Köpte ett vattenfilter till vår dusch då vi efter att gjort ett hemmatest av vårt vatten sett att vi har för mycket koppar i vattnet. Installerade filtret, men det hjälpte inte överhuvudtaget när vi g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Köpte ett vatten filt som inte fungerade, värd 1900 SEK. Sände tillbaka produkten till affären i Gbg därifrån jag fick den, men det skulle sändas till en annan adress. Har kontaktat de för att spåra p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Clearly säljer kvalitativa vattenreningsprodukter för den skandinaviska marknaden, och har en fantastisk kundservice för alla era frågor!
Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
I ordered a faucet filter, but I couldn't unscrew the adapter to fit my faucet at home. When I contacted customer service about this issue, they were unhelpful, repeatedly telling me to unscrew the adapter. Even after I sent a video showing that the adapter was stuck, they insisted I should unscrew it. This communication was rude and unprofessional. The quality of the product appears to be very poor as it is plastic.

Risposta di Clearlyofsweden
Ikke kjøp fra denne butikken dersom du bor i Norge. Useriøse og uprofesjonelle. Forferdelig kundeservice. Usympatiske svar.
Butikken har en .no adresse og priser oppgitt i norske kroner, men sender fra Sverige slik at du ender opp med å betale 500kr ekstra i moms. Det er ikke informert om dette noe sted ved bestilling, ei heller at det blir sendt fra Sverige. Styr unna!! 0 stjerner

Risposta di Clearlyofsweden
Dålig kvalitet, dålig service, riktigt otrevligt bemötande. Önskar att vi aldrig köpt en vattenrenare från dem eller behövt ha något med dem att göra. Brukar inte skriva omdömen men vill varna för detta bolag. Köp istället från ett större bolag som har högre kvalitet på deras produkter samt personal som kan produkterna. Amazon har samma produkt som detta bolag men säljer till ett betydligt billigare pris.

Risposta di Clearlyofsweden
Jag ville beställa två vattenfilterkannor men hemsidan tyckte jag var väldigt rörig, med många olika varianter, många olika erbjudanden och priserna skiljer sig väldigt mycket mellan kannorna. Jag tänkte att jag ringer upp kundtjänst för att få hjälp men hon jag pratade med sa att jag var tvungen att maila mina frågor och när jag då påpekade om hemsidan att den var rörig och svår för mig som konsument att förstå avbröt hon mig mitt i meningen och sa -Vill du ha mailadressen?
Jag ger ett dåligt betyg för en rörig hemsida, för att jag skall behöva maila mina frågor istället för att få hjälp på telefon samt att hon på kundtjänsten, kunde tagit emot kritiken och bemött det på ett bra sätt. När jag nu läst tidigare omdömen inser jag att flera är missnöjda av olika anledningar och det blir inget köp för mig här.

Risposta di Clearlyofsweden
I had a bit of a mix-up with an order from Clearly of Sweden AB, but wow, did they step up! They not only sorted out the issue in no time but also threw in a complimentary shower filter, which was a really nice touch.
The filter's been awesome, by the way. It's things like this that really show you a company cares about its customers. Clearly of Sweden AB has been great at making things right and ensuring I'm happy with my purchase.
Big thanks to the team for their swift action and for going the extra mile with the free filter. If you're on the hunt for reliable water filtration, these folks have got your back. Giving them a well-earned 5 stars!
Cheers to Clearly of Sweden AB for turning things around!

Risposta di Clearlyofsweden
Styr unna, useriøst firma!
Kjøpte kranfilter og dro ekstra til Sverige for å hente det. Filteret lekker som en sil i koplingen/ bryteren, og ikke i kranen der jeg har montert med gjengeteip og gjort alt rett. De nekter å ta filteret i retur da jeg "har brukt det"... De vil sende nytt filterhus. Jeg forteller at jeg ikke har mulighet til å reise til Sverige for å hente noen reservedeler de første to ukene og ber de i hvert fall vente med å sende det. Det gjør de ikke. Og når vi kommer for å hente det, har det gått i retur med Posten. De svarer i mail at de ikke skjønner hva jeg snakker om. Forferdelig kundeservice og forferdelig kvalitet. Hva mer kan man si?

