CityCallCenter ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Vi er så glade og taknemmelig for at have fået CityCallCenter som omstillingsservice. Det skulle vi have gjort for lang tid siden! En sådan professionalisme og ordentlighed skal man lede længe efte... Leggi di più

Vores virksomhed har haft mange ordrer for nyligt, og vi havde forfalden betaling til CityCall Center. Vi mener CityCallCenter reagerede ude af proportion ved at sende en inkassovarsel for... Leggi di più

CityCallCenter er et meget professionelt firma, som vi på det varmeste kan anbefale hvis dit firma mangler telefonpasning. Vi har brugt CCC, som enkeltdagspasning, og skulle vi få brug for fler... Leggi di più

1. Call Center
  2. Servizio di telefonia e internet
  3. Servizio di segreteria telefonica

Vi har ydet professionel telefonpasning og kundeservice i mere end 20 år. Vi er den proaktive og kvalitetsbevidste samarbejdspartner for telefonpasning, outsourcing af kundeservice, chat, mailhåndtering og anden kundekontakt. Vi har åbent 24/7 - 365 dage om året. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores service, har store ambitioner og stræber efter at give kunden den bedste oplevelse – hver gang! Vi er mennesker der taler med mennesker og vi er gode til det.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Spiller super som startup virksomhed

Vi (Sheer ApS) har tidligere haft kontor hos CCC og var meget tilfredse. Kan klart anbefales som startup, lille eller mellem stor virksomhed.

Det er søde og professionelle mennesker, som altid er klar til at hjælpe.

Der er de faciliteter som som man har brug for som virksomhed. Det er lige fra frokost ordning, bad, mødelokaler og jeg kunne blive ved.

Behøver man mere? :)

Det var en fornøjelse.

15 settembre 2022

City Call Center - En stærk strategisk samarbejdspartner

Hos Bikekey er vi ekstremt glade for, at vi har placeret vores kundeservice hos CityCallCenter.

Foruden at yde en fantastisk support til vores kunder gennem chat, mail og telefon har vi desuden også vores kontor inde hos dem. Det betyder, at vi nyder godt af at være helt tæt på vores kundesupport, vores kunder samt løbende får feedback på vores platform alt sammen uden at have pengebinding i fastansætte medarbejdere, der skal yde support 24/7 365 dage om året.

Det har sparet os ti-tusindvis af kroner og desuden bidraget til, at vi istedet har kunne fokusere på mere værdiskabende aktiviteter og investere vores penge, hvor de kan give et større afkast.

Ultimativt et kæmpe win-win samarbejde, der desuden også byder på en lækker frokostordning samt fantastisk stemning i huset blandt skønne og smilende mennesker :-)

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

René Nørgård
Direktør, Bikekey ApS

18 luglio 2022

Soft Partner A/S / ECIT Business…

Soft Partner A/S / ECIT Business Partner A/S har benyttet City Call Center i mere end 10 år og har altid været rigtig glade for samarbejdet. Jeg giver City Call mine varmeste anbefalinger til fremtidige kunder der har behov for en professionel håndtering af deres indgående telefoner.
Dennis Nielsen
Salgsansvarlig og medejer

17 settembre 2021

City Callcenter passer vores…

City Callcenter passer vores hovedtelefon. Det bliver gjort sublimt med professionelle personer der yder en venlig og ordentlig service til vores kunder. Jeg kan varmt anbefale dem

16 settembre 2021

CityCallcenter - STAY AWAY!!

CityCallcenter håndterer vores opkald, men de viderestiller gentagne gange til forkerte medarbejdere som ikke har været ansat i vores virksomhed i flere år - Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre?! De viderestiller opkald fra deres andre kunder til os, sygemeldinger, opsigelser osv - Vi har mistet flere kunder på, at opkaldet er blevet viderestillet forkert. Når vi ringer til den nye ejer Søren, så griner han bare og siger det er menneskeligt og fejle, det er det måske en gang - Men ikke mange gange i streg. Som ny kunde ved dem, så vil jeg holde mig væk - og de gamle burde nok finde sig en anden leverandør.

Opdatering: Nu kan jeg se at Søren har skrevet, som selvfølgelig ikke vil stå ved sine fejltagelser - som han heller ikke vil når man taler med ham i telefonen. Jeg håber alt det bedste for Søren og hans firma - Man kan da kun håbe at Pouline køber det tilbage igen, så man kan få noget seriøsitet ind over ledelsen igen.

Med venlig hilsen

Stephan Korsgaard
Kandidaterne.dk

23 luglio 2021

Hej Stephan,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, at det er din oplevelse. Vi kan dog ikke genkende din udlægning, og føler ikke vi kan gøre mere for jer.

Vi har lagt op til at indstille samarbejdet gentagne gange, både skriftligt og mundtligt, og det står vi fast ved. Vi kan ikke imødekomme jeres forventninger, og ønsker ikke at drive forretning med trusler og krav om afskedigelse af vores medarbejdere.

