr. booking STC-COP-16630650

Jeg blev opkrævet for meget for mine overnatninger, hvilket jeg først opdagede, da jeg var kommet hjem. Da jeg henvendte mig til dem efterfølgende, kom der intet svar. Overhovedet. Hverken på den første eller anden gang jeg skrev til dem.

4 gennaio 2021

Undgå dette sted.

Booking ID - 273305283
Booking Reference Nr. - 2781887038

(For første gang glemmer jeg at undersøge om det sted jeg booker et værelse på nu også er i orden - og så viser det sig at være et skidt sted)

Jeg bookede en 1-værelses på stedet via Agoda.dk. Et af de ting man kunne sætte flueben ved via reservationen var om, om man ville have et stille værelse. Det ville jeg gerne. Det fik jeg dog ikke. Langtfra. Folkene i receptionen var nu ganske venlige nok i forbindelse med indtjekning og diverse spørgsmål. Desværre var det dog først her at jeg finder ud af, at man skal betale for alt det ekstra, som altså er ganske standard at kunne forvente fra et hotel-værelse. Dvs. en engangs-tandbørste med tandpasta inde i børsten, men du får virkelig ikke mere ud af den end en enkelt omgang, og børsten koster 20 kr. o.o Shampoo, som i hvert fald kostede noget mere end den billige gode fra Lovena til 8 kr. i Netto ;) Hos mig var toilettet dog i orden, sengen var redt op og der lå et håndklæde parat (om det skulle bruges til at tørre hænder i eller til bad, ved jeg dog ikke, jeg gemte det til det sidste og tørrede hænder af i toiletpapiret) Hvis man skulle have ekstra, skulle man enten vente til næste dag eller købe det. Nåh, natten nærmer sig, og her begynder min oplevelse af stedet at blende sammen med en af de andres anmeldere på siden her. Der er SÅ ufatteligt lydhørt på værelserne. Og min seng ret op ad vinduet, som vender direkte ud mod både den bar som er direkte overfor OG stedet egen bar som ligger direkte nedenunder. Jeg er på 3. sal og stadig larmer det så meget, at jeg bare ikke kan falde i søvn. Der bliver ved at sidde en gruppe mennesker nedenunder som fortsætter med at drikke til 2-3-tiden. Herefter vender de så småt tilbage til værelserne, men nu kan jeg i stedet høre dem snakke videre inde begge sider af værelset. Til sidst får jeg nok, og banker på væggen ind til dem. Endelig! Endelig får jeg fred. Problemet er bare, at jeg på det punkt er så irriteret over hele oplevelsen, at jeg har travlt med lægge alle mine planer for min tur om, da jeg faktisk skulle have overnattet der 2 nætter. Næste morgen pakker jeg mine ting (og her opdager jeg, at tandbørsten ikke længere virker, øv, at skulle stå der med dårlig morgenånde og ned for at bede om en ny) Jeg henvender mig til receptionen og siger til dem i en kold tone, at jeg booker ud før tid. Den ene af dem som står der (og som jeg forventer har en form for ansvar på stedet, da receptionisten henvender sig til ham med alle spørgsmålene, og hvad de skal sige) trækker ligesom lidt på skuldrene og siger noget i stil med "nå, okay, så er vi vel færdige her". Jeg gav mig ikke til forklare hvorfor, fordi hans attitude sagde det hele - han var ærligt talt ligeglad. Man fik ikke engang "hav en god dag" eller noget på vejen. Wauw. Her bagefter gider jeg ikke engang prøve på at få nogle af penge tilbage, da jeg har betalt for 2 nætter, men kun benyttet det for en enkelt nat. For jeg ved, at det ikke er besværet værd at skulle igennem sådan en attitude.

Her er min fornemmelse af stedet - de kunder de satser på er unge mennesker fra udlandet, som gerne vil feste og møde nye mennesker (det er trods et hostel).

Problemet er så bare, at når man bl.a. gennemgår den beskrivelse de har lavet af sig selv inde på Agoda.dk:

"When visiting Copenhagen, you'll feel right at home at Copenhagen Downtown Hostel as it offers quality accommodation and great service. From here, guests can make the most of all that the lively city has to offer. With its convenient location, the property offers easy access to the city's must-see destinations.

Take advantage of a wealth of unrivaled services and amenities at this Copenhagen property. Top features of the property include free Wi-Fi in all rooms, 24-hour front desk, luggage storage, Wi-Fi in public areas, elevator.

