In 1 woord...schitterend! Onthaal in deze prachtige locatie door de eigenaar. Luxueuze kamer met alles wat je maar kan verwachten. Echt alles is aanwezig en kraaknet. Dan een welkomstdrankje aan het z... Leggi di più
Een prachtig gelegen bed en breakfast. Zeer luxe met zwembad. Prettig contact met eigenaren. Royaal ontbijt. Prima bedden alles ok. Graag nog eens!!
We hebben met volle teugen genoten van onze 2 nachten in Casa Querencia, met dank aan de rust, de gemoedelijke sfeer, de stijl van de kamer, de living en het volledige domein, en het uitgebreide en... Leggi di più
Prachtige B&B op een toplocatie. Oase aan rust en groen. Vriendelijke gastvrouw, overheerlijk ontbijt en zalige bedden. Kortom uitmuntend. Heerlijk genoten!
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
The accommodation is fabulous
The accommodation is fabulous: modern, spotlessly clean, in excellent repair and extremely comfortable. The complimentary products provided are very high end, there is no detail overlooked.
Breakfast is amazing!
The surrounding area is beautiful.
It’s a definite “yes” from me, I can’t wait to visit Casa Querencia again
splendid house and facilities
splendid house and facilities, nice host, great breakfast, great location
TOP verblijf
Ga je naar de Westhoek, ga dan zeker naar deze B&B. Genieten met een grote G.
Je hebt er alles voor een TOP verblijf. Niet twijfelen, boeken!!!
Als je tot rust wilt komen en lekker…
Als je tot rust wilt komen en lekker wilt ontspannen dan is dit een hele mooie plek. Mooie kamers, elke dag een heel uitgebreid ontbijt. Vriendelijke gastvrouw. Heerlijk zwembad. Mooie wandel- en fiets routes in de omgeving.
Vlakbij de Westvleteren trappist brouwerij.
Super B&B Casa Querencia
Hele mooie locatie, rustig gelegen.
Kwaliteitsvolle afwerking van de kamers, heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt; alles verzorgd door de eigenares zelf.
A small piece of paradise
If you’re looking for a luxurious stay away from day2day life in a beautiful environment, being pampered to the fullest by people who have a heart for their guests, look no more. You found a small piece of paradise close to Sint Sixtus in Westvleteren.
Te mooi om waar te zijn!
Te mooi om waar te zijn, maar het was waar!
Dank zij het leuke gezelschap, het prachtige weer en de bijzondere accommodatie een onvergetelijke 3-daagse beleefd!
Een verborgen parel in het hart van de…
Een verborgen parel in het hart van de westhoek!!
Wat een fantastische plek!
Casa Querencia is een warme, stijlvolle, en tot in de puntjes verzorgde B &B, waar je je meteen thuisvoelt.
Elk detail klopt : van het smaakvolle interieur tot de gezellige buitenruimte met uitzicht op het groene landschap.
De gastvrijheid van de eigenaars verdient een speciale melding ; attent, vriendelijk en met oog voor comfort.
We voelden ons echt welkom, de bedden slapen heerlijk , het ontbijt was fantastisch en de rust ongeëvenaard !! Ideaal voor wie wil onthaasten.
Wij komen hier zeker terug.
Kathleen en Koen
Voor de tweede maal op rij gekozen om…
Voor de tweede maal op rij gekozen om naar Casa Querencia te gaan, en weerom genoten van alle luxe en rust. De B&B ligt midden in de natuur, is heel smaakvol ingericht, alles is aanwezig om te genieten. Het is tot in de puntjes verzorgd en heel net. Zalig bed waar je echt geniet van je nachtrust. Mooie grote tuin met sauna en zwembad. Het ontbijt is subliem, meer dan voldoende en alles heel smaakvol. Eveline weet haar gasten te verwennen. Casa Querencia staat bij ons op nummer 1 en wij komen zeker nog eens terug !