Köpte ett vattenfilter till vår dusch då vi efter att gjort ett hemmatest av vårt vatten sett att vi har för mycket koppar i vattnet. Installerade filtret, men det hjälpte inte överhuvudtaget när vi g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Köpte ett vatten filt som inte fungerade, värd 1900 SEK. Sände tillbaka produkten till affären i Gbg därifrån jag fick den, men det skulle sändas till en annan adress. Har kontaktat de för att spåra p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har använt duschfilter och krantoppsfilter i flera år med mycket bra resultat, Har egen brunn så det finns en del oönskade ämnen i vattnet som svavel och liknande som gör behovet stort. Produkterna ov... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi skaffade filterkanna och filter till dusch. Vi saknar bättre instruktioner men är annars nöjda! Vårt dricksvatten med mycket järn och lågt ph går nu att dricka. Mitt ph i kroppen har höjts till... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Clearly säljer kvalitativa vattenreningsprodukter för den skandinaviska marknaden, och har en fantastisk kundservice för alla era frågor!
Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Selger et produkt som skal passe alle kraner. Dette stemmer ikke. Useriøst firma. Anbefaler på det sterkeste å holde deg unna.

Risposta di Clearlyofsweden
It seems to me to be a product that ca much cheaper be bought at the farmacie.
I regret having bought it. Hardly any explanation and instructions of use come with the product and no reaction when sending an email. I have send another email, but having read the reviews here I don’t have much hope.
A cheap way on earning money on the ignorance of others, I would say. Based on the price I thought it also filtered bacteria and viruses, so that it can use as an emergency water supply. But the construction of the water holder is not formed to absolutely prevent contact between the clean and dirty container when pouring. And thus no instructions how to use it to prevent re-contamination.
And on top of that the filter starts clogging already after hardly two weeks.
And after repeating my question and not getting an answer but only a statement like they have made below, about how good their product is, I continue to think it is not worth it. Please answer my last question properly (and thus my last email) instead of commenting my review and I might very well change my review (and I will then not place more negative reviews on other sites).
The product seems of good quality, only the explanation how to use it and what it does exactly makes it very questionable whether the product has a reasonable price on it.
Thanks!

Risposta di Clearlyofsweden
Har inget förtroende för denna firma har sökt dessa flera gånger med löfte att de ringer upp men ingen hör av sig! Största bluff företaget så jag rekommenderar inte denna vattenrening rena leksakerna enligt våran VVS montör som inte ville montera detta filter på inkommande vatten.

Risposta di Clearlyofsweden
Frekk saksbehandler som istedenfor å svare enkelt på et spørsmål skriver et svar som er rett og slett frekt, full av ironi, og respektløst. Lurer på hvordan de klarer å holde seg på markedet med en slik elendig kundeservice..
I will not be buying any of your filters! After reading these reviews!
På hemsidan står det att en produkt är "Bäst i test" utan källhänvisning. Vid två tillfällen bad jag företaget förtydliga i vilket sammanhang produkten var bäst i test men utan respons. Om man i marknadsföringen av en produkt påstår att den är bäst i test så ska man givetvis ange källa. Om det inte heller går att få svar på frågan kan man utgå ifrån att det är rent påhitt!
När jag tidigare framfört fråga via mail rörande produkten och ställt följdfråga har jag fått ett kort svar i otrevlig ton.
Fantastisk produkt! Fantastisk service! Fantastiskt snabb leverans! 🌟🌟🌟🌟🌟

Risposta di Clearlyofsweden
Riktigt bra kvalité tillsammans med bra service gör att jag rekommenderar detta företag

Risposta di Clearlyofsweden
Köpte ett krantoppsfilter till stugan och är riktigt nöjd. Mycket mer klart vatten upplever jag.

Risposta di Clearlyofsweden
Väldigt elak och dåligt bemötande vid reklamation. Hon skrek rakt av. Det är inte sätet att bedriva affärer. Högst dåligt

Risposta di Clearlyofsweden
Jag köpte ett kranfilter "bäst i test", men kan inte märka någon som helst förbättring av brunnsvattnet som ibland blir grumligt. Säljarens svar när jag påpekade detta var att "man inte kan vänta sig vad som helst av ett så billigt filter". Otroligt oseriöst! Undvik denna skojare!

Risposta di Clearlyofsweden
Har deras 7 stegs-filter, och vi är jättenöjda! Vattnet smakar mycket godare, och filtret är enkelt att installera. När jag fick ett litet problem, hjälpte mig en supertrevlig man över telefon och mejl, och det åtgärdades på direkten, utan extra kostnader. Vi har verkligen fått jättefin service! Det var våra bekanta som rekommenderade oss om vattenfiltret, och vi gör nu detsamma!

Risposta di Clearlyofsweden
Köppte krantopps filter och duschfilter från clearly of sweden för nästan 3000kr.
Såg på bilden väldigt stabilt och bra ut men när paketet kom så märkte jag att filter hållarna är krom målat plast skräp, och inte av metall.
Man kan tycka att om man lägger över 1000kr på en filter hållare borde det åtminstone vara av giftfri metall..
Efter att ha läst lite på internet om företaget har jag nu insett mitt misstag.
Rekommenderar inte att köpa produkter av detta företag.
Finns billigare och bättre.

Risposta di Clearlyofsweden
Jag köpte deras Vattenrenare kranfilter 7 steg för 5000kr. Efter att jag använt den en kort tid tid la jag märke till att vattnet smakade äckligt och det blev avlagringar på glas som jag använt med det filtrerade vattnet. Jag jämförde med vanligt ofiltrerat vatten och det visade sig att Clearlys renare FÖRSÄMRADE vattnet, helt galet. Jag sände tillbaka med foto-bevis på att den ger avlagringar men de skickade tillbaka utan att testa den. Jag reklamerade till allmänna reklamationsnämnden och "vann", ARN rekommenderade Clearly att ta tillbaka vattenrenaren, men de vägrade. De är med på svarta listan för ARN beslut, dvs att de inte följer dessa. Fler än jag har alltså råkat ut för detta. Så se upp, dessa dyra grejor de säljer är högst tveksamma, cleary ger sämre vatten och väldigt dåligt bemötande av kundtjänsten där. Ska kontakta Plus och se om de vill göra ett reportage om detta hyckleri.