Centrum | Festudlejning cese.dk | Maskinudlejning cema.dk Recensioni 895

TrustScore 5 su 5

4,9

God service, Skulle bruge en havefræser en enkelt dag. Maskinen var nem at bestille på hjemmesiden. Serviceminded personale. Alt i alt en god oplevelse. Jørn Jespersen

Jeg har booket telt, borde, stole og service hos Centrum Serviceudlejning for tredje gang nu. Alle tre gange er tingene foregået helt efter bogen. Fin kommunikation - ikke for lidt og ikke for mege... Leggi di più

Jeg giver dem 5 stjerner, da jeg har været meget tilfredse med deres leverance og serviceniveau. De havde på eget initiativ givet mig rabat på fustage ifm noget kampagne, selvom dette var ikke ann... Leggi di più

Jeg har haft lejet nogle maskiner gennem CEMA, der er var bare en klar beskrivelse i ordrebekræftelsen mht modtagelse, aflevering, samt det forventede stand man ønskede. Vi havde en super oplevelse... Leggi di più

1. Servizio di noleggio attrezzature per feste
  2. Servizio di noleggio attrezzature audiovisive
  3. Servizio di noleggio macchinari da costruzione
  4. Negozio di articoli per feste
  5. Servizio di noleggio tende

CENTRUM SERVICEUDLEJNING | WWW.CESE.DK Centrum Serviceudlejning er din komplette løsning til festudlejning. Vi tilbyder en bred vifte af festudstyr og tilbehør, der er perfekt til enhver festlig begivenhed. Vores sortiment inkluderer alt fra borde, stole og telte til fadølsanlæg, slushice maskiner, musikanlæg, lysshow, vin og spiritus, festartikler og meget mere. Vi har mange års erfaring inden for festudlejning, og vi ved, hvad der kræves for at skabe den perfekte fest. Vi tilbyder altid pålidelig og professionel service, og vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe med at sammensætte det perfekte udstyrssortiment til din begivenhed. Uanset om det drejer sig om en fødselsdag, bryllup, firmafest eller en hvilken som helst anden begivenhed, kan vi hjælpe dig med at få styr på alle detaljer. Vi tilbyder fleksible løsninger til enhver fest, store eller små, og vores mål er at sikre, at din fest bliver en succes. Så kontakt os hos Centrum Serviceudlejning, hvis du vil have en stressfri fest uden at skulle bekymre dig om udstyret. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde de perfekte løsninger, der passer til dine behov og budget. Besøg vores hjemmeside på www.cese.dk for mere information eller kontakt os direkte for at få et uforpligtende tilbud. CENTRUM MASKINUDLEJNING | WWW.CEMA.DK Vi er din pålidelige samarbejdspartner når det kommer til udlejning af maskiner og værktøj til både private og erhverv. Hos os kan du leje alt fra minigravere og motorbøre til pladevibratorer, fræsere, minilæssere og meget mere. Vi har mange års erfaring med udlejning af maskiner og værktøj til en bred vifte af kunder og projekter, og vores ekspertise og professionelle tilgang sikrer, at du altid får de rigtige maskiner til dit projekt. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsmaskiner og en god service, og vi arbejder hårdt for at sikre, at du får en god oplevelse hver gang du lejer hos os. Vores udlejningsflåde består af et bredt udvalg af maskiner og værktøj i forskellige størrelser og modeller, så du kan finde præcis det, du har brug for. Uanset om du har behov for en minigraver til gravearbejde, en pladevibrator til at komprimere jorden eller en minilæsser til at flytte materialer, så har vi det rigtige udstyr til dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og fleksible lejeperioder, så du kan leje maskinerne for lige så længe, som du har brug for dem. Vi har også dygtige teknikere, der kan hjælpe dig med at finde de rigtige maskiner til dit projekt og sørge for, at alt fungerer optimalt. Kort sagt, når du har brug for at leje maskiner og værktøj til dit næste projekt, så er Centrum Maskinudlejning det rigtige valg for dig. Besøg vores hjemmeside på www.cema.dk for at se vores udvalg af maskiner og læse mere om vores service og priser. Vi glæder os til at høre fra dig!

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

God service,

God service,
Skulle bruge en havefræser en enkelt dag.
Maskinen var nem at bestille på hjemmesiden.
Serviceminded personale.
Alt i alt en god oplevelse.
Jørn Jespersen

4 aprile 2026

God service, men nogle af glassene vi modtog var beskidte

27 marzo 2026
Logo di Centrum | Festudlejning cese.dk | Maskinudlejning cema.dk

Risposta di Centrum | Festudlejning cese.dk | Maskinudlejning cema.dk

Kære Maja.

Det er vi super kede af at høre.
Jeg tror måske at det har været glas pest, hvilket til tider opstår på glassene.

Alle vores glas og service, bliver nemlig altid vasket i 80° og håndpoleret hos os, for at sikre at alt er rent.

Vi får kigget glassene igennem en ekstra gang, og smidt dem ud vi evt. har overset med glas pest.

Beklager meget.
Og mange tak for tilbagemeldingen.

En anden gang, så sig endeligt til, så kommer vi forbi med nogle andre glas.

Mvh.
Christian J.
Centrum Serviceudlejning
Bollervej 131, Horsens

Tlf: 75 62 24 80
www.cese.dk

Fantastisk service

Altid god service, og der er altid et smil med på vejen, når man henter det man har lejet. Så helt sikkert 5 ud af 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 marzo 2026