Consumind.nl Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ondanks de schriftelijke verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens conform de AVG en het stopzetten van telefonisch contact, wordt hier vanuit de betreffende partij geen gehoor aan gegeven en... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Deze meneer die mij belde moet toch echt beter leren luisteren, hij laat je niet uitpraten, betwist mijn maandelijks bedrag wat ik moet betalen bij vattenfal.(kon volgens hem niet) Aangezien hij m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Begoh snel druk te zetten om nu te beslissen wegens stijgende prijzen en had daarna het lef om te zeggen dat ik er niet over hoefde na te denken ze zouden mij de offerte sturen en beter kon echt niet... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Nadat ik gisteren een mail gestuurd had met mijn telefonische avonturen daarin beschreven (die waren niet best) belde er vanmorgen iemand van klanten behandeling met een excuses. Hij had de audio teru... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Finanza e assicurazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...

Scarso

TrustScore 2 su 5

389 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

38 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd zeer Klantvriendelijk benaderd

Ik werd zeer Klantvriendelijk benaderd. Samen mijn contract wat ik reeds 2 dagen ervoor had afgesloten elders, toch telefonisch doorgenomen en vergeleken met zelfde opgaven voor energie en stroom. Geduldig en zonder enige dwang heb ik na alles per email te hebben ontvangen, nogmaals doorgenomen. Daarna heb ik nog 3x terug gebeld met vragen welke mij met alle geduld werden beantwoord. Ik kon telkens naar zelfde contact persoon vragen, waardoor ik me gehoord voelde en ik daarna toch met een gerust gevoel, ben overgestapt en op het aanbod van Consumind ben ingegaan. Dit was toch ook nog weer iets goedkoper en door perfecte service en bereikbaarheid, ben ik blij met mijn keuze. 👍🏻

6 giugno 2024

BEN ALERT

BEN ALERT. Een pusherige verkoper aan de lijn gehad. Verhaal was dat ik beter uit zou zijn bij energiedirect ipv Essent. Alle gegevens doorgegeven incl. geboortedatum, adres van aansluiting. Toen gevraagd werd om bankrekening nummer gingen bij mij de alarmbellen. Daarna moeilijk om eraf te komen. Ik kan zelf niet terugbellen of de ontbrekende info later doorgeven. Het moet NU. Dit is de enige kans dat ik gebruik kan maken van het aan bod. Ok doei! Ze blijven je maar pushen en gevoel geven dat je raar bent dat je het niet vertrouwd. Ben blij dat ik het gesprek heb afgekapt als ik deze reviews hieronder lees.

14 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Gebeld door een medewerker met leugens

Gebeld door een medewerker, deze beweerde dat mijn via consumind afgesloten contract bij een energiemaatschappij ontbonden wordt omdat de tarieven zouden worden verhoogd, of ik even telefonisch een nieuw contract wil afsluiten bij een andere maatschappij.
Als ik aangeef dat ik het een vaag verhaal vind en dat het riekt naar oplichting en dat ik eerst alles zwart op wit wil hebben via de mail voordat ik iets nieuw afsluit, verbreekt de medewerker zonder verder iets te zeggen de verbinding.
Ik heb de energieleverancier gebeld, die geeft aan dat er geen sprake is van een tariefverhoging en dat dit een tactiek is van consumind om contracten af te sluiten.
Het riekt niet alleen naar oplichting, het is het ook gewoon.

4 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik word ongevraagd gebeld en gemaild!?

Ik word ongevraagd gebeld en gemaild.
Geen idee hoe ze aan mijn gegevens komen!

29 febbraio 2024
Logo di Consumind.nl

Risposta di Consumind.nl

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht.
Kunt u contact met ons opnemen zodat wij u uit onze bel- en mailinglijst kunnen halen?
030-7009 727.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più