Valutata 2 stelle su 5

Het armbandje is veel te groot, waardoor hij van mijn pols valt en niet goed vastzit. Voor mij is de armband onbruikbaar en daar ben ik best wel verdrietig over. Het was een cadeautje van mijn pube... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super goede service. Pakketje was bij Post NL verkeerd gesorteerd en kwam niet aan. Kreeg toen een nieuwe opgestuurd en omdat het door omstandigheden een dagje later verzonden was, kreeg ik ook nog ee... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goede en snelle communicatie als de ingestuurde foto er niet op past. De foto's zijn van goede kwaliteit en de sleutelhanger zelf ook! 1 minpuntje: de foto kun je niet in de sleutelhanger klikken, waa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend blij met de sleutelhanger die ik bij KeyMemories heb besteld! Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het voelt ook stevig aan. Bovendien was ik onder de indruk van de snelle leve... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

KeyMemories - Jouw herinneringen, altijd bij je. KeyMemories helpt je om je meest dierbare momenten tastbaar te maken. Met onze unieke accessoires kun je je favoriete herinneringen altijd met je meedragen. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat onze klanten verzekerd zijn van kwalitatief goede producten. Kies een foto die je dierbaar is, upload deze eenvoudig en wij zorgen ervoor dat je product snel en veilig bij je thuis wordt bezorgd. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, jubileum of gewoon zomaar, onze gepersonaliseerde producten zijn het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

3,9

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Het armbandje is veel te groot

Het was een cadeautje van mijn puberdochters met een foto (die ook raar afgesneden is onderin) van mijn overleden man er in.
Ik heb trouwens geen bijzonder kleine (of grote) pols, dus daar kan het niet aan liggen.

10 maggio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Eindelijk ontvangen

Het product is prachtig !
De levering en communicatie kan beter.
De klantenservice is fantastisch.
Na email-contact met Jordy heb ik na 2 maand mijn product ontvangen.

6 agosto 2025
Non scritta su invito

Very satisfied!

Dit is de tweede keer dat ik bij Keymemories bestel. Ik heb echt een hele goede ervaring met hen gehad. Er was een keer een fout in de kleur van mijn bestelling, maar de communicatie met hen was uitstekend en ik heb mijn correcte bestelling in zeer korte tijd ontvangen.

14 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

De foto is totaal niet te zien in het…

De foto is totaal niet te zien in het glazen bolletje. Heb er twee besteld maar beiden zijn niet te zien.

9 dicembre 2024
Logo di Keymemories

Risposta di Keymemories

Beste Miranda,

Bedankt voor uw feedback en excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels een e-mail naar u gestuurd met een oplossing voor dit probleem. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag. We streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Goede service!

Helaas wat mis gegaan met de levering van het eerste product. Hierdoor contact genomen via mail en vrij snel een antwoord terug mogen ontvangen. Tevens een nieuwe product opgestuurd gekregen. Hele goede en snelle service!

25 maggio 2024

2 maggio 2024
Logo di Keymemories

Risposta di Keymemories

Beste Lora,

Bedankt voor je feedback! In de productomschrijving staat dat het product 4x4 cm is, wat door de meeste mensen als praktisch ervaren voor een sleutelhanger.

Daarnaast streven we naar een duidelijke productomschrijving en een eerlijke prijs maar omdat het product met de hand wordt gemaakt kunnen wij het product helaas niet voor minder aanbieden.

We willen graag dat je tevreden bent. Neem contact met ons op via info@keymemories.nl zodat we jouw ervaring kunnen verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

Te gek persoonlijk cadeautje!

Super gaaf en persoonlijk cadeau! Denk aan verjaardag, moederdag, vaderdag, vakantie, geslaagd, geboorte en zelfs voor een overlijden een dierbare herinnering. Fijn contact, snelle levering en heel leuk verpakt.
Dikke aanrader voor allerlei momenten.

29 aprile 2024
Valutata 4 stelle su 5

TOP DING

Echt heel leuk en heel mooi, hij zou eigelijk een dag eerder komen maar ja het kan door de brievenbus dus even een dagje gewacht en hij was er al snel. Hele erge aanrader !

26 aprile 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più