Gang var oplevelsen helt fantastisk. Selve maskinen har fungeret fejlfrit: ingen problemer overhovedet, kaffen er fantastisk, og maskinen er utrolig nem at bruge. Det er tydeligt, at installat... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Stor tak til Martin for at installere vores nye kaffemaskine. Vi smagte kaffen til sammen, sikken en forskel fra instant kaffe. Martin kom til tiden, fortalte og forklarede, så vi er i stand til at be... Leggi di più
Vi har nu haft vores maskine i 1,5 måned uden nogle tekniske problemer, vi gør den rent som aftalt med tekniker, 1 gang dagligt med rens og stor rengøring 1 gang om ugen. Salgsafdelingen ringed... Leggi di più
Vores kaffemaskine var i stykker så vi ringer til coffee-perfect hotline og da bliver fortalt, vi sku ha en tekniker ned hele vejen til Lolland fra København. Vores tekniker ringer så til os på Fac... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi er jeres leverandør af lækker kaffevariation til medarbejdere, kunder og forretningspartnere ► Tlf.nr.: +45 78 79 31 08 ➥ Vi glæder os til at høre fra dig
Informazioni di contatto
Birk Centerpark 40, 7400, Herning, Danimarca
- www.coffee-perfect.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super service fra Anders (sælger) Han…
Super service fra Anders (sælger) Han gennemgik alt og vejledte omkring diverse løsninger. Teknikeren som kom for at installere maskinen var ekstrem grundig og gennemgik alt inden han gik. Alt i alt en fantastisk oplevelse.
Min start med coffe perfect var noget…
Min start med coffe perfect var noget rodet, men har fået en fremragende maskine og dejlig kaffe.
I den store helhed er vi godt tilfreds.
Jeg vil gerne anerkende det ærlige og…
Jeg vil gerne anerkende det ærlige og fremragende stykke arbejde som Anders (Sælger) og Michael (Tekniker/Installatør) lavede i forbindelse med prøvesmagning, køb og installation af en velfungerende og lækker kaffemaskine, med super gode smage. VI i virksomheden nyder kaffen HVER dag. Samtidig også smart med automatisk køb af kaffe, granulat og choko, når man når en nedre grænse. Herved også god telefonisk support :)
Jeg er grænsende til imponerede over…
Jeg er grænsende til imponerede over…
Jeg er grænsende til imponerede over kvaliteten af kaffen og maskineriet men jeg er klart imponerede over CP salg i form af Anders og koblet teknik i form af Michael på til installation.
Vi skulle bruge en maskine med tank indenfor en uge. Ringede rundt til de allerede etablerede men fik nej, hvis vi var heldige ellers bare intet svar.
CP sendte Anders ud med maskine og hele molevitten til prøvesmagning og gennemgang af kontrakt og vilkår.
Salg var vidende og begavet men først og fremmest engageret (det er sgu længe siden jeg har dissideret hyggesludret med en sælger:)
Det samme gælder for teknik da maskinen skulle installeres.
Ingen kontakt problemer på noget tidspunkt.
Og så er den ikke det samme som alle de andre har - men lur mig om det ikke bare er et spørgsmål om tid:)
Mvh
Hello Neighbor
Amagerstrandvej 162
Fin gennemgang af muligheder og hurtig…
Fin gennemgang af muligheder og hurtig levering - fik god gennemgang af maskinen
Kaffemaskine!
Salgsafdelingen ringede og aftalte automatisk sending af mælkepulver og kakao, hvilket er rigtig smart.
Vi skrev kontakt hvor alt blev oplyst, bindingsperiode og pris osv. vi kunne bagefter købe maskinen for 0kr.'
Vi er fuldt ud tilfredse indtil videre.!
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk, hvis jeg kunne give dem 0 stjerner så havde jeg gjort det.
Du får ikke afvide at du binder dig i 5 år, det er så vanvittigt har aldrig oplevet noget lignende.
Deres kundeservice er lige til at lukke op og skide i, deres såkalde kollega snakker så grimt og uprofessionelt til kunderne. Snakker i munden på en, ligemeget hvor god en dialog du prøver at få med hende så bliver hun simpelthen ved med at være flabet.
Nu står jeg her og er bundet til en kaffemaskine i 5 år !!!!
Jeg tager denne her rettens vej.
Super
Har været kunde hos Coffee Perfect de sidste 4 år kan helt klart anbefales fra mig. De var gode til og gøre en utilfreds kunde tilfreds og det sætter jeg stort pris på. Især deres leder Nuri og deres Servicetekniker Michael har virkelig løftet selskabet tilgang til deres kunder. Michaels service tilgang har været med til og ændre mit syn på dem. Top klasse 5 stjerner herfra. 🙂

Klumper i kaffen
Alt for høje priser og desværre mange gummi lignende klumper fra mælkepulveret i kaffen. Pas på med. at lave en aftale med firmaet, læs det med småt. Du binder dig til 69 måneder, selvom sælgeren (Leif) fortæller, at du kun binder dig for 12 måneder. FUP OG BONDEFANGERI

Risposta di Coffee Perfect
Sælger kom aldrig til aftalen og meldte…
Sælger kom aldrig til aftalen og meldte ikke afbud, dårlig stil.

