CLINIQUE NOIR Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,8

Jeg skulle havde tatoveret øjenbryn. Resultatet blev elendigt og behandleren dynes ikke der då vsr grund til opfølgningen dom jeg ogdå havde betalt for med de 4000 kr. Jeg har nu fået at vide at jeg i... Leggi di più

Alt var kaotisk, uorganiseret fra start til slut. Mindede om Københavns hovedbanegård med personale som ikke var fagligt dygtige nok. Jeg fik sjusket behandling og måtte tilbage af flere omgange. De h... Leggi di più

KAN IKKE ANBEFALE CLINIQUE NOIR!! Jeg var kunde hos ved clinique Noirs klinik i Oslo, som lukkede i november. Jeg blev rådet til at købe deres pakke tilbud, men pludselig fra den ene dag til den and... Leggi di più

1. Centro spa

Informazioni fornite da varie fonti esterne

CLINIQUE NOIR udfører skønhedsbehandlinger og er beliggende i København og Malmö.

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Meget professionelt

Jeg har været til 3 carbon peeling'er hos CLINIQUE NOIR og er meget tilfreds med resultatet.
Klinikken er super skøn og servicen er i top.

29 agosto 2018

Kære Katrine
Mange tak for din fine anmeldelse :). Vi gør vores bedste, for at give en dejlig oplevelse og en professionel behandling :)
June
CLINIQUE NOIR

Dejligt personale, og gode omgivelser.

Var forbi første gang i denne uge, og havde en god oplevelse med voks af ben. June, som kvinden hed, var rigtig sød og professionel, og omgivelserne er virkelig fine. Gode lokaler, god 'briks' man ligger på, og man blev mødt i receptionen med et smil og fik et glas vand og noget chokolade.

Jeg kommer gerne igen :)

5 luglio 2018

Kære Leah,

Tusinde for deres feedback og hvor er det bare skønt, at høre de har haft en dejlig oplevelse under deres besøg i klinikken. June sætter stor pris for de flotte ord og vi glæder os til, at se dem igen :)

Smukke hilsner fra
CLINIQUE NOIR Copenhagen

Besviken

Ej punktliga och ber inte om ursäkt när de gång på gång blir sena. Ger ej info om ev. biverkningar före behandling utan när det väl händer nåt och tar inte fullt ansvar. Behandlar en som om man vore bästa vänner, lite forcerat. Känns kompetenta vid konsultation trots 35 min sena. En besviken kund tyvärr :-(

19 giugno 2018

Kära Olivia,

Tack för din feedback.

Hos CLINIQUE NOIR strävar vi efter att hålla den tidsplan som står till rådighet för våra behandlingar, men när det en sällsynt gång sker, att våra behandlare går över tid, är grunden att vi arbetar med människor. Några gånger kan en patient hava nålskräck, andre gånger har patienten blot flera frågor än vanligt etc. Våra erfarna behandlare gör absolut allt dom kan för att unngå att tidsplanen skrider genom dagen. Vi optimerar löpande våra processer och flow i kliniken, sådan att vi i störst vida omfang unngår onödig väntetid.

En av våra procedurer är bl.a., att vi metodisk tillsammans med patienten gennemgår, alla biverkningar samt övriga viktiga saker, som patienten skall vara särskilt uppmärksam på. Dessa saker som vi går igenom, framgår även av vår patientvägledning, som alltid lämnas ut under konsultationen.

Slutligen vill vi i sakens natur beklaga, att ni tyvärr har upplevt, att vänta något längre än förväntligt, under några av era besök i Malmö kliniken. Vi önskar er en trevlig dag och ser fram emot att se dig igen nästa gång.

Bästa hälsningar från
CLINIQUE NOIR Malmö

Super god oplevelse

Super god oplevelse hos Clinique Noir i København. Fik en voksbehandling af Azita, som i den grad fik mig til at føle mig godt tilpas, og gjorde det til en “hyggelig” behandling :-) Jeg vil klart anbefale klinikken og især Azita. Jeg har allerede booket næste tid.

