Cityparts.nl Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Onderdeel stond op voorraad uiteindelijk na zelf vragen per email horen dat artikel niet leverbaar is maar binnen 5 werkdagen wel. na 5 werkdagen weer niks zelfde vraag zelfde antwoord. uiteindelijk n... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Pas op: artikelen worden niet retour genomen. Retourneer je onverhoopt toch een artikel via de door Cityparts zelf aangegeven procedure? dan wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd of in ieder ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wel ondanks de auto reply dat mijn mail pas over 3 dagen zou gelezen worden kreeg ik al na 1 uurtje Linda van customer aan de lijn, met uitleg waarom goederen niet verzonden waren. Bleek vertragi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di autoricambi
  2. Rivenditore di scooter

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Wij weigeren extreem hoge bedragen te betalen om reviews te kunnen verzamelen via dit platform. Onderstaande reviews bestaan dus voornamelijk alleen uit klanten die ontevreden zijn en geven uiteraard geen goed beeld van de werkelijkheid.

Scarso

TrustScore 2 su 5

427 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Setje achterveren YSS Burgman 650

Vorige week een setje achterveren besteld waren snel geleverd en van prima prijs/kwaliteit. Na plaatsen van een productrevieuw nog een kortingscoupon ontvangen.
Prima service.

15 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

I ordered a cylinder and piston that…

I ordered a cylinder and piston that fell apart after 10 km, the lock holding the ring fell out, the ring started to rotate and destroyed the piston and cylinder. In response I heard that it was because of sand in the engine block and that I should clean it better next time xD. 80 euros thrown down the drain. I do not recommend. Poor customer service. They reply after 3 days or not at all.

I can move around in private land. I didn't make any mistakes during the assembly and I proved with photos that the lock holding the ring in the right place fell out, the ring started to rotate and damaged the cylinder. You just don't care about customers instead of taking responsibility for it, the fact that sometimes parts have hidden defects.

9 ottobre 2024

Beste,

We vinden het vervelend dat uw ervaring zo is, maar op opvoerdelen zit geen garantie omdat wettelijk gezien u niet met een opgevoerde scooter mag rijden. Tevens is het product heel en compleet bij u geleverd. Als de gene die deze dan monteert een fout maakt kunnen wij helaas geen garantie geven op het product. Het kan aan veel onderdelen van de scooter liggen waardoor een cilinder kapot kan gaan.

Valutata 1 stelle su 5

pakket kwijt en neemt geen…

pakket kwijt en neemt geen verantwoording

1 ottobre 2024

Beste Paul,

Zoals eerder vermeld dient u een product dat u retour wit sturen aan te melden via de website en de retour formulieren aan te vragen. Dit staat allemaal op uw pakbon vermeld. Omdat u dit niet gedaan heeft weet de retour afdeling dan ook niet wat er met een pakket gedaan moet worden als er geen retour formulieren bijgevoegd zijn. Nogal logisch dat er nog geen terug betaling heeft plaats gevonden omdat u niet de juiste route heeft bewandeld van het retouren van een pakket. Waardoor u ervoor zorgt dat wij dit voor u aan het uitzoeken zijn.

Oplichters

Oplichters! Wanneer word aangegeven dat je een onderdeel besteld en dit aangeeft op je website binnen 1 werkdag te versturen doe dat dan ook!! Enorm slechte klantenservice, zogenaamd niet te bereiken vanwege extreme drukte per telefoon maar ze zullen vast bedoelen we durven ons telefoon nummer niet te vermelden vanwege extreem slechte service en garantie waardoor iedereen heel graag contact met jullie zou willen opnemen maar dit gewoonweg niet mogelijk is dan alleen via e-mail! Ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf en raad dit dus niet aan!

30 settembre 2024

Beste Leroy,

Vervelend dat uw ervaring zo is. Als er een product op voorraad staat worde deze meestal binnen 1 werkdag verstuurd. Maar heeft u andere producten erbij besteld die een andere levertijd hebben dan kan uw bestelling uiteraard niet binnen 1 werkdag verstuurd worden. Al onze producten hebben individuele levertijden daar moet helaas wel op gelet worden.
Wij zijn inderdaad al 6 jaar niet telefonisch bereikbaar omdat hier helaas geen tijd voor is en via de mail zijn wij dagelijks te bereiken voor alle vragen van dien.

Product besteld

Product besteld, 100+. Euro, echter straatnaam verkeerd. Daarna kwam ik ER achter wat voor vriendelijkheid en behulpzaamheid er in dit bedrijf schuilt. Niet dus. Daarna ook Nog moeilijk doen Om mijn geld terug te geven, ik moest eerst maar verzendkosten betalen, ook Al staat het op Hun website als Gratis. Heerlijke service... sarcastisch. Zulke mensen gun je just faillissement. Extra laat ook Nog verzenden. Binnen 1 a 2 werkdagen, is meer werkdag 2 of 3 dat heet verzonden worst, niet dat het aankomt. Dan ooit op werkdag 1. Na bijna 2 weken nog niets. Geen geld terug en geen product. Het is het niet waard Om met hun zelfingenomen werknemers te praten. Liever Dus geen enkele cent naar dit bedrijf. Spoedig ingebreke email, wanneer er nog geen geld binnenkomt en daarna maar een dwangbevel.

29 agosto 2024

Beste,

Zoals in meerdere mails aan u uitgelegd, heeft u zelf de verkeerde straatnaam ingevuld waardoor het pakket niet geleverd kon worden. Het pakket is bij ons terug gekomen. Het pakket is op tijd naar u verstuurd maar als u zelf een Fout maakt met een incorrect adres kan het pakket ook moeilijk op tijd aankomen bij u.
Tevens klopt het dat boven de 100 euro gratis verzenden is. Dan word het pakket 1 keer gratis verzonden en dient u het juiste adres in te vullen.

Als u het opnieuw wilt ontvangen omdat u zelf een fout heeft gemaakt dan dienen er verzendkosten betaald te worden, helaas rijden die bussen niet op lucht.

Uw terug betaling is allang naar de administratie gestuurd voor de terug betaling en daar doen wij ook zeker niet moeilijk om.

27 juli een onderdeel besteld

27 juli een onderdeel besteld, kregen later mail dat het ineens uitverkocht was. Dus gekozen geld terug. We wachten nog steeds op terugbetaling. Bellen lukt niet want zijn te druk. Verzoek om mail te sturen.Financiële administratie is niet elke dag aanwezig. Etc.Tot op de dag van vandaag heb ik niets ontvangen.

9 agosto 2024

Beste,

Dat is vervelend, wellicht is het handig om dan de klanten service te mailen die pakt dit altijd op en probeert het zo snel mogelijk te regelen voor u. Helaas kan ik zonder ordernummer u hier niet verder helpen.

Valutata 1 stelle su 5

Dont order there nothing!!

Dont order there nothing!!! I ordered parts, main part which I need was missing, delivery few weeks( no any information before buy). Very bad client service, dont reply for email (in Dutch language). Probably they have some financial problems because I didnt get still money back and it is almost 2 weeks.

7 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Woensdag 28-07-2024 pakkingset besteld…

Woensdag 28-07-2024 pakkingset besteld mailtje dat donderdag wordt bezorgd maar eerst niet gehaald dus zo vrijdag bezorgd worden ook weer niets Nou zaterdag om 13.00uur zo het bezorgd zijn maar niets is mínder waar er is niets bezorgd. Dus mail gestuurd naar Cityparts slechte communicatie en er werdt gezecht dat vaak pakje gescand wordt maar niet geleverd, dus ik ben mijn geld kwijt en geen spullen. Wordt ook niet gereageerd!!! Advies besteld hier niets u bent u geld kwijt slecht bedrijf en heb zelf geen magazijn.

18 luglio 2024

Beste,

Zoals wij al in de mail aan u hebben aangegeven komt het momenteel heel erg vaak voor dat post nl de pakketten al afscand en dan pas de volgende werkdag of zelfs die erna pas het pakket daadwerkelijk in de brievenbus doen. Wij hebben meerdere malen op uw mails gereageerd en u verteld even geduld te hebben. Als u uiteindelijk nog steeds geen product heeft ontvangen dan versturen wij dit uiteraard op nieuw naar u.

Dus u bent helemaal niks kwijt.

Valutata 1 stelle su 5

Waar blijft mijn scooter regenhoes??

Waar blijft mijn scooter regenhoes??
Paar weken/maanden aan het wachten!!
Heb er €66 voor betaald.

15 luglio 2024

Beste,

Helaas kunnen wij u op deze manier niet helpen. Heeft u al een mail gestuurd naar de klantenservice? Zij kunnen uw order opzoeken en kijken hoe het er mee voor staat. Aan een review zien zij niks.

Valutata 1 stelle su 5

Windscherm voor mijn Honda scooter…

Windscherm voor mijn Honda scooter besteld en alles onbeschadigd aangekomen.Alleen ontbraken er achteraf wat bouten en moeren met linkse draad voor de bevestiging.Het bevestigingsmateriaal zat apart in een bubbelenveloppe. Daarom op verzoek de inhoud gefotografeerd met ordernummer en gemaild naar Linda.Kreeg ik uiteindelijk na 3 mailtjes te horen dat ik het verkeerde scherm had volgens haar.Dat klopt niet want er zat duidelijk een sticker met Honda vision 50 op vanaf fabriek.Als u mijn mening wilt horen, ik vind dat het amateurs zijn en het zal wel een bij mekaar geraapt spulletje zijn wat er in dat magazijn ligt.En ik denk dat Linda beter ander werk kan gaan zoeken of beter voor haar baby kan zorgen.

7 giugno 2024

Risposta di Cityparts.nl

Als u niet te vrede bent kan u het product retour sturen. U mag een mening hebben maar hoeft mijn collega er niet persoonlijk bij te betrekken. Als wij volgens u zulke amateurs zijn en al 25 jaar inmiddels bestaan. Met de duizenden bestellingen die er wekelijks door heen gaan vallen wij echt onder de categorie amateurs.

