Car Performance Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Har fået god og kompetent rådgivning samt hjælp med flere ting ifm. leasing , Christian har ageret hjælpsomt og imødekommende , og fundet den rigtige bil til mig .

Fik fat på Christian, fortalte hvad jeg ville have og budget. Han sørgede for at det hele virkelig bare spillede fra start til slut. Pressede på med leveringen og det blev løst. Kun ros og anbefal... Leggi di più

1. Veicoli e trasporti

Car Performance er bygget på passion og kærlighed til eksklusive biler. Det er hele fundamentet for virksomhedens daglige drift. Igennem vores know-how og mange års erfaring har vi fået skabt stor kompetence på bilområdet samt bilbranchens skat- og lovgivning ift. det danske afgiftssystem og regler forbundet med import af biler. I dag er vi en af de førende bilimport- og rådgivningsvirksomheder, som hjælper danske forbrugere samt virksomheder med råd og vejledning til import og leasing af biler. Vi sætter en ære i skyhøj service, og går ekstremt langt for at vores kunder får en god oplevelse før, under og efter endt leasingperiode. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores showroom eller ringe ind for at få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at anskaffe den bil du går og drømmer om.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Har fået god og kompetent rådgivning…

28 marzo 2025

Tak for den flotte anmeldelse, Karsten! 🙌

Vi er glade for, at du har følt dig godt rådgivet hele vejen – og at vi fandt den helt rigtige bil til dig.

Vi sætter stor pris på din tillid og står klar, hvis du får brug for noget igen:)

Vanvittig service!🤩

Pressede på med leveringen og det blev løst.
Kun ros og anbefalinger her fra🤩

21 febbraio 2025

Tusind tak for de pæne ord, Mark! 🙏

Det glæder os, at alt spillede fra start til slut – og fedt at høre, at vi kunne få leveringen til at gå op.

En rigtig god kundeoplevelse

Har haft en rigtig god kundeoplevelse hos Car Performance. Professionel kommunikation og super service og leverance.

20 dicembre 2024

Hej Lisbet,

Mange tak for din gode anmeldelse:)

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service og kommunikation. Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Fantastisk service hos Car Performance ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service hos Car Performance! 🚗💨 De leverede høj kvalitet og professionel rådgivning hele vejen igennem. Super dygtige – kan varmt anbefales👍!

13 dicembre 2024

Hej Benjamin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse:)

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse hos Car Performance, og din anbefaling betyder meget for os.

Med venlig hilsen

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice

Car Performance leverer enestående service. Fra første besøg til levering af bilen følte jeg mig godt behandlet. Personalet var hjælpsomme og vidende. Vil klart anbefale dem.

13 settembre 2024

Hej Sebastian:)

Vi er så glade for din feedback!
Det betyder meget for os at vide, at vores service har gjort et godt indtryk.

Tak for din anbefaling.

Super service

Super service. Kan klart anbefale Car Performance

6 novembre 2024

Risposta di Car Performance

Tusind tak for de pæne ord!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Car Performance.

Din anbefaling betyder meget for os! 😊🚗💨

Victor / Car Performance ApS

Jeg har oplevet Dårlige service hos den…

Jeg har oplevet Dårlige service hos dem, på shatten.

17 settembre 2024

Hej,

Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse hos os. Vi arbejder hårdt på at forbedre vores kundeservice og vil gerne undersøge, hvad der er sket. Vi har desværre ikke modtaget nogle beskeder fra dig i chatten. Venligst kontakt os direkte, så vi kan hjælpe dig med dine bekymringer.

Tak for din feedback.

Car Performance

Vidende og troværdig rådgivning

Christian Koldt er en dygtig og troværdig rådgiver og ved alt om leasing af biler. Samtidig er han god til at forstå kundens behov og forklare de ofte komplicerede regler om leasing, så man ikke er i tvivl om, hvad det kommer til at koste, hvad der er inkluderet etc.
Jeg har leaset mange biler af Christian, og der har aldrig været noget at komme efter.

6 maggio 2024

Hej Thue,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at Christian har kunnet hjælpe dig godt med leasing. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde:)

[Victor / Car Performance]

Kan kun anbefale Car Performance og…

Kan kun anbefale Car Performance og Christian. Har nu haft adskillige biler via Car Performance og Christian yder super vejledning og sparring i forhold til at finde den helt rigtige bil med det rigtige udstyr.

1 aprile 2024

Hej Henrik,

Mange tak for din anbefaling! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med Car Performance og Christian. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig med flere biler i fremtiden:)

De bedste hilsner, Victor / Car Performance

Car Performance et super sted hvis du…

Car Performance et super sted hvis du skal ud og lease bil, du få altid kvalitet og super service, Christian finder altid de beste udstyret biler til rigtigt gode priser

13 maggio 2024

Hej Kristian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og de biler, vi tilbyder. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige leasingaftaler.

De bedste hilsner,
Victor / Car Performance.

Carperformance er vejen til seriøs leasing

Carperformance er vejen til solid og god hjælp. Jeg har nu haft hjælp til at hente flere biler eller fået et væsentligt bedre alternativ til dem som ikke var optimale. Jeg overså flere udstyrsniveauer eller at prisen var skæv ift momsen i Tyskland.
Christian Koldt er virkelig hjælpsom og forklare tingene så de er til at forstå.
Så hvis du står og vil lease eller hente biler så endelig kontakt ham. Så får du hurtig og overskuelige svar med det samme (også i weekenderne).

20 marzo 2024

Hej Adrian,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at Christian har kunnet hjælpe dig. Vi ser frem til at assistere dig i fremtiden!

Har lige købt en bil

Har lige købt en bil, superfin og til en fornuftig pris. God og venlig behandling samt professionel service. Car Performance kan klart anbefales!

16 maggio 2023

Hej Henning,

Tusind tak! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Din anbefaling betyder meget:)

Bedste hilsner,

Helt perfekt!

Har flexet flere biler igennem carperformance og altid en god oplevelse!

5 marzo 2022

Hej Patrick,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser med os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen:)

Victor / Car Performance

Tog kontakt til Car Performance da jeg…

Tog kontakt til Car Performance da jeg så at de havde en Volvo XC90 til salg på bilbasen. Kører pt i en ford så kunne godt tænke mig at skifte den ud. Fik en byttepris på under en dag og aftalte en prøvetur. Overordnet set var det en meget behagelig modtagelse jeg fik og følte at der var et godt niveau af ekspertise.

Anton

22 ottobre 2021

Hej Anton,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og følte dig godt modtaget. Skulle du have flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:)

Hurtigt og enkelt

Har været på udkig efter en GLC350 i en del tid, og valgte derfor at kontakte Car Performance omkring det. Hele processen var generelt hurtig og smertefri og fik bilen leveret uden et eneste problem.

Kan klart anbefales.
Mvh Leif

1 settembre 2021

Hej Leif,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du fik en god oplevelse med din GLC350. Din anbefaling betyder meget:)

Victor / Car Performance

Der var engang et firma...

Der var engang et firma - det hed Car Performance ApS, så skiftede det navn til Danske Biler ApS og gik konkurs. Dette firma var ejet af Christian Koldt. Christian Koldt åbnede et nyt firma, som hed Avanti Leasing ApS, som købte Car Performance navnet ud af boet fra sit eget firma og nu har Avanti Leasing ApS skiftet navn til Car Performance ApS. Min oplevelse er at Christian Koldt ikke tager ansvar og ikke betaler det han skylder til mig, pga. denne lille konkursrytter finte. Så pas på jer selv og hold fingrene væk fra det her firma, så I ikke bliver snydt.

5 maggio 2021

Fem stjerner til Car Performance

Tusinde tak til Christian og Christian fra Car Performance, for en helt igennem imødekommende og yderst professionel håndtering af min leasing af en Porsche Cayenne. De forudså de problemer som kunne opstå og fik dem fjernet inden deres fødsel. Samtidig blev jeg holdt godt orienteret i hele processen og modtog bilen til aftalt pris og tidspunkt

Deres bil entusiasme er åbenlys :-) og jeg kan på det varmeste anbefale Car Performance.

20 luglio 2018

Flot udvalg - useriøst betjening

Kontaktede CarPerformance angående 2 biler som jeg ønskede tilbud på. Blev kort efter ringet op, desværre var jeg optaget og ringede derfor retur ca. 30 min efter. Jeg får fat på sælgeren, som lige spørger om han må ringe tilbage om 15min. Det måtte han selvfølgelig gerne.
Problemet er dog at der nu er gået over en uge og jeg har ikke hørt fra dem overhovedet. Det mener jeg er en ret useriøs måde at håndtere nye kunder på.

28 maggio 2018

Alt fungere perfekt

Min første bil fra Car Performance blev en Volvo V90, efter en fantastisk dialog med Mikkel. Han er yderst professionelt og lyttede til mine ønsker og leverede en bil der levede op til alle forventning og mere til. Bilen har ALT i udstyr.
Bilen kom med nogle andre originalfælge end dem der var billeder af hos forhandleren i Tyskland. De monterede fælge var dog beskrevet korrekt i annoncen. Men Mikkel fik tryllet fælgene (også originale) fra billederne med oveni, til en yderst favorabel pris, der lå langt under listeprisen.
Desværre var dækkene på fælgene ikke optimale. De var helt nye, men ikke afbalanceret. En autoriseret forhandler tog sig af at rette det til, hvilket han ikke kunne da dækkene var helt skæve, og der skulle skiftes dæk. Det tog Mikkel sig af og få løst, og jeg fik spritnye dæk på, som var toppen af poppen (De skæve dæk var et billig-mærke).
Alt fungere bare hos Car Performance! Og er der det mindste problem, hjælper de udover hvad man kunne forvente. Jeg kan kun varmt anbefale Car Performance og Mikkel!

14 dicembre 2017

Second to None

Jeg har lige fået leveret min nye VW Touareg gennem CarPerformance. En process som CarPerformance løftede med stor professionalisme, nærvær og ikke mindst en viden omkring Bil, Finansiering og mine ønsker som var second to none. Stor Ros til Morten og team
Jeg ser frem til at CarPerformance også skal levere min næste og næste og næste bil.
Stop din søgning og tag fat I Morten ✌️

13 dicembre 2017