3 giugno 2018

Kære Mette,

Tusinde tak for deres flotte anmeldelse. Det var i den grad også hyggeligt for mig at have dem forbi klinikken og jeg glæder mig til at se dem igen. - Dbh. Azita

Förvirrande

Om jag nu som blivande kund vill ta del av eran information på er hemsida, då ska jag väl åtminstone kunna förstå vad ni delger istället för att försöka lista ut ert dåliga skrivsätt.
Det upplevs som nonchalant av ett företag att etablera sig i Sverige och att därefter inte ens kunna få sig förstådd rent skriftligt.

Därefter anser jag det som dålig moral att till varje pris här på Trustpilot ge stöddiga svar till era patienter med dåliga upplevelser. I Sverige har vi för visso lagstiftning som det säkert går att hitta kryphål i, men det som är desto mer betryggande är att bemöta dessa patienter till deras fördel även i långa loppet så att ni kan trygga en långvarig existens på Sveriges marknad. Vi tror desto mer på ett företagsliv som strävar mot att alltid stå på kundens sida, även när denne blir illa tvungen att gå så långt som att skriva ett varnande omdöme för framtida kunder.
Mitt tips till er blir att plocka bort er hårda attityd mot skadade patienter, se patienterna som betydelsefulla och ta ett fullständigt ansvar för dem. Att tjäna någon extra krona på att slippa ansvar kommer man inte långt med här, men kanske på andra bluffmarknader där det juridiskt sett går att upprätthålla företag. Att vanföreställa en människa är otroligt oacceptabelt, men att därefter skylla ifrån sig som bidragare till händelsen är desto värre.
Fel inträffar även hos de bästa, den enda skillnaden är att de bästa åtar sig att antingen återställa, åtgärda eller återbetala proceduren utan vidare tjafs. Vore det inte trevligare?
Om inget annat så vore det desto mer betryggande för de som är eller funderar på att bli kund hos er.
Bemötande - Ja tack!
Stöddighet - Nej tack!

12 gennaio 2018

Kära Netta,

Vi är mycket ledsna över att vi har fått en stjärna från dig.

Då du aldrig har besökt, talat eller skrivit med vår personal på våra kliniker i Malmö eller Köpenhamn, så får du hemskt gärna komma in och se hur vi har det i våra fina lokaler på Gamla Väster. Hoppas vi kan ändra din allmänna uppfattning om skönhetskliniker eller i alla fall om vår klinik.

Har du fler synpunkter eller råd så får du gärna kontakta oss på info@cliniquenoir.se

Fantastisk!

Jeg var d. 7/9.2017 på besøg hos Maya og de andre.
Det var en sindsyg behagelig oplevelse, hvor jeg kom ind, og følte mig meget velkommen lige fra starten! En nåde nervøs jeg kom ind på klinikken, men de var så gode til at berolige.
Resultatet er jo også bare helt perfekt! Så til Maya og dine kollegaer, her for i 5 ud af 5 stjerner <3

8 settembre 2017

Risposta di CLINIQUE NOIR

Kære Sandre. Det er så utrolig vigtigt for os, at vores patienter får en rar, såvel som tryg oplevelse, og ikke mindst opnår et optimalt resultat efter behandlingen. Derfor vækker det vældig stor glæde, når de vil dele deres oplevelse hos os og det var oprigtigt set en sand fornøjelse, at have dem på besøg i vores svenske klinik i Malmö centrum. Smukke hilsner fra hele teamet

"Ingen blår i øjnene"

Jeg så en deal på nettet med 1 ml. fillers, som jeg købte. Da jeg ankom fik jeg en dejlig velkomst af receptionisten Josephine, som var meget venlig og smilende, og jeg blev straks budt på noget at drikke. Den indledende snak med Maya, var rigtig god og professionel. Hun sagde, at jeg ikke ville komme til, at se ud som en 17 årig, men at de kunne pynte på de rynker, jeg ønskede reduceret. Det var jeg godt klar over, når man er over 50, men alligevel var det fint ikke, at få stukket blår i øjnene. Jeg gjorde dem helt klart, at jeg ikke ønskede at købe en ekstra ml, og det var helt i orden.
På dagen for behandlingen fik jeg igen den gode velkomst, og noget at drikke. Samtidig mødte jeg den søde sygeplejerske Malou. Det var Maya, der udførte behandlingen, efter Malou havde sprittet området af. Alle hygiejneregler blev opfyldt, og jeg følte mig tryg. Maya fik virkelig strakt den ml. langt, og selv om jeg - ganske rigtigt - ikke ser ud som en 17 årig, har det pyntet, efter de blå mærker er væk. Hun er virkelig dygtig.
Efter ca. 2 uger var jeg til den opfølgende samtale, og der fik Malou og jeg os en god snak om forventninger m.m.
Jeg har hele vejen igennem følt mig rigtig godt behandlet, og alle pigerne har været meget søde, smilende og imødekommende.
Jeg tøver ikke med at anbefale Clinique Noir til andre modne kvinder og mænd, der gerne vil have pyntet lidt på "tidens tand".

26 aprile 2017

Risposta di CLINIQUE NOIR

Hvor bliver vi alle meget rørt, af denne helt fantastiske anmeldelse.!
Det er så vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas og tryk i klinikken og alt i alt har haft en god oplevelse.
Mange tak for at have taget dig tid til at skrive denne helt igennem skønne anmeldelse.
Du er et fantastisk menneske, vi har nydt dit selskab i fulde drag!
Clinique Noir

Perfekt!

Både kunde oplevelse ift service er i top, da man føler sig utrolig velkommen
- såvel som under behandling, er man tryg i Maya's hænder og samtidig har, receptionisten Josephine, til at holde en i hånden (hvis man "var" bange som jeg) en rar oplevelse og ikke mindst et fantastisk resultat - der er intet at sætte en finger på❤

9 febbraio 2017

Søde og meget dygtige!

Jeg var inde hos Clinique Noir d. 12/12, for at få lavet mine læber. Personalet tog pænt imod mig og bød mig på kaffe/the/diverse mens jeg ventede, derudover er de meget tålmodige og informerende, da det var første gang jeg skulle have foretaget en skønhedskorigtion. Jeg fik en fantastisk vejledning omkring fillers, og jeg gik derfra med en god fornemmelse i maven. Jeg fik et kit med hjem bestående af tre forskellige læbebalsam, hvilket også gjorde det situationen meget mere betryggende, da jeg nu pludselig havde fire gange så store læbe ensom normalt. Hævelsen gik bort, og jeg endte ud med et fantastisk resultat. Både før og efter indgrebet var der vejledninger og konsultationer. Jeg blev holdt i hånden hele vejen i gennem forløbet, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Jeg anbefaler gerne dette sted, og hvis jeg i fremtiden skal under nålen igen bliver det helt sikkert hos Clinique Noir!

3 febbraio 2017

Fantastisk!

En helt igennem fantastisk oplevelse hos Clinique Noir. Det er lige fra smilet når man kommer ind, indretning, service og god behandling til gode priser. Jeg vil til hver en tid komme igen og anbefaler det til alle jeg kender!

3 febbraio 2017

Byens bedste behandling

Jeg har været hos clinique noir flere gange, jeg bliver altid mødt af et smilende og profesionellet personale, både i receptionen og behandling. Jeg er blevet vejledt og hjulpet hele vejen igennem. Og har været fuld ud tilfreds med behandlingen hver gang. Jeg kan kun anbefale et besøg hos clique noir. Med venlig hilsen Esther Wahlstrøm

2 febbraio 2017

Fantastisk sted

Har gået derinde i snart et år. Får lavet PH formula behandlinger for min grimme hud i ansigtert.
Efter første betaling kunne man se markant forskel! Og jeg er utrolig glad for resultatet.
Jeg bliver desuden altid mødt at smilende glade medarbejdere som altid tilbyder noget at drikke osv..
Klart et besøg værd

2 febbraio 2017

Bondefangeri og uacceptabel behandling

I Oktober måned køre clinique Noir deres "alder i rabat" tilbud -
derfor vælger min datter og jeg at bestille tid til forundersøgelse.

