Generelt godt Men undre mig over “ta bestikket” på brunch caféen. “Ta bestikket” er rimelig stort og, når man har taget på det, og skal ligge det igen, så røre det den mad andre skal spise - og det... Leggi di più

Service var enormt dårlig, ved afgivelse af bestilling fremstår tjener lad og ligeglad. Ved serveringen banker han "varene" ind i bordet. Maden er kedelig og tør. Og da vi efterfølgende er... Leggi di più

Jeg besøgte for nylig den her fantastisk café, og det var en skøn oplevelse! Atmosfæren var helt unik med en hyggelig stemning. Servicen var virkelig i top! Personalet var venligt og opmærksomt, og... Leggi di più

Kudos til Salli 🙏🏻 Efter at have haft en uheldig oplevelse med en omgang take away i lørdags, blev vi søndag formiddag kontaktet direkte af ejeren af Cafe Caramel som beklagede vores oplevelse, o... Leggi di più

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Dårlig oplevelse

Vi er normalt stamkunder, og skulle fejre vores årsdag i dag, så vi bestilte frokost bøffer og 2 stk øl som altid. Vi fik serveret vores øl, og et stykke tid efter fik vi serveret vores bøffer, som var utrolig seje og meget senet. Man kunne ikke tykke i dem eller skære i dem, og vi fik herefter tilbudt 2 nye stk. bøffer og ventede i ca 20-25 min, før vi fik dem serveret. På dette tidspunkt havde vi næsten drukket vores øl. De nye bøffer var igen lige så seje og ikke spisbare, som de andre bøffer, som vi fik forinden, hvilket vi oplyste til servitricen, og det kunne hun godt se, sagde hun, og herefter kom hun tilbage til vores bord og oplyste, at det kød de havde serveret ikke var godt kød, og at de godt var klar over dette, hvorfor hun tilbød os, at vi kunne få en øl mere. Vi skulle køre bil, så vi foreslog, at de kunne give de øl vi allerede havde fået på husets regning, hvorfor hun snakkede med sin chef, som oplyste, at de øl vi havde bestilt ikke fejlede noget, så dem skulle vi selvfølgelig betale for, hvilket vi gjorde. Aldrig har vi været udsat for så dårlig mad og håndtering af situationen, og man må bare spørge sig selv om, om det er en beværtning eller restaurant vi besøgte?.

30 marzo 2024

Kudos til Salli 🙏🏻

Kudos til Salli 🙏🏻
Efter at have haft en uheldig oplevelse med en omgang take away i lørdags, blev vi søndag formiddag kontaktet direkte af ejeren af Cafe Caramel som beklagede vores oplevelse, og promte tilbød os at komme forbi søndag aften til en god middag på hans regning. Det er skisme god stil 🙏🏻
Kan kun sige at det var en rigtig god oplevelse!! Servicen, maden og drikkelsen var i top og atmosfæren var både uformel og dejlig afslappet. Vi havde en rigtig hyggelig aften!!
Det er præcis sådan at man driver en god forretning, hvor kundens endelige tilfredshed er i fokus. Tak for det 😃

17 marzo 2024

Super fin oplevelse

Lækker brunch i fine omgivelser. Der var mere end rigeligt på de to forskellige brunch anretninger vi valgte, og maden kommer ret hurtigt . Sød og imødekommende kvindelig tjener. kommer helt sikkert igen.

29 gennaio 2024

Fejrede min mands fødselsdag

Fejrede min mands fødselsdag, fik 2 lækre Hvidløgsbøffer, perfekt tilberedt som vi bad om, 2 søde smilende kvindlige tjener, et sted som vi ofte besøger, helt i top. Tak for jer.

30 gennaio 2024

Dårlig pladser og alt for dyrt!

Min veninde og jeg har bestilt bord for over en mdr. siden. Vi bliver henvist til et par lænestole. Og der er ikke mulighed for at få andre pladser.
Servicen er ikke eksisterende, vores brugte service (fra brunch buffet) skal vi selv sørge for at fjerne.
Jeg bestiller et glas appelsinjuice til 64 kr, som viser sig at være den billige XXL juice fra Lidl.
Dette ser vi da vi sidder tæt på baren og der bliver sat en kasse ved siden af hvor vi sidder.

26 agosto 2023

Virkelig dårlig service.

Virkelig dårlig service.
Da vi ankommer bliver vi henvist til pladser i lænestole. Vi har bestilt bord til brunch for 1 mdr siden. Spørger om vi ikke kan få nogle andre pladser, hvilket afvises yderst arrogant. Jeg henviser til jeg har bestilt for en mdr siden og jeg derfor betvivler at netop jeg har fået de sidste pladser… Vi vælger dog at sætte os. Servicen fra div tjenere er ikke eksisterende, da jeg spørg til allergener i deres mysli, får jeg svaret: det ved jeg ik, der er nok spor af nødder. Vi sidder hele besøget uden en tjener fjerner vores tomme tallerkner, eller spørg om vi ønsker mere. Min veninde har bestilt juice. Det viser sig at være juice fra Lidl (xxl juice) som hun betaler 64 kr for et glas. Dette vides da tjenerne bære en hel kasse ind og sætter dem foran vores bord.

26 agosto 2023

Dårligt mad

Dårligt mad, bestilte en wokk med oksemørbrad til 159, det de kaldte mørbrad var så tørt og sejt at det var uspiselig, var ikke skyggen af oksemørbrad, ikke et sted jeg kommer igen, og ville give 0 stjerner hvis det var en mulighed.

15 luglio 2023

Pedimos unas cervezas

Pedimos unas cervezas, lamentablemente a nuestra mesa no nos pusieron tapa, la única del bar al que no le preguntaron en el momento de servir las consumiciones, debíamos oler mal o algo, le preguntamos por la tapa y de malas maneras nos señaló una tarjeta, en lugar de preguntar, poca profesionalidad, antes de volver me ahorco.

21 giugno 2023

Jeg har bestilt bord til 2

Jeg har bestilt bord til 2. Det er til deres weekend Brunch.
Mit bord viser sig at være gemt oppe i et hjørne, foran en branddør. Maden trækker op på 2 stjerner, men den samlede oplevelse behøver jeg ikke igen.

14 gennaio 2023

Bliver taget ved næsen..

Utrolig dårlig expedition.
Ringer op kl 12 for at lave en bestilling til dagen efter, får afvide at det er ikke noget problem men om jeg ikke kunne ringe lidt senere fordi de havde meget travlt. Forsikrede mig at det var muligt at bestille fra det alm menu kort og der blev sagt ja, intet problem.
Ringer til jer senere, og får så afvide at der er lukket for bestillinger og at det ikke er muligt at bestille fra menu kortet fordi der er så travlt.
Så føler man sig godt nok taget ved næsen af jeres personale når i ikke lever op til aftalerne.

Vi havde glædet os til at skulle nyde jeres mad. :(

29 dicembre 2022

Bestilte kyllingeburger med…

Bestilte kyllingeburger med Pommesfritter. Flad burger med en flad kyllinge Nugget i som man kan købe hos Netto. Lidt salat og en skive tomat. Meget lille skål pommfritter til. 159.- al for dyr ikke pengene værd overhovedet.

27 giugno 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito