Min vurdering gjelder ikke Coop generelt, men Extra i Sr. Olavs gate i Tønsberg: vareutvalget er adekvat ifht butikkens størrelse, men de fleste av betjeningen står dessverre til stryk. Heldigvis noen... Leggi di più
Latterlig at kjøpeutbyttet er så mye lavere i Vestfold enn i Nord- Brukte over 40000.- på Coop i fjor og fikk under 600 i kjøpeutbytte. Og den såkalte bleie-dealen dere har på obs!! Hvordan skal man k... Leggi di più
Making til frekkhet fra sjåfør for Coop ekstra i Sarpsborg sentrum kl 0830 skal man lete lenge etter!! Man er på jobb i hjemmesykepleien og parkerer bilen lovlig for å besøke pasienter og er på vei t... Leggi di più
Disse kupongene man må aktivere, når man handler er det fullendte idioti. For å få ett(1) stk vare til medlemspris må man aktivere kuponger i en app. Så må du skanne medlemskortet eller appen i kassa.... Leggi di più
Coop er den eneste detaljhandelsvirksomheten som eies av forbrukerne. Over en million medlemmer i Norge har en eierandel hver i sitt lokale samvirkelag og får sin del av overskuddet.
Norvegia
- www.coop.no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 4% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Har bestilt flere ganger hos dere og…
Har bestilt flere ganger hos dere og alltid blir det rot med postnord. hver så snill og slutt med å bruke de. De er elendig på service, oppdatering, troverdighet og på lengden det tar for å levere en pakke. Porterbuddy er genial og pålitelig.
Jeg prøver så godt det lar seg gjøre og ikke handle fra nettbutikker som bruker postnord men noen ganger så er det ingen vei utenom, dessverre.
Skal lage en kampanje om at folk må boikotte nettbutikker som bruker postnord fram til at nettbutikkene gir folk flere valgmuligheter.
Håper dere kan gjøre det samme.
Mvh En frustrert kunde
Martin
Dårlig kundebehandling og ikke til å stole på
Kjøpte en hammock som var på tilbud. Betalte ordren og fikk ordrebekreftelse. Hørte ikke noe mer på en stund og tok derfor kontakt med kundeservice. De hadde kansellert ordren uten å gi beskjed. Jeg så at de fortsatt solgte varen, men nå må jeg betale full pris. Dårlig behandling av kunder og ikke til å stole på. De kunne i det minste gjort opp for seg. Anbefales ikke.
Elendig netthandel
Elendig netthandel. Automatiske svar. Saken avsluttes selv om varen ikke kommet, ikke en gang behandlet i løpet av to uker. ALDRI MER. ELENDIG.
Nettbutikken er noe jeg ikke…
Nettbutikken er noe jeg ikke anbefaler.Bestilt skisko den 1.01.2022,fremdeles står det at ordre er under behandling.Skrev mail til kundeservice og nå har det gått tre dager uten svar fra dem.Penger er trukket,selvfølgelig.
alltid bra i fysiske butikker
alltid bra i fysiske butikker, men nettbutikken er helt elendig. Siste halvåret har jeg prøvd å bestille dørlås og juletre og hver gang blir ordren kansellert av butikken. Men de kansellerer den ikke, de nuller ut antallet i kvittering slik at det ser ut at ordren er under behandling og alt er korrekt i kvittering utenom antallet. De gir ingen beskjed om at ordren er kansellert.
Coop extra Jar
Coop extra Jar, opplever svært dårlig kundebehandling. Butikken legger på når jeg spør de om noe på telefon, skjønner heller ikke hva jeg sier. Ble også angrepet av en hund utenfor, helt vill hund som kom seg ut av bånd. Ansatte fraskrev seg alt ansvar av tryggheten på vei inn i butikken.
Trist å forgifte barn for penger
Greit at disse alt for rike folk skal tjene penger 👍. Selge dritt plast produkter fra Kina som ikke tåler oppvaskmaskin er noe annet. Hvor kynisk går det ann å bli. Rett å slett trist. 😰
Elendig kundeservice
På ett år har jeg nå to adskilte og særdeles dårlige kundeopplevelser med Coop sport Lade i Trondheim. Blir behandlet som en løgner. Har gjort min siste handel på Coop Sport
Systematisk feilprising
Har sett i en årrekke at både extra, Prix og obs driver systematisk feilprising og dette har økt i omfang etter at selvbetjeningskassene kom.
Feilprisingen er alltid i favør butikken og noen er ganske grove også.
Meget sjelden i kundens favør.
Ren svindel.
Vær oppmerksom og forlang riktig pris
Har kjøpt 45 gipsplater på Obs bygg…
Har kjøpt 45 gipsplater på Obs bygg Leangen.
Først har jeg henvedt meg til skranken for å melde henting og en hyggelig yngre fyr har vist meg frem og forklarte hvor jeg kan kjøre inn og hvor jeg skal stå.
Da jeg gjorde akkurat det jeg ble bedt om, kom en eldre fyr Trond, som virket opphisset og uhøflig og ville meg ut fra plassen jeg ble vist av første fyren.
Det nektet jeg.
Etter mye fram og tilbake fikk jeg endelig bestillingen min.
Da jeg påpekte at jeg tar det videre, virket Trond som om han gir blaffen i det,
så sånne ansatte skaper bare kaos og dårlig opplevelse av handelen.
Skal aldri handle noe mer på Obs bygg Leangen.
Heldigvis finnes mange andre butikker å handle byggevarer..
Jeg har fått misbrukt av en ansatte…
Jeg har fått misbrukt av en ansatte foran kasse etter betalt varen. Han var veldig uhøflig mot meg og han ikke spurte meg om kvittering og posen. Nar jeg sa kvittering etter betalt varen jeg spurt om posen han var frekk og snakker høyt og sa du ma betaler 2kr jeg. Betalt det men han var veldig frekk mot meg føler meg misbruk og jeg spurt hans koleger han sier til meg det min feil og han er med kolegen feil or not. Det er ikke bras jeg følte meg dårlig. Jeg måtte vente nesten 30 min for vakten. For forklarer saken. Det er darlig gjort av COOP ansatte..
Ikke kjøp på nett for levering hjem!!
Ikke kjøp på nett for levering hjem!!! Det er sjelden jeg tar meg tid til å skrive en anmeldelse. Jeg har to ganger bestilt varer for hjemlevering fra Coop Bygg Åsane. Den første gang var i november. Det tok en evighet før den kom. Denne gangen bestilte jeg en liten gressklipper den 8. juni. Den er fortsatt ikke kommet. Varen er belastet kontoen. Jeg har kun fått en ordrebekreftelse. Ikke noe mer info. Når jeg prøver å ringe butikken, uavhengig av hvilke valg du velger. Får du bare beskjed om at ingen operatører er tilgjengelige og mitt anrop må kobles ned. En forferdelig kundebehandling. Helt uakseptabelt.
Utsolgt på tilbudsvare !!
Kjører sommertilbud på brett med cola, men er utsolgt etter 2 dager.
ELENDIG!!!!
IKKE KJØP COOP PYTT I PANNE
IKKE KJØP COOP PYTT I PANNE. En pose med potet og ingenting annet. Skulla vært forbudt å kalle det Pytt I Panne
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice.
Brukte kalkulatoren på nettsiden til coop obs bygg for å regne ut mengden maling. Etter å ha malt sitter jeg igjen med alt for mye. Går til butikken jeg hentet i for å forklare saken. De nekter å ta retur, da det er maling, selv om det er coop som har gitt feil opplysninger. Jeg sjekker med maleavdelingen at jeg har regnet riktig på kvadratmeter og at det er kvadratmeter vegg man tar utgangspunkt i og ikke rommets grunnflate. Begge deler kan han bekrefte, og er også enig i at jeg har fått alt for mye maling, og kalkulatoren regner feil, men vil likevel ikke refundere. Endte med å ta kontakt med kundeservice på nett, da det er kjøpt på nett, men der er det intet svar å få. Sier selv at man skal få svar etter 48 timer, men det har gått mye lenger tid enn det og jeg har fremdeles ikke hørt noe. Man skulle tro at en så stor kjede som coop har råd til å refundere når de gjør feil. Handler ikke der igjen. Det finnes andre, mer seriøse aktører.
Styr unna nettbutikken: elendig service
Elendig nettbutikk! 2 uheldige hendelser på kort tid.
1) Jeg bestiller et playstation spill i nettbutikken, de sender meg en massasjerull. Når jeg reklamerer for dette får jeg beskjed at playstation spillet ikke er på lager lenger.
2) Jeg returnerer en dyne med posten. Jeg venter 2 måneder på svar og purrer flere ganger underveis. Pakken har forsvunnet i posten men det er jeg som må kontakte posten selv for å finne ut av dette.
Jeg har valgt feil OBS butikk (på Østlandet) ved bestilling på nett. Derfor kunne jeg ikke returnere varen ved en OBS i nærheten og måtte betale fraktkostnadene selv.
Mange ubehagelige opplevelser og dårlig service gjør at jeg ikke handler i nettbutikken igjen.
Dårlig nettbutikk
Dårlig nettbutikk. Lokketilbud som ikke er mulig å bestille.
Obs bygg med lokkevarer
Obs bygg opererer med lokkevarer som medlemstilbud. Annonserer musefelle Victor Multikill som 14 dagers tilbud. Utsolgt etter en dag på nett og butikk. Kundeservice er ikke villig til å gi meg tilbudsprisen når varen kommer på lager igjen. Handler i snitt for 15-20.000 i mnd i Coop butikkene. Skuffet over servicen og tilbudsviljen. Vil vurdere mitt kjøpsmønster nå. Har rapportert lokketilbudet til Forbrukertilsynet.
Obs haugesund følger ikke regler om corona.
Obs haugesund følger ikke regler om avstand, ansatte går helt opp i både kunder og andre ansatte, utrolig at ingen reagerer på dette, Coop gir tydeligvis totalt blaffen
Dette er nettbutikken for deg hvis du…
Dette er nettbutikken for deg hvis du foretrekker ett elendig brukergrensesnitt, en butikk som har null kontroll over varebeholdningen sin samt en kundeservice som ikke kan svare på noen verdens ting.