Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Købte i december 2023 en Caso VC10 vakuumpakker. Den er nu begyndt at lave plastsvejsning med to pletter/klumper, som om plasten bliver smeltet for kraftigt. Efter kontakt via mail med foto af fæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En god kundeservice. Jeg modtog kogepladen i fredags men fin først afprøvet den lørdag. Jeg var dog uheldig at, der far en fejl på kogepladen, men det var en producentfejl. Jeg kunne ikke tænde app... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina
  2. Negozio di elettrodomestici
  3. Negozio di elettronica
  4. Negozio di barbecue
  5. Negozio di coltelli

Scritti dall'azienda

Hele Danmarks webshop for køkkenentusiaster – fra sous vide og vakuumpakkere til yakitori‑grille, dehydratorer og alt andet køkkenudstyr, som både kokke, restauranter og hjemmegourmeter elsker.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Super god behandling, hurtige og effektive

Den første airfryer jeg modtog havde en pæn stor skade, kontaktede firmaet, og fik straks en mail med at en ny var afsendt. At jeg så havde udfordringer med at få den 1. Afsted, og telefonisk kontakt med firmaet er det i dag lykkes at sende den retur. Super god behandling, de er hurtig handling fra firmaets side. Store anbefalinger herfra.

27 marzo 2026

Hej Emily,

Tusind tak for de flotte ord, anbefalingen og de 5 stjerner.
Vi er glade for at det blev løst hurtigt og smidigt.

Du ønskes en god aften

Helt i orden

En god kundeservice.
Jeg modtog kogepladen i fredags men fin først afprøvet den lørdag. Jeg var dog uheldig at, der far en fejl på kogepladen, men det var en producentfejl. Jeg kunne ikke tænde apparatet. Jeg skrev en mail og fik svar senere lørdag. Efter en beskrivelse af problemet, blev der sendt en ny kogeplade…. Den virker og er ganske effektiv.

25 febbraio 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord og 5 stjerner.
Vi er er glade for at det kunne løses hurtigt og smidigt.

Hurtig levering. God service

10 febbraio 2026

Hej Niels,

Tusind tak for de flotte ord og 5 stjerner.
Dejligt at høre at det har været en god oplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Købte souvide poser

Købte souvide poser, men de godt nok ikke gode. De er så stive, at de er meget vanskelige at arbejde med. Disse poser kan på ingen måde anbefales.

21 dicembre 2025

Hej Michael,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi har desværre ikke kunnet finde dig i vores system ud fra det navn, der fremgår af anmeldelsen. Vi har via Trustpilots system, efterspurgt yderligere oplysninger såsom ordrenummer eller andre ordredata, men dette har du ikke reageret på.

På den baggrund har vi svært ved at identificere sagen og dermed også at forstå baggrunden for anmeldelsen.

Hvis du har oplevet et problem med et produkt, hører vi meget gerne fra dig. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe og finde en løsning, men i dette tilfælde har vi ikke haft mulighed for at komme i dialog.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores support direkte, så vi sammen kan se nærmere på sagen.

Rigtig god service

Rigtig god service. Jeg købte en trykkoger, og leveringen var en smule forsinket, men det blev kommunikeret klart og professionelt hele vejen. Da trykkogeren ankom, viste det sig desværre, at et lille stykke af et plastikcover var knækket. Jeg fik hurtigt kontakt med kundeservice, og problemet blev løst uden besvær ved, at de sendte en ny reservedel. Meget tilfreds samlet set.

16 dicembre 2025

Hej Jonas,

Tusind tak for de flotte ord og 5 stjerner.
Jeg er glad for at vi smidigt og hurtigt fik løst problemet.

Du ønskes en god dag

Super god service

Super god service.
Et trygt sted at handle.

16 gennaio 2026

Hej Peter,

Du ønskes en god dag

Enestående reservedel

Enestående reservedel. Måske var den 3d printet?

2 gennaio 2026

Hej Anders,

Tak for de flotte ord og 5 stjerner.
Dem er vi glade for.
Dog ikke 3d printet, men fra producenten.

Super god knivsliber.

Super god knivsliber.
Hurtig ekspedition.

29 dicembre 2025

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord og 5 stjerner.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med os.

God aften

Valutata 5 stelle su 5

God service trods forsinkelse i levering

Har handlet 2 ordrer i forbindelse med "Black Friday". Den ene forsendelse ankom meget hurtigt til mig.
Den anden "blev stående i "Track&Trace-systemet" og kom ikke videre".
Kontakt til KitchenTech, hvor René tog sig af og fulgte op på det. I løbet af et par dage var forsendelsen fundet og nu på sin rette vej.
Løst på excellent måde. Tak for det.

1 dicembre 2025

Hej Ove,

Tusind tak for de mange flotte ord og 5 stjerner.
Vi er glade for at det hele løste sig hurtigt og smidigt. GLS havde utroligt mange pakker at håndtere og derfor opstod der lidt ventetid på en af pakkerne.

Du ønskes god jul

Valutata 5 stelle su 5

Ikke sidste gang jeg køber her!

Ikke sidste gang jeg køber her!
Lyn hurtigt levering.

8 dicembre 2025

Hej Rene,

God jul

Pakke

Rigtig god service....hurtig levering....kanon oplevelse!!!

28 novembre 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord og 5 stjerner.
Vi er glade for at du havde en god oplevelse.

Rigtig god jul

Fik pakken hurtigt

Fik pakken hurtigt, ser fin ud, men jeg har ikke prøvet sous vide og vacummaskine af endnu

5 novembre 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner.
Dem er vi glade for.

Og rigtig god fornøjelse med produkterne.

God dag

Nemt og 3nkelt

30 ottobre 2025

Hej Nete,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og fine ord.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più