Til trods for 6 måneders forhandlergaranti, nægter Copenhagen Carmarket her 1 måned efter købet, at sørge for at udvirke, at en defekt viskerarm på bilens bagrude, kunne blive skiftet. Der skal anve... Leggi di più
Vi har netop købt vores næsten nye Peugeot 3008 hos Carsten. Vi har gennem hele forløbet fået en yderst venlig, professionel og helt igennem troværdig behandling. Alle aftaler blev afholdt til pun... Leggi di più
Professionel og fair handel. Gode priser. Jeg har netop købt en 3 år gl. Peugeot 208 hos Copenhagen Carmarket v. Carsten, og har gennem hele forløbet oplevet en yderst venlig, behagelig, profess... Leggi di più
Hos Copenhagen Carmarket har vi et stort udvalg af næsten nye biler til salg. Vi har taget den første afskrivning, og derfor kan du typisk spare 10 – 20 % på nyprisen. Vi kan tage din brugte bil i bytte, hjælpe dig med levering dagen efter handlen og bistå med attraktiv finansiering. Se vores udvalg og prøvekør din næste bil på Hovedvejen 1, 2600 Glostrup Vores biler har alle: Fuld service historik Kilometergaranti 6 måneders garanti og 24 måneders reklamationsret
Slotsherrensvej 411c, 2610, Rødovre, Danimarca
Jeg kontaktede Carsten da jeg havde en masse spørgsmål til en bil jeg var interesseret i (typisk kvinde) han var utrolig hjælpsom og serviceminded.
Jeg kommer ned og prøvekører bilen, får en lille snak med Carsten, igen meget venlig, slet ikke typisk sælger agtig, men helt nede på jorden.
Efter min prøve tur beslutter jeg at den bil, den vil vi gerne købe.
Han er igen rigtig hjælpsom, samt forstående overfor de ting jeg havde spørgsmål til.
Den dag vi skulle hente bilen? var der problemer med nemide var nede, det gjorde at vi ikke kunne overføre pengene, alligevel gav han os lov til at køre afsted med vores nye bil. Han stolede på at han fik pengene.
Inden vi kører fortæller han at han har bemærket at der mangler en hattehylde - han vil bestille en ny som vi kan afhente.
Jeg har ikke en finger at sætte på Cph Carmarket - fuldt ud tilfreds med service, næste bil ved jeg også hvor skal købes.
Hvis der kunne gives mere end 5 stjerner - så gjorde jeg det!
Har lige købt en meget velholdt og pæn Peugeot 208 hos Copenhagen Carmarket i Rødovre..
Sælgeren Jonas var super sød og super service minded fra start til slut.👍
Kan klart anbefale Copenhagen Carmaket.
Vi har lige købt en super velholdt Peugeot 208 hos Copenhagen Carmarket. Det var en meget postiv oplevelse, lige fra vi trådte ind i butikken den første gang. Vi fik god og service-minded service af Jonas, som guidede os gennem handlen på fin og rolig vis. Tryghed fra start til slut.
Fik jeg sagt, at prisen også lå lavt i forhold til de tilsvarende modeller, vi ellers kunne finde på bilbasen.dk, samt at vi fik et års garanti med i handlen ?! :-)
Vi stod i den situation, at vi venter en familieforøgelse med vores 3. barn. Derfor var vores Tesla Model 3 blevet for lille, og vi havde brug for en ny, støre bil. Dog hænger vi på Teslaen indtil den 7. juni, da det er en leasingbil, som er uopsigelig indtil 11 måneder efter kontraktindgåelse. Jonas Berghausen og Copenhagen Carmaket har været super behjælpelige ift. at vi har fået lov at købe en ny bil (Peugeot 5008) med overtagelse 1. juni 2022, mod at vi lagde 10% udbetaling nu her. Jonas og Cph Carmarket har været meget imødekommende, og det har fjernet noget stress for os i processen med at få 3. barn og få plads til alle 3 unger i en ny bil uden stress.
De yder god service, og er punklige.. Den gode service startede allerede ved booking af prøve tur, som første gangs kunde i næsten ny bil var jeg usikker på hvad jeg skulle vælge og det blev jeg vejledt i ..
Mødet med sælger, Jonas kan vist kun beskrives som et humoristisk møde, forstående på den måde at han på ingen måde var anmassende, men var klar på at svare på spørgsmål og selvfølgelig klar på at hive salget hjem...
Der var grin og rolig atmosfær de gange jeg har været i butikken.. Min bil skulle lige lige synes, men fik lov til at tage den med hjem og komme tilbage med den .. super service, med kage i skægget og hurtig levering må jeg sige at jeg ville anbefale et bilkøb hos dem
Min kæreste og jeg købte vores første bil hos Copenhagen Carmarket, og vi var mere end tilfredse med vores oplevelse. Vi blev mødt af en yderst flink og rolig sælger, Jonas, der gav os super god rådgivning og input. Jonas var virkelig serviceminded og god til sit job, og det gav os ro i maven som grønne førstegangskøbere, og derfor kan vi virkelig anbefale Copenhagen Carmarket. De er et besøg værd!
Jeg har lige købt en 208 hos dem super god service rimelig pris og hurtig handel. Sælgeren (Jonas) var utrolig sød og kunde mindet, han var altid klar til at svare på spørgsmål når jeg ringede i tide og utide kan varmt anbefale at købe der
Super sted at handle bil. Service i top. Hurtig levering. Perfekt handel
Stedet for en god handel - super dygtig sælger er Jonas, men meget fair og altid frisk på en god handel for begge parter. Kan absolut anbefale stedet hvis du skal have en bil og ikke vil betale for meget
Var på udkig efter ny bil og kørte ud til Nicolai som gav mig en super service. Jeg endte med at købe ny bil og er super glad for mit køb. Jeg har benyttet mig af de 6 mdr. garanti og været ude og få justeret en dør og opdateret min software i bilen. Det hele kunne nemt klares igen top service! Jeg havde også været så uheldig at få ridset min side af en hæk.. Den var de så søde at pudse op for mig men de lavet de andre ting.. Så kæmpe kæmpe anbefaling herfra!!
Jeg købte min bil af Jonas, som både var hjælpsom og rigtig venlig at snakke med. Det var mit første bilkøb og det var en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefales!!
Min oplevelse med at købe bil af Jonas fra Carmarket har været super. Højt serviceniveau, god, hurtig, informativ og fair behandling. Det var 1. gang, jeg købte bil der, men nok ikke sidste.
Har lige købt bil hos Copenhagen Carmarket. Der er styr på tingene. Tusind tak for rigtig god betjening Jonas Berghausen.
Det er et super godt sted at købe bil. Jeg stod og skulle bruge en bil meget hurtigt grundet nyt arbejde. Her var de utroligt hjælpsomme med at få finansieringen igennem (trods lang ventetid hos Nordania). Stor ros til denne forhandler og sælgeren Jonas.
God service og godt sted at købe bil.
Unge ,friske og dygtige og sælgere. God vejledning og instruktion af Jonas, jeg vil virkelig gerne anbefale det sted 😃
Super god oplevelse. Glimrende service og en fantastisk klargjort bil. Kan varmt anbefale stedet
For nyligt skulle jeg købe min første bil og valget stod mellem 2 forskellige Fiat 500 af samme årgang, der begge stod til samme pris. Efter en samtale med den servicemindede sælger, Nicolai, faldt valget på den fra Copenhagen Carmarket og jeg har ikke fortrudt. I forbindelse med gennemgang af bilen blev kun fundet enkelte småting som blev udbedret på deres egen opfordring og uden diskussion.
Gennem hele forløbet har Copenhagen Carmarket stået til rådighed ved alle de spørgsmål som man har som førstegangs bilejer, og ydermere har jeg af 3. part fået bekræftet at det er en rigtig fin handel.
De bedste anbefalinger til Nicolai og Copenhagen Carmarket.
Jeg ringede til Carsten i starten af ugen og fortalte ham at jeg havde behov for at besigtige, købe og afhente en bil indenfor en uge grundet nyt arbejde.
Carsten tog det i stiv arm og gave mig nogle gode muligheder. Jeg havde udset mig en Peugeot 208 med massere af udstyr.
Han var til at snakke med som vi siger i Jylland, og vi fandt en aftale som vi begge kunne være rigtigt glade for.
Da jeg skulle afhente bilen tilbød Carsten at hente mig på stationen. Super service.
Derefter tog vi en god snak om bilen og fik ellers alt på plads.
Da det kom til betalingen, havde Jyske finans desværre ikke fået fingeren ud. De lovede at pengene nok skulle være klar til at jeg hentede bilen, men det var desværre ikke tilfældet..
Efter lang tids venten, og snakken frem og tilbage, tog Carsten røret og satte Jyske Finans godt på plads. De lavede en indbyrdes aftale og han lod mig køre bilen hjem til det mørke Jylland. Endnu en gang, super service - det havde han jo ingen grund til at gøre.
Mange tak til Carsten og teamet for en super oplevelse ud over det sædvanlige. Tak for at i satte alt i værk for at få det hele til at gå op.
Havde set efter en Peugeot 208 diesel på nettet i længe , copenhagen carmarket var altid blandt de billigste , så turen blev taget fra grænsen mod Tyskland til der mørke Sjælland og de super smarte ivrige sælgere 🤔
Men alt fordom blev gjort til skamme , har købt en Peugeot 208 til en god pris og med god rådgivning uden smarte salgstaler
Der har været er par små ting efterfølgende , men ikke noget der trækker ned i stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️