Vi får en tid hos Maya som frem står smilende, sød og lyttende.
Maya og jeg snakker os frem til at jeg skal bruge 4 ml filler til at starte med - 1,5 ml i hver kind og 1 ml i læberne.

Min datter - på 28 år vurdere Maya har brug for 5 ml filler.
Dog ender min datter med at hoppe fra da vi efterfølgende står i receptionen og skal bestille tid til behandlingen.
Josephine som sidder bag computeren, virker meget nedladende over for hende.

Da det er dagen for behandlingen møder min datter og jeg igen op på Clinique Noir.
Jeg er naturligvis meget spændt da jeg aldrig har fået noget i læber eller kinder før.
Maya møder os i receptionen og det første hun gør er at stikke sine nylavet læber helt op i hoved på mig med den kommentar - se hvad jeg har fået lavet.
Allerede der kan man mærke en ændring i Maya' væremåde.
Vi går efterfølgende ind og jeg sætter mig i stolen. Derefter kalder Maya en ung fyr ind og siger så at Ricco (hendes højre hånd) vil være med i dag.

Om det har skyldes den unge fyr Ricco - eller det faktum at Maya havde lagt sit sælger gen på hylden - ved jeg ikke. Men Maya er helt anderledes end først mødt. Hun vimser rundt og er overlegen i hendes væremåde og udstråling.
Et er at Maya ingen før billeder tager, det kan være en reel forglemmelse
(På trods af at det er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen' side).
Dog mener jeg at hvis hun havde talt lidt mindre om hvor dygtig hun var til at lave læber (hvilket var hendes speciale) og om hvor "smuk" hun ville gøre mig - ja så kan det jo være hun havde husket det.
Maya begynder med kinderne og det går som sådan fint.
Da vi går i gang med læberne bliver jeg ret så nervøs - udover hun stikker mig de første 15-20 gange - alene i min øverste læbe KUN i venstre side, så snakker hun meget overlegen og nedladende i mens og bliver ved med at sige Ricco skal holde papir på min øverste læbe venstre side da det bløder virkelig meget (Jeg spiser IKKE fiskeolie eller andet blodfortyndende) !

Da behandlingen er slut har Maya MEGET travlt med at komme ud af rummet. Hun informere mig kort om at jeg skal komme 14 dage efter, ber så Ricco om at rydde op og så er hun ude af døren.
Maya siger hverken "tak for i dag" ELLER farvel !

Efter min forundersøgelse gik jeg der fra med en rigtig god fornemmelse i maven og følelsen af at ville være i trygge hænder med Maya.
På behandlings dagen oplevet jeg at Maya var gevaldig anderledes. Meget overlegen og direkte provokerende. Jeg er en voksen dame på 56 år og blev simpelthen snakket til igennem hele forløbet som var jeg en nyudklækkede 18årig.
Det er min klare opfattelse at Maya er et fantastisk menneske, NÅR hun har SÆLGER HATTEN på - efterfølgende har både min datter og jeg opfattelse af at piben havde fået en anden lyd.
Og må indrømme at vi begge gik der fra med en meget ubehagelig følelse over oplevelsen..

I løbet af dagene efter behandlingen har jeg meget ondt i både kinder og læber men slå koldt vand i blodet da jeg har fået af vide man godt kan have ondt og være hævet.

