Car Performance Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Har fået god og kompetent rådgivning samt hjælp med flere ting ifm. leasing , Christian har ageret hjælpsomt og imødekommende , og fundet den rigtige bil til mig .

Jeg har lige fået leveret min nye VW Touareg gennem CarPerformance. En process som CarPerformance løftede med stor professionalisme, nærvær og ikke mindst en viden omkring Bil, Finansiering og mine... Leggi di più

Fik fat på Christian, fortalte hvad jeg ville have og budget. Han sørgede for at det hele virkelig bare spillede fra start til slut. Pressede på med leveringen og det blev løst. Kun ros og anbefal... Leggi di più

Carperformance er vejen til solid og god hjælp. Jeg har nu haft hjælp til at hente flere biler eller fået et væsentligt bedre alternativ til dem som ikke var optimale. Jeg overså flere udstyrsniveau... Leggi di più

1. Veicoli e trasporti

Car Performance er bygget på passion og kærlighed til eksklusive biler. Det er hele fundamentet for virksomhedens daglige drift. Igennem vores know-how og mange års erfaring har vi fået skabt stor kompetence på bilområdet samt bilbranchens skat- og lovgivning ift. det danske afgiftssystem og regler forbundet med import af biler. I dag er vi en af de førende bilimport- og rådgivningsvirksomheder, som hjælper danske forbrugere samt virksomheder med råd og vejledning til import og leasing af biler. Vi sætter en ære i skyhøj service, og går ekstremt langt for at vores kunder får en god oplevelse før, under og efter endt leasingperiode. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores showroom eller ringe ind for at få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at anskaffe den bil du går og drømmer om.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super Team!

Car Performance er et engageret firma/team med en mangfoldig viden om biler og Leasing. Fantastisk viden, kunde service og yderst professionel!
Car Performance skaffede mig min Mercedes GLK 320 CDI til en yderst fornuftig pris. Bilen er absolut topklasse og jeg kan kun give Car Performance min allerbedste anbefaling.

11 dicembre 2017

De leverer både en god service og …

De leverer både en god service og troværdighed og så er de bilinteresserede som jeg selv - ikke bare sælgere. De var rigtig gode til at vejlede mig om leasingjunglen og til at rådgive mig omkring hvilken bil jeg skulle vælge mht. model og farve mm, så jeg efter 12 mdr stod med en god handelsvare.

Super Service

Jeg har netop fået min første bil hos Car Performance og kan varmt anbefale dem. De var enormt grundige under hele processen og holdte mig informeret undervejs mens de nøje gennemgik markedet for at finde en bil som levede op til mine ønsker. De var enorm kritiske
overfor hvad de købte hjem hvilket har resulteret i at jeg har fået en bil med ekstra udstyr jeg ikke anede eksisterede. Min bil har bogstaveligt talt alt i ekstraudstyr. Der er ikke en finger at sætte på den. Det passede så fint med at den dag jeg hentede min nye bil havde Car Performance sørget for en ny køber til min gamle bil, til trods for den var købt et andet sted.

7 dicembre 2017

Jeg fik min BMW 125D :-)!!!!!

Jeg fik min BMW 125D Feb. 2016 og jeg er så glad for den!! Carperformance teamet sørgede for langt mere udstyr i bilen end jeg kunne have drømt om, bl.a. performance pakke, 218 heste jeg kan stole på i overhælingsbanen, og fede detaljer til en god lav ydelse for mig :-). Bilen har på intet tidspunkt fejlet noget og kører bare!
Carperformance teamet forstod virkelig at møde mine behov, og jeg som ikke har så forfærdelig godt styr på leasing sætter stor pris på en gennemsigtig rådgivning, og det må man sige de lever op til! De tog leasing ned på et niveau, hvor selv jeg kunne forstå det :-). De er hos Carperformance super søde og servicemindede, og jeg vil KLART anbefale dem til alle, der ønsker sig den helt rigtige bil!

7 dicembre 2017

Har netop fået min første bil gennem …

Har netop fået min første bil gennem Car Performance, og er yderst tilfreds! Fandt en bil jeg gerne vil have i Tyskland, som Christian var hurtig til at få hjem. Bilen var super flot da den kom, men Christian syntes alligevel den skulle stå lidt skarpere, så de bestilte en ekstra polering til bilen efterfølgende, det er virkelig god service. Har prøvet en del leasing selskaber, og det kan være svært at gennemskue hvad man betaler for, men her er det helt gennemsigtet. 5 stjerne og en varm anbefaling fra en glad kunde, og Tak Christian!