Fuld tilfredshed
Vi er et mindre bureau med 5 ansatte og fik for 6 måneder siden en maskine leveret af Coffee Perfect. Da de skulle installere maskinen havde de nogle udfordringer med den - men de 2 teknikere, som satte den op - blev her hele dagen til problemet var løst. De har efterfølgende også været forbi for at finjustere maskinen - og den kører helt perfekt. Alle medarbejdere og kunder har kun haft ros til smagen af de forskellige kaffevarianter. Vi har nu lavet en fast aftale om levering af produkter og de kommer til aftalt tid. Vi er meget tilfreds med både maskinen, produkterne og servicen fra Coffee Perfect. Vil med glæde anbefale dem til andre.

Risposta di Coffee Perfect
Som de fleste skriver herinde
jeg vil sige at når maskinen virker, så smager kaffen rigtig godt, den er der bestemt ikke noget galt med men men men i skal passe rigtig godt på, i skal tjekke deres kontrakt rigtig godt igennem, inden underskrift, dygtig sælger som lige glemte at fortælle at der er 69 måneders opsigelse på en kaffe maskine, til en lille virksomhed. Altså over 69.000 kr i leasing inden vi kan slippe den, er det mit ansvar? jo jeg er med på at der ville være binding, en erfaren sælger, super god til at skabe tillid, så var det nemt. Lad os lige tale om maskinen og service!!! Maskinen er simpelthen så dårlig, igen lovede sælgeren at den kun skulle gøres rent engang imellem så det var nemt og automatisk men men det er så en hovedrengøring af maskine hver dag og nogengange 2, hvis den virker, lækker iPad til med software fejl kontant, hver mogern. Endvidere skal det siges at når man ringer til dem så er de meget søde men de siger det samme og de sender ikke en service mand til at få gang i maskinen, så kan du ikke få maskine til at virke selv så slutter den der og nu har jeg haft en kaffe maskine som ikke har virket, mere eller mindre, siden vi fik den og de sidste 5 måneder. Pas på med dem

Risposta di Coffee Perfect
En sælger kontaktede mig angående jeg…
En sælger kontaktede mig angående jeg kiggede på deres annonce. Jeg var interesseret i at se mere til deres produkt og aftalte også en dag og tid med dem. De ankom aldrig som aftalt på den dag som jeg har sat til sides. Dårlig stil ikke at møde op og ikke ringe og informere man ikke kommer alligevel.

Happy with my orders...
Yeah, the coffee from the Coffee Perfect is really great. I'm always as happy with my orders as much as possible. The choice of coffee is so huge that sometimes I need the help of a consultant. Delivery usually doesn't take much time, which is very cool. I'm also just delighted with their customer service.

Risposta di Coffee Perfect
best place for learning about coffee recipes & tips
One of the best places for learning about coffee recipes & tips.
Hold jer pæn langt væk .
Hold jer væk . Det er voldsome mange penge den koster i brug . Vi er 4 og vi har haft den i 6 mrd med kaffe fra dem . Og med strøm og forbrug Af kaffe har vi haft et gæmensnits forbrug pr mrd på 3200kr .det er jo tæt på 20 kr pr kop . Det. Er jo meget så vi vil sige den op det kan vi så ik før om 69 mrd men af med det vil vi sgu . Så nu har vi stopet alt betaling . Så kommer de vel efter den en gang så må vi tag den der fra . Ved godt vi måske har fundet en dyre løsning for og komme ud af aftalen . Men sikker ik det samme som kaffemaskinen i brug tænk lige en gang til før i skiver under for det bliver hel sikker et dyrt bekenskab Til sidst vil Jeg sige tak for kaffe og lave jers kaffe selv .

Risposta di Coffee Perfect
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM....
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM....
Har haft deres maskine i 14 måneder og kun oplevet problemer, de har prøvet vis deres teknikker at løse dette, hvilket jeg havde tålmodighed til.
På et tidpunkt var min tålmodighed opbrugt og jeg meddelte at eftersom jeg begyndte at få utilfredse kunde samt miste omsætning, ville jeg gerne stoppe kontrakten da de ikke kunne leverer det lovede produkt :(
Så skal jeg love for at møllen starter med trusler om at kontrakten skal overholdes (de har ikke overholdt deres del) jeg sagde at det må gå begge veje..... og pludselig ville de igang igen med at fikse det de ikke har kunne fikse i 14 måneder.
Ud over dette så følger der betydeligt mere service og rengøring med end sælgeren lovede mig.....
Så alt i alt, pistol sælger der gemmer sig bag en kontrakt de ikke engang selv overholder.
Så min anbefaling er at holde jer langt væk...
SVAR TIL COFFEE PERFECT: I BLIVER KONTAKTET HVER DAG MED FEJL SOM I IKKE SVARE PÅ. JEG HAR BEDT OM AT KOMME UD AF AFTALEN SOM I IKKE HAR OVERHOLDT, DA JEG ER TRÆT AF JERES MANGLENDE SERVICE OG MÅDEN I TALER TIL KUDER PÅ, SÅ SKAL I GØRE MIG TILFREDS ER DER VIST KUN EN MULIGHED, HENT JERES MASKINE OG OPHÆV KONTRAKTEN.

De skrev en kontrakt i 24 månder
De skrev en kontrakt i 24 månder. Og der jeg vil sige mit abonnement op siger de at du har en kontrakt i 69 månder og der står 24 månder i min kontrakt som jeg skrev med deres sælger.. Total fusker firma skal aldrig have dem mere.
Alle dem som spøger om jer, siger jeg at de skal holde sig væk fra jer.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.