Casualclothing Recensioni

TrustScore 1 su 5

1,1

The nasty statement " by a mum for mum's" sums up this company's culture. Does a woman who doesn't have children not have the right to wear stylish comfortable clothes!!!!

Unfortunately the jeans I ordered were too small so I returned them the following day at a cost of £10.95! Following numerous phone calls to the customer service chasing my refund, I was informed tha... Leggi di più

Nogen der ved hvad der er sket med butikken? Websitet er ikke tilgængeligt, de svarer hverken telefon, e-mail eller facebook/messenger. Flere skriver i deres facebook anmeldelser, at de ikke har hør... Leggi di più

Det er nu tredje gang jeg oplever, at gennemføre en ordre på lagerførte varer, for så at modtage besked om at de alligevel ikke har varen på lager. Der skal strammes gevaldigt op på hjemmesidens l... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento uomo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Casual Clothing is a unique retail store in Copenhagen with both a physical shop and a webshop. The webshop is based on Danish soil but written in English, in order to serve as many customers worldwide as possible. We only sell casual and leisure wear of the highest standard. The products are exclusive and all brands are carefully handpicked to form the best portfolio of casualwear. Casual Clothing is an official point of sale of all our brands, and we always have the latest collections available in the shop for the customer to choose from.

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topp!

Alltid bra service hos CC! De sender raskt og ting kommer fram dagen etter! Kan varmt anbefales!

29 marzo 2016

Hej Joakim

Tak for din feedback og den varme anbefaling. Super at høre at vores serviceniveau er i top, samt at leveringen har været god og hurtig.

Rigtig go' onsdag.

Tobais

Lækker forretning..

Lækkert tøj og god hjemmeside. Jeg havde dog bestilt tøj ved udsalget og to gange meldte de at de ikke havde tøjet på lager, selvom det stod på hjemmesiden. Ærgeligt, ellers havde de fået fem stjerner. Men kundeservicen var dog trods alt i top, og jeg fik ekstra rabat da de godt kunne se de havde begået en fejl. Stor ros. Det er ikke sidste gang jeg handler her..

28 marzo 2016

Hej Thomas.

Tak for din fine, og brugbare, anmeldelse af os. Dejligt at du kan li' sortimentet.
Hvad angår tøjbestillingerne, så beklager vi naturligvis mange gange - det et ikke i orden. Det kommer du ikke til at opleve igen. Vi takker mange gange for de rosende ord om vores kundeservice. Skulle der mod alle forventninger opstå problemer, må du ikke tøve med at kontakte os på weborder@casualclothing.dk eller på tlf 3538 0399.
Vi glæder os til at handle med dig i fremtiden.

Rigtig go' solskinsdag

www.casualclothing.dk

Snabb leverans och bra service

Beställde efter kontorstid på torsdag och fick leverans till Sverige på måndag. Även snabbt svar när jag ställde en fråga på mail.

28 marzo 2016

Hej Cecilia
Tak for den gode feedback. Det glæder os at leveringsprocessen er gået godt. Også tak for de rosende ord, hvad angår vores service - det betyder meget for os.
Du er altid velkommen til at stille spørgsmål pr. mail, weborder@casualclothing.dk, eller på 3538 0399.

God afton

www.casualclothing.dk

Aldrig slinger i valsen her - altid førsteklasses varer og service!

Har handlet mange gange på webshoppen efterhånden, og det er prima kvalitet hele vejen rundt. De varmeste anbefalinger herfra. Sortimentet er stort, betjeningen er altid høflig og med kunden for øje, og fragt er både billig og som regel rimelig hurtig.

25 marzo 2016

Hej CV

Hold da op, tak for den enormt flotte anmeldelse. Hvor er det godt at du, ligesom os, synes at vi har førsteklasses varer. Vi går højt op i kvalitet, hvorfor vi kun håndplukker mærker, som vi ved at vi kan stå inde for. Endvidere er det godt at du synes vores service lever op til forventningerne.
At møde alle kunder i øjenhøjde er vigtigt, således at alle får en god oplevelse når de gæster butikken eller ringer over telefonen.
Hvad angår leveringstiden, så vil vi altid søge efter at optimere processen, således at hver bestilling kommer frem hurtigst muligt.

Endnu en gang tak, CV - Vi håber på at høre mere fra dig i fremtiden.

super udvalg, super betjening

Meget tilfreds med mine handler med CC:-) Ingen problem med at bytte, hvis forkert størrelse mv.

Bedste anbefalinger herfra:-)
vh
Michael

23 marzo 2016

Hej Michael.

Mange tak for din anmeldelse af os. Det glæder os at du roser vores sortiment, da det er her at vi differentierer os fra de andre shops. Endnu mere glæder det os at betjeningen har levet op til forventningerne.
Og byt endeligt dit tøj til den perfekte størrelse. Tøjet skal ikke blot se godt ud, men også føles lækkert - det er altafgørende for os.

Rigtig god påske

5 stjerne er ikke nok

De har lige ud den bedste kunde service neg har oplevet længe og de gør tingene hurtigt og perfekt.

20 marzo 2016

Hej Jacob.

Hold da op, tak for de fine ord. Vi er enormt glade for at du værdsætter vores kundeservice, og at tempoet lever op til forventningerne.

Ha' en rigtig god aften.

Dk's bedste tøjbutik

Super forretning. Rigtig god service. Godt udvalg i kvalitets tøj.

17 marzo 2016

Hej Patrick.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Med gode kunder, er det nemt at levere en god service. Det glæder os at du synes godt om vores udvalg.
Håber på at høre fra dig i fremtiden.

