Helt igennem en sublim oplevelse. Skulle overraske min mor med et smykke og Dorrit i Tarup Centret giver mig og efterfølgende min mor den allerbedste oplevelse. Giver mine allerbedste anbefalinger isæ... Leggi di più
Jeg er meget skuffet over både produktet og håndteringen af min reklamation. Mit armbånd, som kun er et halvt år gammelt, er gået i stykker flere steder i leddene ved almindelig brug. Da jeg... Leggi di più
Christoffersen Guld Sølv Ure Sikke en service. Trods størrelsen ikke stemte overens med den bestilte vare, må jeg rose for deres fine service. Modtog pakken dagen efter bestillingen var gennemført... Leggi di più
Vi bestilte en sølv kæde med vedhæng for vores barnebarn til hans konfirmation. Ordren blev behandlet i henhold til det aftalte og blev leveret som bekræftet. Meget god kommunikation vedr. indgraveri... Leggi di più
Hos Christoffersen Guld Sølv Ure sætter vi kvalitet og design i højsædet. Vi forhandler et bredt sortiment af smykker og ure i god kvalitet og flot design. For os er det vigtigt, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor tager vi os altid god tid til vores ekspeditioner, og vi vægter en god service meget højt. Vi har eget værksted til reparation af smykker og ure, og så tilbyder vi landsdækkende bytteservice.
Rugvang 36, 5210, Odense NV, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Yderst tilfreds både med købsproces og smykke :0)

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Hurtig ekspedition, jeg bestilte søndag aften og modtog varen tirsdag middag. Den superflotte gaveindpakning var en dejlig overraskelse

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Hurtig afsendelse fra sælger, fik først hentet pakken flere dage efter, pakken var en gave og var pakket fint ind, har endnu ikke set pakken indhold da den først skal gives i gave den senere.
Ingen problemer i processen og hurtig levering! -allerede dagen efter bestillingen.
Super service! De havde ikke lige den størrelse ring jeg skulle have, men de ringede og gav mig besked og så modtog ringen hurtigt efter.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Super service. Bestilte kl 15.30 og kunne hente uret dagen efter i pakkeboks.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Rigtig god service og vejledning.
Venlig og dygtig hjælp fra butikken i Esbjerg
Hurtig ekspedition og forsendelse
(trist at siden ikke er på dansk)

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Hurtig forsendelse.. Så fint pakket ind :-) Kan kun anbefales.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Jeg indleverede et armbånd der var gået i stykker og Christoffersen fik på mystisk vis lavet det ALT for langt. Så langt at personalet foreslog jeg kunne bruge det som ankelkæde da jeg kom for at hente det. Christoffersen ville ikke tage ansvar for, at armbåndet var blevet for langt og har overladt omkostningerne af omlodningen til mig. Det er jeg meget skuffet over, da jeg indleverede et armbånd og forventede at få et armbånd retur.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Hurtig levering, varen pakket smukt ind i gavepapir. Fint smykke til fin pris.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Veldig rask levering til Norge! Kjempe fornøyd med klokke😍Tusen takk!!!

Virkelig hurtig responstid
Havde netop fået at vide af anden butik, at de alligevel ikke havde det ur, som jeg havde bestilt for nogle dage siden... Jeg fandt så uret hos Christoffersen og skyndte mig at bestille det med besked om, at det var til en fødselsdagsgave. Jeg ringede og fulgte op på min ordre og butikken pakkede straks min ordre og fik den af sted med posten samme dag! 🤩
Jeg modtog uret dagen inden fødselsdagsgaven skulle gives og alt var godt!
Tusind tak for en helt out-standing oplevelse!
Mvh.
Kim

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Købte klassisk Skagen ur. Meget tilfreds med det og lynhurtig levering. Kan anbefales

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Jeg fik en venlig og rigtig god service samt svar på mine spørgsmål, da jeg desværre ikke kunne prøve ringen i forretningen.
Hvis jeg havde brug for en mindre størrelse, ville det intet koste mig, top service👍
Og hurtig levering.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Købte endnu engang en flot gave ved butikken i TarupCentret. Denne gang til en konfirmation.
Som altid er service og vejledning i top.
Jeg går aldrig forgæves i jeres butik.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Let og hurtigt, bestilte varern mandag og modtog tirsdag. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Christoffersen

5* ++++
Det er ikke tit jeg anmelder, men de søde mennesker hos Christoffersen guld fortjener det ☺️ jeg blev ringet op dagen efter jeg havde bestilt hvor de meget beklageligt måtte sige at de lige skulle have den størrelse hjem som jeg havde bestilt før de kunne sende, så der gik lige 4-5 ekstra dage. Synes det var SÅ fin service at de ringede med det samme de så min ordre og de kunne allerede sende den afsted om eftermiddagen dagen efter, så den kom hurtigere end jeg regnede med. Ovenikøbet var den super fint pakket ind og i en rigtig godt polstret kasse så ingenting kunne ske med den. Super søde mennesker og rigtig god service og smuk ring 🤩

Super god service - Glad og hjælpsom ekspedient😊

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
God pris, meget hurtig håndtering og levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Desværre har det været en frusterende oplevelse at handle med Christoffersen guld sølv og ure i Silkeborg - der er givet dårlig rådgivning i forhold til at få købt det rigtige, der er f.eks solgt et børnearmbånd som voksen armbånd, samt et armbånd svarende til en ankelkæde som armbånd. De har ikke overholdt de aftaler der er lavet i forbindelse med reklamation - der blev f.eks aftalt at reklamationen skulle sendes hvilket ikke blev gjort.
De har solgt et armbånd som efter meget kort tid går i stykker - da jeg henvender får jeg besked på at det jo er et meget skrøbeligt armbånd der ikke bør bruges til hverdagsbrug ( hvilket ville være dejligt at være informeret om inden køb) efter reparation går det igen i stykker. Her får jeg af vide at det ikke er et armbånd jeg kan bruge hvis jeg f.eks har striktrøje på. Det har taget 4 uger at få lavet og vi har selv skullet tage kontakt til butikken for at blive informeret.