Coop Norge SA Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,5

Min vurdering gjelder ikke Coop generelt, men Extra i Sr. Olavs gate i Tønsberg: vareutvalget er adekvat ifht butikkens størrelse, men de fleste av betjeningen står dessverre til stryk. Heldigvis noen... Leggi di più

Latterlig at kjøpeutbyttet er så mye lavere i Vestfold enn i Nord- Brukte over 40000.- på Coop i fjor og fikk under 600 i kjøpeutbytte. Og den såkalte bleie-dealen dere har på obs!! Hvordan skal man k... Leggi di più

Making til frekkhet fra sjåfør for Coop ekstra i Sarpsborg sentrum kl 0830 skal man lete lenge etter!! Man er på jobb i hjemmesykepleien og parkerer bilen lovlig for å besøke pasienter og er på vei t... Leggi di più

Disse kupongene man må aktivere, når man handler er det fullendte idioti. For å få ett(1) stk vare til medlemspris må man aktivere kuponger i en app. Så må du skanne medlemskortet eller appen i kassa.... Leggi di più

Coop er den eneste detaljhandelsvirksomheten som eies av forbrukerne. Over en million medlemmer i Norge har en eierandel hver i sitt lokale samvirkelag og får sin del av overskuddet.

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 4% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Likegyldig

Utrolig dårlig service, de nekter å tro på kunden og i mitt tilfelle så tar de heller ikke tillit til elektrikerfirmaet heller.
Kjøpte tre stk utvendige LED spotter, elektrikeren boret hull og monterte spottene men di holder seg ikke oppe i hullet, de henger på ett dårlig vis, men det er nok mest pga tilkoblingen..
Coop bygg olrud nekter iallefall på at det er noe galt med varen.. tåpelig for tre lusne spotter...
men de mister iallefall meg som kunde heretter.

16 luglio 2019

Gammeldagse vilkår og service netthandel

Gammeldagse vilkår og service på netthandel, ved kjøp av klær er det bare angreretten som returmuligheten, så når du finner at den ikke passer er det altså kun angreretten og du må punge ut for returkostnadene selv og passe på å gjøre det innenfor 14 dager.
Dette var første og samtidig siste gang jeg handler der!

28 maggio 2019

God butikk, men dårlig oppførsel på ansatte. Jessheim

Gode varer, lett å finne frem i butikken, noen få av de ansatte på obs bygg Jessheim er flinke, andre definitivt ikke. Flere av de unge ansatte opptrer som regel alltid veldig uprofesjonelt når jeg er innom. Roper og banner til hverandre foran kunder, sitter på telefonen bak kassene, leker med utstyr (blant annet sende en person igjennom maskinen som binder juletre), tuller med jekketraller etc, sier aldri hei og er likegyldig i betjening i kassen. å som regel er det de samme personene som gjør dette. Jeg hadde aldri i verden hatt slike ansatte i en så stor og viktig butikk👎
Men fikk god hjelp av en voksen dame i male avdelingen og en slank mann med briller😊 har vært ofte innom det siste året (1 gang i uken omtrent) så dette er en gjenganger på Jessheim...

6 maggio 2019

Den verste kundeservicen i norske nettbutikker...

Coop er elendig på kundeservice når man henvender seg til dem. Sure og avvisende når de kontaktes via nettsiden eller ved kjøp i deres nettbutikk.
Fikk en vare som helt klart måtte være feilmerket, da den var veldig mye større en en normal skostørrelse 37. 37 passer meg utmerket, men disse gummistøvlene detter av når jeg går ned trappen, og jeg får dem knapt med meg når jeg går.
De kaller dette "bruk av angreretten" og vil at jeg skal kjøpe en Norgespakke til 160kr for å sende dem i retur, (støvlene kostet under 300,-)
Når de har svart et surt nei, så "lukker de saken" og sender mail via en No-reply adresse, så kunden ikke får svart tilbake.
De er aldri imøtekommende når man her noe å klage på. Feilen er som regel hos kunden...

30 ottobre 2018

Coop Obs Bygg

Coop Obs Bygg

Meget dårlig service. Leverer inn to ødelagte deler til maskin for service innenfor garantitiden. Når de forlanger at maskinen skal leveres inn for videreforsendelse til leverandør for min regning, har en av delene som ble innlevert forsvunnet. Maskinen ble ikke levert inn. Reiser selv til leverandør og forhører meg der.

To timer senere:
Maskinen er nå allerede reparert gratis av leverandør. Var en garantisak.

Hvilken kompetanse er det de ansatte har hos Coop Obs Bygg og hvilken opplæring får de? Elendig service når det gjelder garanti/reklamasjonssaker. De har ingen verksted sier de selv, slik at de må sende inn maskinen til verksted for kundens regning. Skjønner de ikke at det er kundene de lever av? Hmm

6 giugno 2017

Dyrt

Har tidligere vært rimelig mn nå har de fleste varene høyere pris på enn andre steder.råtten frukt og grønnsaker stort sett bestandig.sur betjening og dårlig kundeservice

8 luglio 2016

Har så at sige aldrig spillene til release

Som tidligere medarbejder i denne organisation, dog coop Danmark, forundrer det mig at varehuse af den kaliber og med et så avanceret distributionsnetværk ikke formår at have konsol-spil til salg på udgivelsesdatoen. Dette er desværre næsten generelt og jeg har ofte været nødsaget til at køre til nabobyernes specialbutikker for at gøre mine indkøb. Har henvendt mig til kundeservice, men er hver gang blevet spist af med dårlige svar. Coop Norge ønsker tydeligvis ikke at prioritere dette afsnit af deres forretning, da indsatsen efter adskillige henvendelser forbliver status quo.

4 agosto 2015