8 dage efter er både mine læber og kinder stadig meget ømme og gør direkte ondt når jeg vasker mit ansigt.
Udover det bemærker jeg at fillerne ligger i kugler både i mine kinder og læber. Dog RIGTIG meget i læberne.
Jeg har intet hørt om at jeg skulle gøre noget for at undgå dette.
(Har billeder)

14 dage efter behandlingen møder jeg op til kontrol hos Maya. Jeg forklare min oplevelse og fortæller at jeg har MEGET ondt og nævner udover det at mine læber er direkte skæve (Hvilket Maya bekræfter) jeg gør også Maya opmærksom at det har været et rigtigt øv forløb hele vejen, det har Maya ikke rigtig nogen kommentar til, men tilbyder at sprøjte mere fillers i mine læber, men da jeg er utrolig nervøs over de mange kugler i underlæben og at det gør meget ondt og hun ikke har noget at sige til det, vælger jeg at takke nej tak, til hun laver mere på mig. Dette virker Maya fuldstændig ligeglad med. Maya hverken beklager det dårlige forløb eller tilbyder nogen form for kompensation for det meget dårlige udførte arbejde.

Jeg vil aldrig anbefale Clinique Noir til nogen ! Er så uforstående over at Maya har haft en så anderledes oplevelse af forløbet end både min datter og jeg har haft. Og efter at have læst en anden dårlig anmeldelse af Noir herinde, ja så kan jeg jo kun tænke for mig selv om det var den kunde der var igennem på telefon med Josephine da jeg sad i venteværelset.
Den kunde blev nemlig fuldstændig fejlet af og fik meget kontant af vide at det var der simpelthen ikke noget at gør ved !

Venter med spænding på hvad der kommer retur af svar fra jer og da jeg godt ved vi ikke er enige i forløbets gang, har jeg allerede i tankerne at få belyst denne sag/andres sag i et mere offentlig forum.

1 febbraio 2017

Kære Berit,

Først og fremmest er vi utrolig kede af, at de åbenlyst har en radikal anderledes opfattelse af forløbet end vi hos CLINIQUE NOIR.

I det deres datter kun fik foretaget en forundersøgelse og efterfølgende sprang fra, hvilket naturligvis er i hendes gode ret, finder vi det ikke formålstjenligt, at kommentere på hendes del af historien. Dog skal vi understrege, at vores receptionist, Josephine, på intet tidspunkt har haft til hensigt, at virke nedladende og netop deres opfattelse, at hun skulle have været nedladende, strider mildest talt mod vores øvrige feedback, der bekræfter at vi, inkl. Josephine, altid er smilende og imødekommende overfor vores patienter. Men vi er trods alt mennesker og ikke robotter, hvorfor vi i sagens natur skal beklage dybt, såfremt vores medarbejder skulle have haft en "off-dag".

Deres forundersøgelse har såvel som alle andre forundersøgelser hos CLINIQUE NOIR til formål, at få afdækket deres ønsker som patient samt afstemt forventningerne til hvad der er realistisk at opnå inden for de af vores kosmetiske behandlingsformer, vi som autoriseret kosmetisk klinik tilbyder dem som patient. Vores kosmetisk sygeplejerske Maya, der udførte deres forundersøgelse ift. ønsket fillers behandling, havde til opgave at vejlede dem grundigt som patient, hvilket måske for nogle kan føles som en "salgssituation", men i virkeligheden er et spørgsmål om, at få forventningsafstemt kommende forløb. En forventningsafstemning, der er er i begge parters interesse.

At vores sygeplejerske, Maya, skulle have ændret adfærd fra deres første møde med hende til dagen hvor deres behandling skulle udføres, er mere et udtryk for en naturlig og menneske karakter, nemlig at hun stiller skarpt og fokuserer på at opnår et optimalt resultat ift. behandlingen, ligesom de modsat som patient var mere spændt/nervøs på selve dagen for behandlingen, frem for deres samtale under forundersøgelsen.