Rigtig god aften.

www.casualclothing.dk

Nordens klart beste butikk.

Godt utvalg,gode priser og god kundeservice, klart best i norden på herreklær

17 marzo 2016

Hej Christian.

Tak for de rosende ord. Det glæder os, at du synes godt om vores håndplukkede udvalg, og at vores service samtidigt har levet op til forventningerne.
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi håber på at høre mere fra dig i fremtiden.

Ha en fin kveld

Tobas

Superb service!

Super hurtig levering fra øen til Jylland!! Fremragende vejledning / betjening pr. tlf. Stor ros til Casual Clothing!

Hej R.J.

Tak for din fine anmeldelse af os. Godt at høre at vi også leverer hurtigt over broen, samt at vores serviceniveau er i top. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer på tlf. +45 35380399. Vi håber på at høre fra dig i fremtiden.

God aften i det jyske!

Rigtig god service

jeg synes det er rigtig god stil at i personligt ringer mig op og tilbyder 50% på et par bukser efter at i havde lavet en fejl. Rigtig god service, kommer til at købe mere hos jer 👌🏼

Hej Martin.
Tak for den gode tone og dialog vi har haft, under vores telefonsamtaler. Jeg er glad for at vi fandt en god løsning for begge parter, således at parterne er tilfredse med handlen.
Skulle der mod alle forventningerne opstå fejl ved kommende ordrer, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Du kan altid fange os på weborder@casualclothing.dk eller som aftalt på telefonen.

Ha' en god dag, og jeg glæder mig til at få et eller flere besøg af dig i fremtiden.

Alt det bedste

Veldig bra

Lett og bestille, og veldig rask levering :)

Hej Trym

Mange tak for din anmeldelse. Godt at det har været let at bestille, og at leveringen lever op til forventningerne.

Ha en bra dag.

De bedste hilsner, Tobias

Fedeste trøje

Hurtig levering

14 marzo 2016

Hej Dorthe

Mange tak for din anmeldelse, godt at høre, at du er glad for vores udvalg og at leveringen lever op til dine forventninger.

super god service

I Casualclothing er der god stemning og god service

14 marzo 2016

Hej Anton

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du syntes servicen i vores butik lever op til dine forventninger. Vi håber at se dig i butikken igen fremover.

De bedste hilsner, Oscar www.casualclothing.dk

Hermed gives den bedste anbefaling 👍

Bestilte søndags aften en vare på nettet. Mandag formiddag fortrød sønnike farven, og jeg ringede til casualclothing med det samme. De ville staks pakke ordren om (og der lød ingen suk - kun TAK fordi vi havde handlet hos dem). Dagen efter kom pakken i perfekt stand og 'godbidderne' i posen faldt også i sønnikes smag. Casualclothing har en masse fine mærkevarer, som ikke fås så mange steder i DK, og til en de mest konkurrencedygtige priser. Vi vil helt sikkert handle der igen :-)

13 marzo 2016

Hej Rikke

Wow! Sikke en flot anmeldelse, tak for de rosende ord og anbefalingen. Skønt at høre, at du også føler vi sammen fik ordnet situationen på en god måde. Dejligt at karamellerne var et hit! Mange tak fordi i vil dele denne oplevelse med andre. Vi glæder os til at kunne hjælpe jer en anden gang!

Rigtig god aften

Fantastisk

Levering går hurtigt, og servicen i butikken er i top!

13 marzo 2016

Hej Mads

Tak for din anmeldelse og tak for besøget i butikken. Jeg er glad for at høre, at leveringstiden lever op til din forventninger. Vi håber at kunne blive ved med at hjælpe dig fremover.

Rigtig god aften.

CP Company jacket

Brought a CP Conpany jacket from the casual clothing website. Was delivered to the uk promptly and well packaged. The whole process was very easy and the service was top quality. Will definitely purchase from them again!

11 marzo 2016

Hello Daniel

Wow, what a great review. Thank you very much for your feedback. It is great to hear that you are happy with the shipping time to the UK and that everything worked smooth. We look forward to help you on your next purchase.

Have a nice day

Best regards, Oscar www.casualclothing.dk

Casual

Rask og grei levering. Gode karameller var det og 😄

9 marzo 2016

Hej Emil

Mange tak for din anmeldelse, godt at høre, at du er tilfreds med leveringstiden til Norge. Godt at høre du kunne lide karamellerne!

Ha en fin kveld.

Super god service

Super let og ingen problemer med at leverer retur. God kvalitet og høj service

9 marzo 2016

Hej Rasmus

Mange tak for din flotte anmeldelse, skønt at høre, at du er glad for vores service i forbindelse med returnering. Det er også dejligt at høre du er glad for kvaliteten og servicen generelt.

De bedste hilsner, Oscar www.casualclothing.dk

Super service - hurtig levering!

Udvalget ramte spot on dét vi ledte efter og den service vi fik var fantastisk!
Vores bedste anbefalinger går til casualclothing.dk!

8 marzo 2016

Hej Mikala.

Wow! Sikke en anmeldelse, tak for de flotte ord og de fem stjerner. Dejligt at høre, at vores udvalg matcher det i leder efter, og at i føler servicen er i top. Mange tak fordi i vil dele jeres tanker om Casual Clothing, og dejligt at høre, at i vil anbefale os til andre.

Alt gik som det skulle

Hurtig levering og ingen problemer. Endda lidt til den søde tand med i pakken.

8 marzo 2016

Hej Oliver

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Jeg er glad for at høre, at din handel forløb som den skulle, og at leveringstiden lever op til din forventninger. Vi håber du kunne lide slikket.