Mooi matras, mooie topper en prima deal hoor. Lees gewoon even wat het inhoud en ga dan niet erna klagen over iets wat vrij duidelijk is.
L'azienda ha risposto
Verleden jaar oktober kussens retour gedaan en kreeg gisteren een aanmaning dat ik achter loop met betalen terwijl het elke maand afgeschreven word. Nu hebben wij de bankrekening nagekeken en tot o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gewoon uitstekend. Je krijgt via de site zelf de juiste info die je nodig hebt voor de maten en de grootte en gewicht en levering was top. Matras ligt heerlijk en tot nu toe geen problemen gehad en k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Club 9 Sleep Service biedt een uniek slaap abonnement voor het leasen van kussens, matrassen, boxsprings en toppers, zodat je altijd kunt genieten van een goede nachtrust. Voor een vast bedrag per maand, vanaf €9,99, kun jij 5 jaar lang slapen op een kwalitatief hoogwaardig slaapsysteem.
Jagersveld 23A, 5405 BW, Uden , Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Helemaal tevreden!! Keurige nette installatie door het personeel en het bed.... ik kom er haast niet meer uit 😄
Chapeau!!!

Risposta di Club 9 Sleep Service
Wij hebben vanaf het begin al drama met ons matras. En zakt door! En met een oplossing komen ze niet!

Risposta di Club 9 Sleep Service
Slapen nu twee weken op het nieuwe matras slaapt prima erg prettig wij zijn erg tevreden top tot nu toe geweldige ervaring

Risposta di Club 9 Sleep Service
Matras ligt heerlijk en tot nu toe geen problemen gehad en kan deze site alleen maar aanbevelen. Goeie kwaliteit voor betaalbare prijzen

Risposta di Club 9 Sleep Service
Ik heb het matras medium nu bijna 5 jaar en het slaapt nog steeds goed.

Risposta di Club 9 Sleep Service
Lekker slapen en goed klantenservice

Risposta di Club 9 Sleep Service
Vriendelijke mensen die het bed naar boven gebracht hebben. En och wat slaapt ie lekker! Nu naar een paar maand nog steeds heerlijk om in bed te stappen!

Risposta di Club 9 Sleep Service
De matrassen liggen na 2 jaar al niet meer lekker, en ontbinden van het abonnement gaat niet. Het is nu gewoon wachten tot de tijd verstreken is zodat de zooi weg kan. Een enorme afrader! Het staat nu in de weg en blijft geld kosten.

Risposta di Club 9 Sleep Service
Moet echt alles tegenwoordig in een abbonement vorm aangeboden worden. Hier zou een verbod op moeten komen.
Beetje mensen een beetje tillen (prijzen zijn super hoog) kunt beter naar beter bed gaan. Betaal je minder voor dezelfde rotzooi.

Risposta di Club 9 Sleep Service
5 jr geleden 3 matrassen gekocht.
Super tevreden.als ik ze nodig heb kan ik ze normaal bereiken.
Onze rugklachten zijn aanzienlijk verminderd.
Dus ja ik raadt ze aan

Risposta di Club 9 Sleep Service
Wij slapen nu meer als een jaar op het matras van club9 en het bevalt ons geweldig goed, geen rug klachten meer slaapt gewoon geweldig. er zijn mensen die altijd wel wat te zeiken moeten hebben anders leven ze niet, maar dit zijn gewoon super fijne matrassen, ga gewoon lekker zo door met jullie matrassen :-)
wij zijn zeer te vrede over het matras :-)

Risposta di Club 9 Sleep Service
Vreselijk misleid door deze oplichters.
Nu zit ik jaren vast aan een bed waar niet fatsoenlijk op te slapen valt

Risposta di Club 9 Sleep Service
Matras ligt prima. Ik slaap er goed op. Alleen jammer dat het matras niet omgedraaid kan worden.

beste mensen,
dit bedrijf levert niet en krijg mijn geld niet terug. gaat om een bestelling van een classic boxspring. zij geven aan dat het bedrag word verrekend met een vorige bestelling terwijl ik helemaal niks besteld heb voorheen.
in aanvulling op het vorige bericht.
de bedrijf in kwestie heeft ervoor gekozen om mij niet terug te betalen, maar besluit liever dit te verrekenen. dit blijkt uit verdere correspondentie met club 9.

Geweldig concept .
Ales lossen ze voor je op, ga zo door

Risposta di Club 9 Sleep Service
het matras is veel te zacht en verschuift telkens, heb dit al aangegeven in de eerste week, na telefonisch contact konden ze hier niet meer aan doen, was zelfs zo ontevreden dat ik het totale bed niet meer wou, helaas zit ik er nu aan vast, voor mij nooit meer

Risposta di Club 9 Sleep Service
Bezorging en service is top. Na een maand wel rugpijn door de topmatras waar ik te diep in zak dus deze heb ik weggehaald. Hoop dat mijn pijn minder zal worden

Risposta di Club 9 Sleep Service
Top bed met een heerlijk matras.
Mijn eerste termijn van 5 jaar zit er bijna op. Matras ligt steeds heerlijk en het bed staat nog als een huis. Zeer tevreden met het geheel. Zelfs na bijna 5 jaar.

Risposta di Club 9 Sleep Service
Matras is rot staat nu al de hele tijd in de kelder.

Risposta di Club 9 Sleep Service
Slaaplekker hoogte heel goed en beter
Wil niks anders