Generelt godt Men undre mig over “ta bestikket” på brunch caféen. “Ta bestikket” er rimelig stort og, når man har taget på det, og skal ligge det igen, så røre det den mad andre skal spise - og det... Leggi di più
Service var enormt dårlig, ved afgivelse af bestilling fremstår tjener lad og ligeglad. Ved serveringen banker han "varene" ind i bordet. Maden er kedelig og tør. Og da vi efterfølgende er... Leggi di più
Jeg besøgte for nylig den her fantastisk café, og det var en skøn oplevelse! Atmosfæren var helt unik med en hyggelig stemning. Servicen var virkelig i top! Personalet var venligt og opmærksomt, og... Leggi di più
Kudos til Salli 🙏🏻 Efter at have haft en uheldig oplevelse med en omgang take away i lørdags, blev vi søndag formiddag kontaktet direkte af ejeren af Cafe Caramel som beklagede vores oplevelse, o... Leggi di più
Skønt mad og god stemning og rigtig god…
Skønt mad og god stemning og rigtig god betjening
Spiste frokost i dag på Caramel
Spiste frokost i dag på Caramel
Vi fik et bord midti rummet
Fint , lidt køligt når nu døren stod åben
Lige før maden kom til os , tabte en i køkkenet et stor bakke på gulvet, det lød højt brag , og det var jo et uheld
Nu skulle der så ryddes store plader af fra brunch
Det lød et brag , Ok der blev lige tabt en plade på gulvet
Jeg orkede ikke flere forskrækkelser , men tænkte maden var jo serveret
Nu prøvede jeg at slappe lidt af igen, og nyde det sammen med min mand
Tænk , nu faldt der en bakke til på gulvet lige ved siden af vores plads ,med fuld service
Vi gav op og gik op og betalte og skyndte os væk
Jeg fortalte det , da jeg var ret rystet , er ikke god til forskrækkelser , og havde tænkt på hyggelig frokost
Syntes jeg har spildt mine penge på en dårlig oplevelse
419kr
Jeg sagde de da jeg betalte og fik af vide , de ikke gjorde det med vilje
Den første og sidste Caffè latte hos…
Den første og sidste Caffè latte hos dem.
Vi skulle blot have en kop kaffe og fik kortet meget hurtigt, men derefter gik tingene i stå. Der gik 50 min, før vi sad med vores kaffe og da var den lunken. Tjenerne havde meget travlt med at ville have os til at købe mad, men da vi kun ville have kaffe, blev vi åbenbart "syltet". Der gik 30 min, fra vi bestilte kaffen og til vi havde den og som sagt var den lunken, da den så endelig kom.
Jeg tog ikke noget billede, men der var absolut ikke travlt den dag.
Den ene stjerne er fordi vi trods alt fik vores kaffe.
Bestilte 2 x brunch
Bestilte 2 x brunch, take away. Det var der var med var ok, men alt for dyrt til prisen.
Servicen var så dårligt
Servicen var så dårligt! Vi fik ikke hvad vi bestilte. Kan ikke anbefales !
Kom ikke for madens skyld
Kom ikke for madens skyld. Jeg fik en tigerrejesalat, alt for meget dressing og spaghetti? De fleste i selskabet kunne kun sige “det var ok”.
Kedelig mad.
Virkelig ringe mad
Virkelig ringe mad. Sandwich med kylling og oksekød smagte af absolut intet, nachos med ost var helt standard kedeligt og salat med kylling var en rodet smagløs omgang. Absolut sidste gang vi har besøgt stedet. Maden er kedelig og tilberedt uden nogen form for øje for at det skal præsentere sig pænt. øv øv
Service var enormt dårlig
Ved serveringen banker han "varene" ind i bordet.
Maden er kedelig og tør.
Og da vi efterfølgende er færdige med at spise, venter vi længe på at tjeneren skal komme og fjerne tallerken, dog går tjenerne bare forbi.
De kigger flere gange og kan se vi er færdige med maden dog uden at spørge om vi er færdige og rydder af.
Vi havde planlagt en kop kaffe og kage efter maden, men endte med at betale og gå da vi ingen service modtog.
Dårligste sandwich jeg har smagt:
Dårligste sandwich jeg har smagt:
159 kr for toastbrød, frosne kyllingestykker der er varmet, 10 salatblade, 1 Skive tomat og karrydressing uden smag, dertil fritter.
Cola der smager af vand.
Ikke en god oplevelse og sidste gang jeg spiser her.
Luxus brunch på en mandag
Luxus brunch på en mandag. 4,5 stjerner flot stort og varieret morgen måltid. Dog rækker en kop kaffe ikke langt. Midt i den rigtige varierede tallerken lå et tørt rundstykke fyldt med noget ost. Den faldt nogen uden for. Serveringen mangler lidt... "Timing". Vi troede f.eks. at vi skulle betale ved kassen da der ikke kom nogen tjener til os.Men bestemt et besøg værd.
Perfekt brunch
Selv om det var mandag formiddag var alt perfekt. Super Brunch - høflig og god betjening. Vi anbefaler gerne!
Super service
Vi var en tur i Slagelse, og Cafe Caramel så rigtig hyggelig ud. Så der smuttede vi ind.
Vi bestilte en Cafe Latte, Varm kakao og 2 brunch.
Meget lækker brunch må vi sige, og vi kunne ikke spise op :-)
Latten var god, og havde en dejlig smag. Den varme kakao var ligeledes god med dejlig smag.
Her kommer vi gerne igen, når vi er i Slagelse :-)
Den bedste brunch
Den bedste søndags-brunch jeg har fået !!
Super gode priser, betjenin og maden var fantastisk! :)
Kommer helt sikkert igen
Rigtig hyggeligt, Gode priser, God Mad
Rigtig hyggeligt sted, hurtig god betjening, også på stressede dage. God mad og massere smil :)
Det er svært at finde et sted i slagelse/omegn hvor de laver så god mad.
god betjening, stemning og mad
jeg var med kæresten oppe på cafe caramel til nytår og tror aldrig jeg har fået så meget lækker mad på én aften. der manglede intet og stemningen var rigtig hyggelig og god