I relation til deres påstand om, at Maya skulle have opført sig overlegen, provokerende og nedladende har vi meget vanskeligt ved at se, og bygger måske mere på deres subjektive oplevelse frem for en realitet. I den sammenhæng bør det nævnes, at overlegenhed ikke er det samme som selvsikkerhed og at nedladende ikke er det samme som oplysende. Maya er rigtigt nok meget entusiastisk omkring hendes profession og de patienter hun arbejder med, hvilket dybest set udspringer sig af hendes store passion indenfor emnet. Hvorvidt Maya har været en smule for entusiastisk under deres behandling er vanskeligt at sige, men vi skal naturligvis beklage, såfremt oplevelsen har virket en tand for overvældende for dem.

At de som patient bliver vejledt grundigt, hvor nogle særlige vigtige bemærkninger, nævnes flere gange, er ikke tænkt som en provokation, men som en øget patientsikkerhed, der har formålet, at sikre dem som patient, at de ikke misser vigtige oplysninger, der er afgørende for et succesfuldt behandlingsforløb, før, såvel som efter den udførte behandling.

En optimal injektionsteknik er, at injicere 20-40 gange med tilføring af mindre dossier, frem for få stik med store dossier. Det kan som patient virke voldsomt, men hvert stik bliver udført nænsomt og yderst blidt, hvilket også er årsagen til, at vi hos CLINIQUE NOIR benytter længere tid på selve behandlingen, end hvad der opleves hos mange andre klinikker.

Det er korrekt, at der forefindes en bekendtgørelse fra Sundhedsstyrelsen om, at der ved en kosmetisk behandling som journalføres, skal tages et billede før behandlingen samt efter-billede, såfremt der foretages en valgfri efterundersøgelse. Det skal i den henseende understreges, at normal praksis hos CLINIQUE NOIR er, at vi tager et før/efter-billede for hver journalføring, hvorfor det i deres specifikke sag, må bero på en menneske forglemmelse fra vores personale, hvilket vi i sagens natur skal beklage dybt.

Hvorvidt patienten bløder meget eller næsten ikke, skyldes primært at patientens egen anatomi. Det skal dog nævnes, at det mest normale er, at patienten oplever mindre blødning, hvilket er helt naturligt, når der foretages en serie af mindre stik i huden eller læberne. De blev ved forundersøgelsen samt den udleveret patientvejledning oplyst om netop dette, ligesom at de efter udført behandling vil kunne opleve kortvarig ømhed samt en smule hævelse.

Maya sagde rigtigt nok ikke “Tak for i dag” eller “Farvel”, men derimod: “Jeg glæder mig til at se dig igen om 14 dage..”, hvilket må tolkes som en varmere afsked.

Hos CLINIQUE NOIR går vi langt for vores patienter og ønsker at give den maksimale tilfredshed oplevelse. Kugle dannelse sker en sjælden gang og skyldes primært patientens anatomi samt hvordan patientens krop reagere på den injiceret fillers. Kugle dannelsen er således ikke et resultat af, som de nævner “meget dårlig udførte arbejde”, men et udtryk for hvordan deres krop i dette specifikke tilfælde har reageret på en injiceret fillers, hvilket som nævnt, sker ganske sjældent.

Kugle dannelse er ikke noget vi som klinik er påkrævet, at kompensere eller på anden vis efterbehandle gratis, hverken lovgivningsmæssigt eller jf. vores forretningsbetingelser, men netop fordi vi ønsker det bedste for dem som patient, tilbyd Maya dem af samme årsag, under deres efterundersøgelse, at udglatte kugle dannelsen samt tilfører supplerende fillers, ganske gratis. Dette tilbud takkede de, som de også selv bekræfter, nej til. Vi har således vanskeligt ved at se, hvor i denne sag, at der skulle være tale om hverken bondefangeri, eller at vi som klinik ikke har ytret klart ønske om, at kompensere dem og rette op på sagen.