Experience high quality room facilities during your stay here. Some rooms include clothes rack, carpeting, smoke detector, linens, heating to help guests recharge after a long day. The property offers an excellent variety of recreational facilities, including karaoke, games room. Copenhagen Downtown Hostel is a smart choice for travelers to Copenhagen, offering a relaxed and hassle-free stay every time."

Kvalitetsophold og god service? Værelser med faciliteter af høj kvalitet??? Et god sted til at slappe af uden stress????????? Badeværelset var utroligt småt, uden tandbørste eller shampoo, og bruseren var meget standard. Sengene var køjesenge, og ALT for korte, og jeg er 172 cm. Der er alt for lydhørt, og folk får lov til at feste og larme uden afbrydning fra personalet. Og ETHVERT hotelværelse i HELE LANDET kan sgu da byde på gulvtæppe, brandalarm og en ****** radiator!!!

Det her sted er her ikke for at yde en service og tjene penge på det - det er KUN ude på at tjene penge på det. Og de kunne ikke være mere ligeglade

29 giugno 2020

Expensive / value of money

Not satisfied

23 gennaio 2017
Logo di Copenhagendowntown

Risposta di Copenhagendowntown

Dear Eddie, Thank you for your review. Our prices are adjusted every single day and is a a reflextion of the market in Copenhagen, similar properties and value for money. I am sorry that you did not find that your stay was value for money. We have many guests each year who are happy to stay with us and believe that a hostel market brings value to those who travel often and would like to spend less than a hotel. Regards
Isabella

Hyggeligt hostel med masser af atmosfære

Jeg fik i sidste uge indkvarteret 3 af mine venner på Copenhagen Downtown. Jeg fik, selv om jeg ikke boede der selv, lov til at hænge ud i barområdet med mine venner. Vi havde en god oplevelse sammen. Personalet var søde og hjælpsomme. Baren er fyldt op fredag og lørdag. Så der hang vi ud indtil vi gik videre i byen. Hvis du ønsker et hostel med central beliggenhed i København, så er Copenhagen Downtown et godt valg. Det er mange backpackers på et lidt lavere budget og derfor rimelige priser. Stemningen er ret god og designstilen udformet hyggeligt. Så alt i alt et godt sted.
Mvh. Hans

19 dicembre 2013

Very small rooms

The rooms here are clastofobic. We booked a room for 3 people. The were no lugagge store or any place to put our things. The room was so small we had to crawl over over things. Beside that the room had a bad smell. We tried to change toom, but all the room were more or less the same. Be aware that you have to pay for many ecstra things. So it is not that cheap as metioned at their webpage.
There are better places to go.
Anna

16 febbraio 2012

Ødelagt ferie! Danhostel CopenhagendownTown

Vi er et par fra Jylland der skulle til København på et billigt og godt ferieophold (forlænget weekend). Ferien blev alt andet end billig og god.

SENGELOPPER
Første nat fik vi knopper på arme, ben og mave, der kløede helt forfærdeligt. Følgende nætter fik vi næsten ikke sovet. Tilfældigt blev vi af en par rejsende gjort opmærksom på at det var SENGELOPPER.

Receptionen ville ikke refundere vores overnatninger, da de sagde at det måtte være os der kom med lopperne, da de ikke tidligere havde haft klager over dette. Hvordan skal man bevise dette?

DYRE PRISER
Dernæst er dette hostel ret dyrt. Stort set alt koster ekstra. Sengelinned, morgenmad, Hostelkort (obligatorisk) m.m. Dvs. I alt kostede dette hostel mere end et andet hotel i centrum af København.
Vi betalte ca. 1100 for 2 personer per. overnatning, når alt blev lagt sammen.

ELENDIGE VÆRELSER OG SERVICE
Værelserne er så små, at du med baggage i værelset ikke kan bevæge dig rundt. Der er kun et skab hvor der ikke er plads til noget. Badeværelset er også helt klaustofobisk småt. Du skal henover brusegulvet for at nå toilettet. Dvs. du får våde fødder. Dernæst så lugtede vores værelse muggent. Måske kom lugten fra afløbet?
Der stod en ældre mand i receptionen, der på ingen måde hjalp os heller ikke med at sige, hvad vores kløge kunne skyldes, flytte os til et andet værelse eller hjælpe os med at finde et nyt hotel.

Øvvvv... Der findes bedre og billigere steder at overnatte i København
Mvh
Thomas fra Tønder