6 dicembre 2017

Købte en Mercedes hos Carperformance og …

Købte en Mercedes hos Carperformance og kørte 2km hvorefter bilen så fik motoralarm, kørte selvfølgelig tilbage for at høre hvad det var , og de fik undersøgt og nulstillet og sagde at det ikke var noget, men kørte så 30km og fejlen kom igen og har så selv fået undersøgt hvad det er hos Mercedes og det som ikke var noget er jo så adblue system som så koster 12000kr + arbejdsløn + moms !! Det andet problem er luftundervogn som taber pusten efter 12 timer og noget tankevækkende at firmaet ikke har set det men nu var bilen startet og klar til afhentning da jeg købte bilen og de har ikke set det, så også der står jeg med en regning på 6200kr + arbejdsløn + moms !! Har så spurgt om noget kompentation eller rep så jeg men er bare blevet fejet totalt af,og har fået at vide at det er rigtig ærgeligt og det er bare sådan det er, og de vil ikke gøre noget !!! Så kan kun fraråde at lave forretning med dette firma hvis det er deres generelle holding til deres kunder der findes nogle noget mere troværdige forhandlere og leasing selskaber derude .. Johnny Dall

5 dicembre 2017

Bondefangeri og dårlig rådgivning

Bondefangeri og dårlig rådgivning. Husk at læs alle detaljer i kontrakten grundigt. Hvis du insisterer på at blive "kunde" hos Car Performance, så gør dig selv en tjeneste og få en ekspert/advokat til at læse kontrakten grundigt igennem.
---
Svar til CarPerformance svar per 21. september:

Xxx,
Tak for “svar".
Jeg troede, at du var forsvundet og at yyy havde overtaget?

Jeg ved ikke, hvorfor min kone skal blandes ind i sagen.
Jeg bemærker også, at du bruger formuleringer som “min iver efter ny bil” og “at jeg har fortrængt”, hvad der skete for 1 år siden.
Du kender åbenbart også til min økonomi ved formuleringer som: “at jeg ikke havde midlerne til at stille en større udbetaling".

Jeg vælger imidlertid at ignorere dine spekulationer om mine private forhold.

Du skriver: "du udtrykte, at du ønskede at hensætte den større nedskrivning til andet leasingår.”
Det er jo ikke sandt. Det har jeg aldrig sagt eller udtrykt???
Tværtimod talte vi om, at prisen typisk ville falde relativt med afskrivningen andet år.

Sagen er for mig ret enkel. Jeg gider ikke betale mere for en vare end markedsprisen.
Det har kostet og kommer til at koste i alt ca. 100.000 DKK at komme ud af aftalen med jer.
Det på trods af, at udbetaling og månedlig ydelse matcher markedet. Selv med en maksimal afskrivning på 30%, ville der stadig være et efterslæb på 60.000-70.000.
Du har ret i, at jeg kunne have fortsat i en ny aftale hos CarPerformance dog med en prisstigning på 30-35% per måned, hvorefter det så om et år igen ville koste 100.000 at komme ud af aftalen.

Du skriver: "Vi har kridtet banen op og ydet vores rådgivningsmæssige bedste”….
Den aftalekonstruktion du anbefalede, med involvering af mit Holding, er i øvrigt ulovlig.
Kontraktuelt er det smart for jer og Kronekapital, da der lige pludselig er tale om et erhvervskøb, hvilet gør at reklamationsret og forbrugerrettigheder forandres væsentligt.
Derudover skal jeg svare moms som privatperson, hvilket også gør det ret svært at komme ud af uden at tabe ekstra 25%.
I kan selfølgelig ikke komme i klemme med denne aftaleform, men det kan jeg.
Hvis det er at kridte banen op og yde det rådgivningsmæssige bedste, så er jeg ikke imponeret...

Du har ret i, at jeg ikke havde gennemtænkt de finansielle konsekvenser af jeres aftale. Hvis jeg havde, var jeg aldrig blevet kunde.
Jeg var naiv og stolede på hvad du sagde. Men set tilbage skulle jeg have været meget mere kritisk i forhold til kontrakten.

19 settembre 2017