Afslutningsvis er vi oprigtigt set kede af, at vi åbenlyst har to vidt forskellige oplevelser af forløbet og at de skal gå herfra med en sådanne oplevelse. Vi mener selv vi trods uenighed omkring årsagen til deres dårlige oplevelse, har udvist vilje til at opnå deres tilfredsheds, hvorfor vi står tilbage en smule uforstående.

De skal vide, at vores tilbud som tidligere oplyst, fortsat står ved magt.

Men såfremt de skulle vælge fortsat ikke, at tage imod vores tidligere oplyste tilbud, må vi desværre erkende, at de er blevet medlem af den ellers lille gruppe af utilfredse patienter, der tilsammen udgøre blot ca. 5% af vores samlede anmeldelser, baseret på kundeanmeldelser på hhv. Trustpilot og Facebook, hvoraf den øvrige gruppe udelukkende af 5-stjernede kundeoplevelser.

De bedste hilsner fra
CLINIQUE NOIR

Forfærdelig klinik

Utrolig uhygiejnisk klinik! Behandlinger bliver udført med lange lakerede negle, samt smykker! Parfumerede vådservietter bruges efter behandlingerne med filler og botox.
Rigtig dårlig behandling af medarbejdere.

27 gennaio 2017

Risposta di CLINIQUE NOIR

Vi er meget kede af, at De har haft en dårlig oplevelse hos os. det har selvfølgelig ikke været i vores henseende, at få Dem til at føle dig utilpas. tværtimod.
For at vende tilbage til de lakerede negle, så er det fuldstændig korrekt, at maya holder sine negle pæne, men der bliver ikke eksekveret nogen form for behandling uden handsker på, samtidig med, at vi bruger kirurgisk sprit, ikke kun en gang, men hver gang.
Derudover er det faktisk IKKE korrekt, at der er parfume i vores vådservietter. Vi bruger våd servietter uden nogen form for parfume og parabener, da ALLE skal kunne tåle dem, da vi ikke finder det opportunt, at Patienten forlader klinikken med blod i ansigtet. Vores vådservietter er velduftende, og hvis det er derfor De mistænker dem for at være fyldt med parfume, så er vi da glade for, at de er velduftende, selvom der intet parfume er i. Der er Aloe Vera og Vitamin A i, som kan være skyld i duften. Jeg vil meget gerne informere om alt hvad de indeholder, hvis De ønsker dette.
Igen er vi meget kede af, at de følte at vores personale ikke har været 'Godt nok', vi gør altid vores bedste for at byde på noget og drikke og sørger for at du føler dig i trykke rammer.
Vi ville have sat stor pris på, hvis De havde fortalt os dette, da De var herinde, så kunne Vi gøre vores bedste for at have imødekommet Deres ønsker, og forklaret Dem om vores servietter.

De er altid velkommen til at ringe hvis De har mere på hjertet.
Vi ønsker Dem en dejlig dag.

Clinique Noir

Super sted

Super søde personaler og dygtig Maya.
Klart anbefalings værdig.
Jeg gør det gerne igen.

17 dicembre 2016

Fremragende

Stedet er rent og flot, man bliver taget godt imod hver gang af det søde personale. Jeg har været der 3 gange og hver gang har jeg været yderst tilfreds (1* botox 2* filler)
Maya er meget professionel og ved uden tvivl om hvad hun arbejder med, hun har en stor forstående for dine ønsker om kommer med alternativer hvis hun ikke mener det er den rigtige behandling til dig ud fra dine ønsker, uanset hvad går man glad og tilfreds derfra.
Kunne jeg give 3 ekstra stjerner skulle de bestemt gå til Maya.

13 dicembre 2016

afslappet og kongelig

dejlige piger som passer godt på dig og laver alt muligt behandling som øjnevipper, hår fjerning, produkter til din hud og special procedure til at hjælp med rynker og gammel hud. Jeg følger 10 år unger og totalt afslappet. mange tak girls....

9 dicembre 2016