Risposta di Clearlyofsweden
Vi skaffade filterkanna och filter till dusch. Vi saknar bättre instruktioner men är annars nöjda! Vårt dricksvatten med mycket järn och lågt ph går nu att dricka. Mitt ph i kroppen har höjts till rätt nivå efter en vecka.
Duschfiltret har inte testats än. Där skulle vi vilja ha bättre instruktioner. Vi monterade och lät vatten rinna igenom men det strålar ut vatten vid mittskarven. Hur får man upp och sätta dit gummiringen?

Risposta di Clearlyofsweden
Hånfullt svar när jag upptäckte felleverans.
Kranvatten 089
Clearly of Sweden 085
(filtret ska ha 2800 liter kvar typ)
och konkurrentens filterkanna 000

Risposta di Clearlyofsweden
Världens bästa service ! Rekommenderas starkt. Bra filter och produkter ! Extra stjärnor till Hans ✨️✨️✨️✨️✨️

Risposta di Clearlyofsweden
Jeg fik hurtigt en mail fra clearlyofsweden.se efter min anmeldelse hvori der blev påstået, at jeg havde opgivet "falske kontaktoplysninger" samt at min pakke var "kommet retur". Begge udsagn er for mig at se det rene digteri da jeg udmærket godt kender mine egne kontaktoplysninger, plus var leveringsadressen jo min egen adresse og derfor kan "pakken" jo af gode grunde slet ikke være returneret - slet ikke med de dage der er gået, da posthuset skal opbevare pakken i 7 dage. Latterligt!
clearlyofsweden har derudover sendt mig et beløb retur - dog ikke hvad jeg selv betalte dem i sin tid. der mangler nemlig 299,- DKR. men det er vel momsen? hvorherre bevares...

Risposta di Clearlyofsweden
Grusomt,frekkt og styggt imøtekommande av kunder da man vil framføre kritikk. Husk på att dem ikke står for tollavgifter, så prisen blir 450kr høyre når du skal hente pakken. Da man påpeker dette for dem, får man et grusomt svar tilbake. Ikke att anbefalle denne useriøse bedrift.

Risposta di Clearlyofsweden
Varning för detta företag, de köper in billig kinaskit o sen säljer för flera tusen kronor och påstås vara "bäst i test" utan att ha några som helst bevis för detta, inga testresultat som visar att deras filter funkar

Risposta di Clearlyofsweden
Köpte ett 7 stegsfilter samt ett duschfilter, nu har jag fått returnera 7 stegsfilter, nu väntar jag på pengar åter för dusch filter då jag ångrat mitt köp.Idag svarade dem efter jag mailade från annan mail, de vill ta det via telefon. Akta er för detta bolag.

Risposta di Clearlyofsweden
Alle alarmer går hos mig, når firmaet skriver, at deres produkt er "Best i test" uden en kildehenvisning. Når jeg sender en mail, og beder om en kildehenvisning, svarer de med henvisning til deres egenhjemmeside, hvor de selv beskriver deres eget produkt.

Risposta di Clearlyofsweden
2022-01-04 beställde jag Vattenkanna 2.5L 4-stegs micro multifilter. Ganska snart kunde jag konstatera att denna Vattenfilterkanna inte alls håller måttet, Min vattenkokare kalkar igen på några dagar och detta vattenfilter skall klara tusentals liter vatten. Häromdagen skickade jag till kundtjänst att jag inte alls var nöjd med denna Vattenfilterkanna och vill returnera den. Döm av min förvåning när jag nog fick det drygaste svar jag någonsin fått när jag haft synpunkter på en produkt. Härskarteknik i den högre skolan måste jag säga och är grymt besviken. Noll kundbemötande och känner att denna fajt kommer jag nog inte och vinna. HANDLA INTE hos Clearlyofsweden är mitt tips.