Valutata 1 stelle su 5

Onderdeel niet op voorraad wachten al weken op terugbetaling

27 mei een onderdeel besteld, kregen later mail dat het ineens uitverkocht was. Dus gekozen geld terug. We wachten nog steeds op terugbetaling. Bellen lukt niet want zijn te druk. Verzoek om mail te sturen. Al diverse keren gedaan. Elke keer een excuus: financiële administratie is met zwangerschapsverlof. Financiële administratie is niet elke dag aanwezig. Etc. Gaat om notabene 378,- voor iets wat achteraf geen eens op voorraad was ( een persoon voor u heeft het zojuist gekocht…). Onprofessioneel en klantonvriendelijk.

27 maggio 2024

Beste,

Uw mails zijn allemaal beantwoord en tevens die van uw zoon die de bestelling geplaats heeft en waarvan de bestelling geannuleerd is. Voigens de AVG wetgeving mogen we geen informatie delen van bestellingen en terug betalingen ook al is het uw zoon. Deze week is de terug betaling ingepland kan ik u vertellen.

Een achterdrager besteld

Een achterdrager besteld. Deze bleek niet te passen. Buitenom dat de retourprocedure al uiterst klantontvriendelijk is. Maar ik mocht mijn product retour sturen. Deze is aangekomen eind juni, maar tot op heden geen terugbetaling ontvangen.

28 giugno 2024

Risposta di Cityparts.nl

beste Danielle, via deze weg met een review kunnen we u niet helpen. Wellicht is het handiger om een mail te sturen naar de klantenservice die u wel verder kan helpen.

slechte levertijden

heb op donderdag bestelt en heb (maandag) nog steeds geen mail gehad van iets van verzending en ik wacht al heel lang ook al gemaild maar er word gewoon niet gereageerd

1 luglio 2024

Beste,

het product wat u heeft besteld heeft een vermelde verwachte levertijd van 1 a 2 werkdagen. Het weekend zijn geen werkdagen. Vanmorgen is uw bestelling verstuurd naar u.

Valutata 1 stelle su 5

Geen service/garantie bij losgetrilde uitlaat

Mijn uitlaatdemper is kort na het monteren van de nieuwe uitlaat tijdens het rijden van mijn scooter losgekomen. Waarschijnlijk zijn de schroefjes waarmee de demper aan de beugel vastzat losgetrild. Verzoeken om garantie en/of service werden met een standaardbericht afgewezen ("het product is nieuw geleverd en was in orde"). Op het argument dat een uitlaat niet uit zichzelf hoort los te komen wordt niet inhoudelijk gereageerd.
Telefonisch contact met cityparts.nl is niet mogelijk, op e-mail wordt uiteindelijk wel gereageerd maar 2x met hetzelfde nietszeggende antwoord. Ook het verzoek om op z'n minst de juiste maat schroeven door te geven voor een eigen reparatie werd niet beantwoord. Een chatbot levert beter werk.
Als je op zoek bent naar scooter onderdelen: zoek gerust verder...

aanvulling 25-6 nav de reactie: als er een onderdeel van de televisie afvalt terwijl de TV zelf nog aan de muur hangt meld je je ook bij de leverancier. Dat is nou precies waar de schoen wringt: als de uitlaat in zijn geheel er af valt klopt het precies, dan is deze slecht gemonteerd. Als er schroeven losgaan die niet zijn aangeraakt bij de montage is er van je product iets niet goed en verwacht je dat je geholpen wordt. Dat noemen ze service.

21 maggio 2024

Beste,

Zoals in eerdere mail contact te hebben vermeld zijn wij een webshop die scooter producten levert. U heeft uw uitlaat correct en netjes ontvangen. De geen die het vervolgens monteert is verantwoordelijk om dit op correcte wijze te doen. Gebeurd dat niet en het product gaat door montage kapot vervalt de garantie.

Is het zelfde als u een tv heeft ontvangen en deze zelf gaat ophangen aan de muur en hij valt eraf. Dan ontvangt u geen garantie.

Ordered parts and received

Ordered parts and received
After ordering I went on trustpilot to check the reviews, because this was my first time ordering here and got quite shocked and was already prepared not to receive my order... Luckily, parts and correct ones arrived quickly and without any issues. So I cannot evaluate how their customer service and return system works.

In the end I am happy with this webshop.

10 giugno 2024
Valutata 4 stelle su 5

Heb vorige week donderdag een…

Heb vorige week donderdag een achtervering voor een Honda zoomer besteld online even als een bougiekabel en een pakking. Dit zou binnen 1 werkdag worden verstuurd want alles was voorradig. Maar maandag hoorde ik pas dat het zou zijn opgestuurd en dat ik gelijk een mail van post.nl die kreeg ik pas dinsdag dat het er s middags zou zijn. Was verder goed maar ik denk dat cityparts de klant beter op de hoogte moet houden dat komt sympathieker over en duidelijker. Nu denk je komt dit maar aan. Verder heb ik alles netje ontvangen. Bvd.

4 giugno 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più