Med venlig hilsen,
Søren, CityCallCenter

Gode og servicemindede!

Vi har brugt CityCallCenter i et par måneder nu, til håndtering af de kundehenvendelser vi ikke selv havde mulighed for at følge med på.
Det er min opfattelse, at de kunder der kommer igennem til en af deres medarbejdere får en god og imødekommende behandling, fuldstændigt ligesom vi oplever det selv som deres kunder.

Ved opstart var de grundige og lydhøre overfor vores behov, og har ved løbende justeringer været ligeså. Hertil blev vi kontaktet undervejs i opstarten og efterfølgende, for at sikre, arbejdsgangen var tilfredsstillende for os.

Vi er glade :-)

6 luglio 2021

Fleksibel og pålitelig bedrift

Vi er en norsk nettbutikk som selger Garn i Norge, Danmark og Sverige. CityCallCenter har tatt våre telefoner i Danmark siden vi etablerte oss der. De er flinke, enkle å jobbe med og meget fleksible. Vi anbefaler dem på det varmeste.

16 aprile 2021

Vi er meget tilfredse med CityCallCenter

Vi er meget tilfredse med det produkt, som vi har købt hos CityCallCenter. Det betyder, at vore kunder altid får svar hurtigt, når de ringer, selvom vore egne ansatte er optaget. Der er også stor tilfredshed med den service, som vore kunder får i røret.

15 aprile 2021

Fremragende

Vi har brugt CCC, som enkeltdagspasning, og skulle vi få brug for flerdagspasning, ville jeg trygt overlade dette til dem også.
Det er imponerende så hurtigt, de har sat sig ind i vores hverdag, og telefonbeskederne får vi på mail eller sms, vi vælger selv.

Helle Würtz, CFO
Sørens Rejser A/S

9 aprile 2018

Vi er rigtigt godt tilfredse.

15 settembre 2017

Hej Casper.

Det var dejligt at høre. Tak fordi du deler og skulle det ændre sig må du endelig sige til.

Ha' en rigtig dejlig dag og tak for det gode samarbejde.

Dbh,

Super Service

Som altid en god oplevelse - 100% professionel assistance.
tak for hjælpen.

Nordisk Akustik A/S

Ulrik Augsburg

27 aprile 2017

Hej Ulrik.
Tusind tak for dine pæne ord. Det var som altid en fornøjelse at smile til dine kunder i telefonen og vi glæder os til næste gang

Yndlings callcenter, skønne piger

Vi benytter City callcenters døgnservice, samt ved spidsbelastninger i dagtimerne.

Pigerne i City Call center er altid til at regne med.

En gang City Call center - altid City Call center

JONAS A/S

J. L. Andersen

15 marzo 2017

Risposta di CityCallCenter ApS

Tusind tak - hvor er I bare søde. Vi er meget glade for rosen! :-)

Dbh,
CityCallCenter

Excellent service and well-run business

I can highly recommend CityCallCenter as a call center of top quality. It is run in a very professional manner, with great time and effort being put into staff training. They also go to great lengths in encouraging a positive work environment, all of which creates a consistently high level of service.

16 febbraio 2017

Risposta di CityCallCenter ApS

Thank you for your kind words, David.

We greatly appreciate you taking the time to evaluate us here and are looking forward to smiling to your next caller. :-)

Have a great day.

BR,

Super service

Lejer ofte mødelokale til undervisning.
Centralt, nemt, fair priser og altid styr på alle detaljer.
Mødes altid med et smil, og servicen er helt i top.

20 gennaio 2017

Hej Jari.

Tusind tak for de pæne ord. De luner. :-)
Vi glæder os til at byde dig og dine søde gæster velkomne igen næste gang I kommer.

Ha' en rigtig dejlig dag.

De bedste hilsner

Top service

Har brugt CityCallCenter i en menneskealder - brug dem endelig :-)

16 dicembre 2016

Risposta di CityCallCenter ApS

Ja, så loyale kunder som du, søde Lotte, hænger ikke på træerne. Tusind tak for dit altid gode humør og meget flotte anmeldelse herinde. Det betyder rigtig meget. :-)

Pouline

Vi har nu brugt CityCallCenteret i godt et år

Vi bliver mere og mere glade for vores beslutning, om at bruge CityCallCenteret.
Det giver os utrolig frihed, da vores virksomhed er meget afhængig af, at telefonen altid bliver besvaret.
Vi får både e-mail og SMS, når der har været opkald med navn og tlf. så vi kan ringe tilbage til kunden.

15 dicembre 2016

Iih, hvor er I søde!

Tusind tak for den pæne anmeldelse... vi skal nok gøre alt hvad vi kan for at smile endnu mere til jeres søde kunder fremover. :-)

Pouline

God service med et stort smil.

Vi har anvendt CityCallCenter i mange år og er meget tilfredse med deres service.

16 settembre 2016

Hej Rene.

Tak for dine pæne ord. De er meget værdsat. :-)

Ha' en rigtig dejlig dag.