Risposta di Clearlyofsweden
Handla ej från detta företag. Svartlistat hos ARN och väldigt otrevliga att ha att göra med. Nekade oss ersättning för en vattenanalys vi gjorde som påvisade att deras produkt inte fungerade. Enligt dem hade de bara skickat fel filter men de ville inte bekosta en vattenanalys med ’rätt’ filter. Bluff och båg, tyvärr läste vi inte andras recensioner innan.
Har anmält till ARN för att få ersättning för merkostnad i samband med reklamation.

Risposta di Clearlyofsweden
Företaget svara inte på obekväma frågor på mail, jag har skickat frågor vid två tillfällen men får bara ett standardsvar som inte har något med frågorna att göra. När jag pratade med dem på telefon idag fick jag först besked att jag skulle bli uppringd av någon som kunde svara på mina frågor och när sedan denna person ringde blev jag anklagad för att vara aggressiv och ”att jag gick på som en kulspruta” när jag försökte ställa frågor och följdfrågor. Efter ett tag sa personen att jag skulle få prata med någon annan, den tredje personen ringde mig från ”okänt nummer” senare på dagen och när jag inte svarade fick jag ett röstmeddelande om att jag tydligen hade några frågor ”om en vattenfilterkanna eller vad det var” (låter ju som en riktig expert) och att jag kunde höra av mig (har dock varken namn eller telefon till personen..). Jag fick inget svar på min fråga om vilket test de menar när det refererar till "Bäst i test" och det finns inte heller någon användbar information på hemsidan som verkligen bevisar vilka metaller och andra föroreningar som reduceras av filtret trots att företaget hävdar det. Jag har själv skickat in prover på vatten före och efter kannan och vattnet är tjänligt med anmärkning innan kannan och otjänligt efter kanna enligt den analysen. För att verkligen visa att det är så behövs naturligtvis flera tester men jag tänker inte använda min kanna mer iaf.

Risposta di Clearlyofsweden
Har använt duschfilter och krantoppsfilter i flera år med mycket bra resultat, Har egen brunn så det finns en del oönskade ämnen i vattnet som svavel och liknande som gör behovet stort. Produkterna ovan är mycket enkla att montera, snabbt och enkelt att köpa via hemsidan samt mycket snabbt levererade. Duschfiltret gör vattnet mjukare och lenare, krantoppsfiltret gör att vattnet blir drickbart, Mycket nöjd kund.

Risposta di Clearlyofsweden
Kan skriva så mycket om det här men tänker inte lägga mer energi på detta företag än vad jag redan gjort, förutom att varna andra. Köpte en vattenkanna som jag testade och inte var nöjd med, ville då skicka tillbaka den, men det fanns ingen retursedel så bara det var krångligt. Jag fick inga svar på mina frågor varken på mejl eller telefon. Förutom ”vi har gjort det här i 20 år” vilket tydligen är ett svar på allt… Jag är nästan helt säker att det var VD:n jag talade med och han var den otrevligaste personen jag någonsin pratat med. Blev helt chockad över hur någon kunde behandla en så som han gjorde, när man dessutom är en kund. He literally made me cry. Han skrek på mig, hånskrattade åt saker jag sa, förminskade mig när jag sa att jag är student osv. Trots att jag hela tiden höll god ton så var han helt orimlig. Han sa att jag skulle anmäla de till ARN (vem säger ens det när de redan är svartlistade där dessutom) men insåg väl till slut att jag inte skulle ge mig så direkt efter vårt telefonsamtal fick jag ett mejl om att jag fick genomföra min retur. Så jag vann till slut! Finns så mycket red flags med det här företaget, de tillverkar inte ens deras produkter själva och svarar inte på var produkterna tillverkas (även om jag med egen enkel research är ganska säker på hur deras företag är uppbyggt). Svaret på deras påstående om ”bäst i test” var dessutom skrattretande.

Risposta di Clearlyofsweden
Har varit i kontakt med dom och det slutade med ett klick för dom ville inte prata om deras leksaker borde inte vara lagligt att sälja såda dåliga kopplingar och känsliga delar. Stor risk för vattenskada. Arne vvs montör sedan 1986.