Helt igennem en sublim oplevelse. Skulle overraske min mor med et smykke og Dorrit i Tarup Centret giver mig og efterfølgende min mor den allerbedste oplevelse. Giver mine allerbedste anbefalinger isæ... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Alt var godt, hurtig levering og til en god pris. Men da gaven skulle gives 1 uge efter de 14 dages fortrydelsesret, så ringet jeg til dem for at høre om vi kunne laves en aftale om at vi måsk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Havde ikke min str.i en smuk ring ,da jeg bestilte, men de finder den i Odense. Da jeg skulle bruge den inden for få dage, forventede jeg ikke at det kunne lykkes. Den kom i god tid, det kalder jeg... Leggi di più
Christoffersen Guld Sølv Ure Sikke en service. Trods størrelsen ikke stemte overens med den bestilte vare, må jeg rose for deres fine service. Modtog pakken dagen efter bestillingen var gennemført... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Gioielliere
- Costruttore di orologi
- Gioielleria
- Servizio di riparazione orologi da polso
- Negozio di orologi
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos Christoffersen Guld Sølv Ure sætter vi kvalitet og design i højsædet. Vi forhandler et bredt sortiment af smykker og ure i god kvalitet og flot design. For os er det vigtigt, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor tager vi os altid god tid til vores ekspeditioner, og vi vægter en god service meget højt. Vi har eget værksted til reparation af smykker og ure, og så tilbyder vi landsdækkende bytteservice.
Informazioni di contatto
Rugvang 36, 5210, Odense NV, Danimarca
- +4566163230
- butik@christoffersenguld.dk
- www.christoffersenguld.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Super hurtig levering (selv her midt…
Super hurtig levering (selv her midt december) smukt pakket ind og helt klar til at komme under juletræet. Tak!

Fantastisk service.
Fantastisk service.
Hurtig levering og virkelig smukt pakket ind. Glæder mig til at handle der igen.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Bestilte vare mandag og en time senere…
Bestilte vare mandag og en time senere var den i pakkeshop til afsendelse og modtog den dagen efter.
Var rigtig flot pakket ind, selv om jeg ikke havde bedt om det. Det var fint da det var en julegave 😊

Gravering i ring
Jeg har været ind hos Christoffersen - tarup centeret (Odense) og får lavet en gravering i en ring, som ikke er tilfreds stillene og var ind med den igen til en ommer stadig ikke Oka lavet, men fik af vide at de ikke kunne gøre det bedre :/ det står skævt. Og forklaring var at de ikke kan spænde den op, hvilket vi synes er mærkeligt for min mand ring manen til står det lige. Og de så ikke kan gøre det i min :(

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Hurtig betjening og og rigtig godt…
Hurtig betjening og og rigtig godt tilbud på smykket- god kvalitet

Alt OK
Bestilte et Ur til en skarp pris.
Blev leveret hurtigt og problemfrit.
Uret var tilmed pakket super fint ind med sløjfe og alting.
Handler meget gerne der igen 👍

Ikke den bedste kundeservice

Meget fin købsoplevelse
Lynhurtig levering, godt produkt og en overraskende fin indpakning :-)
Jeg er utrolig glad for min lille 🐒 den…
Jeg er utrolig glad for min lille 🐒 den var præcis som jeg forventede ❤️

Altid super god service
Altid super god service, gratis fragt og hurtig levering

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Virkelig skøn oplevelse at handle her!
Virkelig skøn oplevelse at handle her!
Fandt nogle smykker jeg havde ledt efter, til rigtig god pris.
Ved modtagelse af pakken, var det pakket i to flotte gaveindpakninger. Og kvitteringen var der noteret hvilke smykker de havde pakket i hver pakke.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Holder ikke hvad de lover
Efter et køb af en halskæde ville forretningen - ikke tillade os at returnere smykket indenfor de 14 dage som de selv reklamerer med og som de selv også skriver på kvitteringen. At vi i købet af smykket fik modregnet noget guld blev åbenbart tolket som en undtagelse til at smykket kunne returneres. Vi kunne få en tilgodeseddel på det købte. Derudover blev vi selv bedt om at ringe til indehaveren af den ekspederende bedre halvdel for at få sagen klaret, da hun ikke under nogen omstændigheder ville kontakte ham selv… en meget trist oplevelse hvor man oven i købet bliver informeret om at “de har ydet så og så god en service”!! Vi afleverede smykket indenfor tidsfristen for de 14 dage skal det for god ordens slås fast. Efter en lang og decideret ubehagelig snak fik vi vort guld tilbage og resten ditto. Men hold da fast hvor var det en yderst trist oplevelse og bestemt ikke nogen anbefaling for dem.

Dårlig service
Den 23. december købte vi et par øreringe fra byBiehl hos Christoffersen til 445 kr. Kort tid efter gik låsen i stykker, og min datter henvendte sig i butikken for at få hjælp. Vi havde desværre mistet bonen, men medbragte dokumentation i form af bankkvittering.
Desværre blev vi afvist og fik at vide, at de ikke kunne hjælpe. Vi kontaktede herefter byBiehl direkte, som oplyste, at vi skulle tage kontakt til dem, og at en bankkvittering ifølge købeloven er tilstrækkelig dokumentation for købet.
Vi forklarede, at de ikke ville acceptere dette, og byBiehl valgte derfor selv at hjælpe os. Det var en rigtig god oplevelse med en virksomhed, der tager ansvar og yder en service, man sjældent ser.
Desværre står Christoffersen behandling i skarp kontrast hertil. Det har bekræftet mig i, at det ikke altid kan betale sig at handle lokalt.
Opdatering. 28/5-2025 blev kontaktet af firmaet som tilbød at lave øreringen for os, og at selvfølgelig havde vi ret i at bankkvittering var nok. Så rart at de tog aktion på det da vi skrev til Christoffersen Guld.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Nemt at bestille. Kæden kom i den fineste indpakning, nemt at give som gave.
Hurtig levering og fin info i processen
Kan absolut anbefales 👍

De bedste anbefalinger herfra🙏💪
De bedste anbefalinger herfra🙏💪
Service på højeste niveau- faktisk har jeg aldrig oplevet så god service på nettet før.
Varer var en dag forsinket- det ringede de og beklagede. Smykkerne var pakket fint ind uden jeg havde bedt om det.skrevet på pakkerne hvilken kasse hvad var i. Jeg er så imponeret. 👍🙏💪😍🎁
Ikke sidste gang jeg handler der.

Hurtig levering god service
Hurtig levering, smuk indpakning og fantastisk kundeservice! Vender helt sikkert tilbage.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Priser på web og i butik afviger så…
Priser på web og i butik afviger så meget at rabatkode er ubrugelig.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
En meget god service og levering som aftalt.
Vi bestilte en sølv kæde med vedhæng for vores barnebarn til hans konfirmation. Ordren blev behandlet i henhold til det aftalte og blev leveret som bekræftet.
Meget god kommunikation vedr. indgraveringen med Maja M. fra forretningen i Odense. Vi takker for en meget god service.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.