Aut. Vvs-Installatoer Charles Nielsen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Vi havde haft problemer med det varme vand som kommer og går i hele opgangen. Efter Charles Nielsen VVS havde sendt deres to bedste mænd på sagen, Christoffer og Christian, fandt de lynhurtigt problem... Leggi di più

Ved vores netop afsluttede køkkenrenovering har Charles Nielsen stået for alt VVS arbejdet. Herunder en kompliceret omlægning af gasrør (de skulle lægges ned i gulv). Tak for helt super fint arbe... Leggi di più

Vi har kun gode erfaringer med Charles Nielsen VVS, dels til mindre opgaver som reparation af toiletter og sidst til udskiftning af fjernvarmeanlæg. Håndværkerne, som var danske, kom til aftalt tid,... Leggi di più

Super udførelse og service. God dialog med Charles nielsen vvs fra start til slut. Imødekommende overfor min problemstiling da jeg skulle have renoveret mit badeværelse samt påmonteret en ekstra... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Find dig en anden VVS'er

Når du får oplyst pris af dette firma forud for en opgave, så husk at gange med 2 for at kende den pris, du senere bliver faktureret for.
Når du får at vide af dette firma, at de kan udføre en opgave, så vær opmærksom på, at det kan de nok ikke.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Charles Nielsen VVS er et meget dårligt bekendtskab.

5 settembre 2017

Kunne skrive en bog om den dårlige …

Kunne skrive en bog om den dårlige service jeg har oplevet hos Charles Nielsen.
- Elendig kommunikation.
- Man aftaler ét og der sker noget andet. Konsekvent.
- Taler med 3 forskellige om hvordan man ønsker resultatet, så ankommer der en udenlandsk håndværker uden begreb om dansk og gør noget man ikke har bedt dem om.
- De river en væg ned, skifter rør, sætter væg op igen. De finder ud af de havde glemt at isolerer rør, så ned med væggen igen.....
- Super grimme resultater og finish på det de har lavet.
- I processen, efter den er sat igang, vil de gerne belære en om at man skulle have foretaget et andet valg.
- Deres udenlandske håndværkere (den ene der kan engelsk) giver forkerte oplysninger.

Havde ikke selv valgt dem som håndværker (valgt af ejerforening), men de får helt sikkert aldrig adgang til min lejlighed igen.

30 giugno 2017

Dårlig udført arbejde og den værste service

Jeg fik udført arbejde (fjernet gas installation og afkortet rør til vask) af Charles Nielsen VVS i sommers, og havde en utrolig dårlig oplevelse med dem. De skar ikke gas røret glat med loftet, så nu stikker der ca 1-2 cm rør ud fra mit køkken loft. Udover det blev jeg trukket for 8 timers parkering (til en forkert takst) på trods af at der kun er blev udført arbejde i 3,75 timer. Balofixen knækkede efter VVS'eren havde udført arbejde - jeg reklamerede straks, men den blev jeg selvfølgelig også trukket for, samtidig med at jeg også skulle betale for hans arbejdstid. Efter jeg modtog regningen som lød på alle de ekstra omkostninger, kontaktede jeg firmaet og klagede over det (inden for den frist de havde stillet). Efter som jeg afventede svar fra dem, betalte jeg ikke regningen til den dato der var noteret på deres faktura, så 1 uge efter lå der så en rykker og en opkrævning på 100 kr. ekstra!
Kan absolut ikke anbefale dette firma!

4 novembre 2015

Ualmindelig dårlig service og behandling

Fakturaen for arbejdet stemte ikke overens med den reelle arbejdstid. Her udover var der tilføjet en række tillæg som var ukorrekte og direkte forkerte.
Arbejdet er anset som værende sjusket efter det er blevet efterset af anden autoriseret VVS'er.

Denne virksomhed kan klart ikke anbefales til udførelse af VVS'er.

4 novembre 2015

Snyderi og bondefangeri

Kontaktede Charles Nielsen VVS og hørte om muligheden for at de kunne ordne patron i et defekt blandingsbatteri. Det blev gjort klart at de skulle reparere blandingsbatteriet og vi blev enige om at jeg skulle sende foto så de kunne se hvilken model det drejede sig om. Charles Nielsen VVS sender en montør et par dage efter med to nye blandingsbatterier. Jeg meddeler ham at det ikke var aftalen. Han siger det ville være umuligt at reparere eller udskifte selve patronen. jeg siger nej tak til nyt blandingsbatteri og han går igen efter cirka 3 min. Et par dage senere kommer der faktura på kr. 644,69. Jeg ringer derfor til Charles Nielsen VVS for at få rettet fejlen. De meddeler at det er mindstepris for besøg. Det på trods af at de ikke kommer med det vi aftalte per telefon. Fakturabeløb kunne ikke justeres ned. Charles Nielsen VVS satsede uden tvivl på at jeg ville sige til montøren at han blot kunne sætte et nyt blandingsbatteri op , når nu han havde taget det med. Jeg følte at vi blev bondefanget.

21 maggio 2014

Løste ikke problemet

Jeg ville ønske at jeg kunne give Charles Nielsen en højere karakter, for de virker som nogle søde mennesker og et seriøst firma. Desværre løste de bare ikke mine rørproblemer da de var her, hvilket endte med at blive den dyr fornøjelse for mig.

Jeg bor i en ældre lejlighed på Nørrebro, og rørerne i køkkenet er mildt sagt interessante. Da min vaskemaskine holdte op med at virke kontaktede jeg først producenten, hvis tekniker sagde at det var vandtrykket den var galt med. Så kontaktede jeg Charles Nielsen som kom og kiggede, mente vandtrykket var ok men skiftede PV hane, tjekkede rør og kontrollerede afløbet. Da vaskemaskinen holdt op med at virke igen havde jeg endnu en tekniker ude som understregede at det altså var afløbet den var galt med, samt tilpassede rørene så vandet kunne flyde bedre. At der var noget galt med rør og afløb burde VVS manden have fanget.

Alt i alt har jeg måtte betale for to teknikerbesøg og et vvs besøg for hele miseren. Suk.

2 maggio 2012

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito