Minder dan 0 Staan klanten in de winkel en personeel vind haar telefoon belangrijker dan klanten. Het is 21 graden en verwarming staat vol aan binnen. Lekker muf hokje. Bah bah
Helaas kan je geen nul sterren geven, waardeloos bedrijf als het om online verkoop gaat. Je mag zogezegd wel jurken passen, maar je mag de verpakking eigenlijk niet openen. Hoe doe je dat? Retour niet... Leggi di più
Wat een oplichtersbende!!! Product op batterijen besteld, werkt niet. Teruggestuurd en kregen een filmpje waarin het wel werkte. Gelukkig n.a.v. de vele negatieve reacties hier een herkenni... Leggi di più
Zeer slechte service. Verkeerd setje lingerie binnen gekregen, moet ik het eerst zelf naar een DHL locatie brengen om het retour te verzenden. Terwijl Christine Le Duc gewoon een retourafspraak kan ma... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Christine le Duc is toonaangevend in de markt voor lifestyle-producten. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar in Nederland. Er zijn 16 Christine le Duc winkels verspreid over heel Nederland. Daarnaast zijn alle artikelen te vinden op onze webshop.
Walsoordensestraat 70, 4588 KD, Walsoorden, Paesi Bassi
- 0900-7226329
- bestellingen@service.christineleduc.com
- www.christineleduc.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
snelle levering
Snelle verzending
Snelle service
Snelle service, fijne producten besteld. Had na het bestellen nog een vraag gesteld via Facebook en ik kreeg snel en vriendelijk antwoord!
Goede kwaliteit en hele snelle service
Goede kwaliteit en hele snelle service, in 1 woord top!
De bestelling werd keurig op de …
De bestelling werd keurig op de afgesproken tijd besteld en de bestelling voldeed aan alle punten die in uw bericht waren aangegeven.
Prima bedrijf
Goede, duidelijke site. Overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk, verzenden zoals beloofd.
Prima bedrijf
Top onlineshop
Goede keuze van producten en vlotte, discrete levering
Even tevreden klant
Bestelling is snel geleverd, jurkjes en catsuits zijn erg mooi van kwaliteit, mooi design en perfecte pasvorm. Ben er heel blij mee.
Dank je wel CLD
het geen ik bestelde werkt op GEEN …
het geen ik bestelde werkt op GEEN manier terugsturen gaat niet maar wel flink betalen,jammer . is ECHT een kat in de zak

Risposta di Christine le Duc
Uitstekende, snelle service en levering
Altijd een dag nadat ik de bestelling heb geplaatst levert men keurig het pakket af.
Ik ben zeer tevreden over de ultrasnelle service van Christine le Duc en de koerier DHL.
Snelle en betrouwbare levering!
Snelle levering, mooie en uitgebreide webshop.
Verschillende manieren om snel en veilig te betalen.
Maatgeving is verwarrend
Maatgeving is verwarrend. Bv b.eden buttplug xl staat 4cm. Bij details staat 6cm (dat is de voet ) dit kan beter omschreven worden....
T speeltje is heerlijk....
Gewoon wat je er van verwacht
Gewoon wat je er van verwacht, gewoon goed!
goede bereikbare klantenservice
indien er iets verkeerd gaat met de bestelling door mijn eigen toedoen of een fout in de distibitie de klantenservice is zeer meedenkend.
vriendelijk en ze reageren op vragen en klachten.
artikelen komen altijd netjes verpakt aan
Dik tevreden.
Mooie producten, materialen en designs. Snel geleverd en goede service. Enkel als je voor een aanzienlijk bedrag wat besteld, mag dit wel gratis verzonden worden, Nu moet je altijd verzendkosten betalen.
Waardeloos
Mijn bestelling,zonder een bijgevoegde gebruiksaanwijzing,voldoet totaal niet aan mijn verwachtingen.Maar gezien de aard van het product is terugzending niet toegestaan.Ik zo zit ik dus met een ongebruikt iets waar ik niets mee kan doen.Weggegooid geld dus...Daarmee is 1 ster nog te hoog als mijn beoordeling.

Risposta di Christine le Duc
Snelle en nette verzending
Netjes op tijd en de bestelling goed te …
Netjes op tijd en de bestelling goed te volgen via track & trace. Spullen in goede staat ontvangen. Dank je wel weer!