Banner for Canavita

Canavita Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Ytterligare en "mirakelprodukt" Detta är bara ett scamprojekt liksom de andra som säljer denna smörja. Finns inga vetenskapliga bevis på verkan. Svindyrt! Om detta vore MIRAKLET skulle det redan fin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I’ve tried many CBD products over the years, and this is by far the best CBD webshop in the world. The quality is consistently outstanding, the products are effective, and the service is always fast a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Founded in 2020, Canavita develops and produces CBD oil of the highest quality in Denmark and is the biggest manufacturer of CBD products in Scandinavia. Our mission is to spread knowledge about the beneficial properties of CBD and cannabis products and give you the opportunity to safely and securely buy your CBD products online. All of our products contains <0.2% THC.

Organic Danish quality & 30-day satisfaction guarantee

Scritti dall'azienda

Your satisfaction means everything to us!
As a new customer at Canavita, you always have a 30-day satisfaction guarantee. This means that if you are not satisfied with the effect after 30 days of use, we are not satisfied either, and we will refund your purchase. Experience the power of nature today!

Informazioni di contatto

Promotion box for Canavita

Order in your preferred language

Fast delivery: Denmark, Norway and Sweden.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

324 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kære Jørgen,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at du oplevede gener med mavesyre.

Mavesyre er ikke en kendt eller almindeligt rapporteret bivirkning ved brug af CBD. Den videnskabelige litteratur viser generelt, at CBD har en høj sikkerhedsprofil, og de bivirkninger, der er beskrevet i studier, er typisk milde og forekommer relativt sjældent. Der findes desværre altid individuelle forskelle, og gennem årene har vi oplevet, at de få kunder, som reagerer på vores produkter, oftest er personer med udtalte allergier eller en særlig følsomhed over for forskellige naturlige ingredienser.

Vores erfaring er, at cirka 8 ud af 10 kunder oplever en mærkbar positiv effekt af vores produkter. Samtidig er det vigtigt for os, at CBD skal være tilgængeligt for alle, og derfor tilbyder vi 30 dages tilfredshedsgaranti eller pengene retur, så man trygt kan afprøve vores produkter.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker, at vi hjælper dig med at finde årsagen til din oplevelse. Vi hjælper gerne.

Du ønskes en rigtig dejlig torsdag! 💚

Tlf.: +45 71 74 35 48

Super

Jeg er meget glad for CBD - det giver mig ro i kroppen. Tager dråber om morgenen og inden sengetid.
Og så er der super service hos Canavita👍

3 giugno 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores naturprodukt og for vores service 🙏

Du ønskes en rigtig dejlig onsdag og en skøn sommer!☀️

Valutata 4 stelle su 5

Desværre havde jeg ikke den forventede…

Desværre havde jeg ikke den forventede effekt af den CBD olie jeg havde købt. Jeg henvendte mig for at få råd ift. om jeg kunne justere dosis. Anbefalingen efter lidt opklarende spørgsmål var at prøve deres stærkeste olie. De tilbød at ombytte de olier jeg havde købt imod at jeg mistede retur-retten under deres tilfredshedsgaranti. Det var en fin service, men turde ikke løbe risikoen at de så heller ikke virkede. Fik penge retur uden problemer!

Kære Diana,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse💚

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at vores produkt ikke levede op til dine forventninger.

Vores erfaring er, at cirka 8 ud af 10 kunder oplever en mærkbar positiv effekt af vores produkter. Samtidig er det vigtigt for os, at CBD skal være tilgængeligt for alle, og netop derfor tilbyder vi 30 dages tilfredshedsgaranti eller pengene retur, så man trygt kan afprøve vores produkter.

Husk at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis vi kan hjælpe med selv det mindste! :-)

Du ønskes en rigtig dejlig onsdag! 💚

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚

Måske du har været i kontakt med vores norske eller svenske kundeservice.

Du kontakter os blot for vejledning på dansk her:

kontakt@canavita.dl
+4571743548

Du ønskes en rigtig dejlig onsdag!☀️

Kære Tinna,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚🙏

Jeg er bare så glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og naturprodukt 🙏

Du ønskes en rigtig dejlig onsdag!☀️

Valutata 5 stelle su 5

It seems to function very well.

It seems to function very well.

Kjære James,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din! 💚

Jeg er så glad for å høre at naturproduktet vårt også gjør en merkbar positiv forskjell for deg. 🙏 Det er nettopp derfor vi er her!

Husk at du alltid er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss dersom det er noe som helst vi kan hjelpe deg med – stort eller smått.

Ønsker deg en riktig fin tirsdag! ☀️

Vennlig hilsen,

E-post: kontakt@canavita.no

Åpningstider:
Mandag–fredag: 09:00–17:00

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig gode produkter og en service…

Utrolig gode produkter og en service jeg aldri har opplevd før. Pakkene kommer veldig fort frem og de har altid varer på lager sammenlignet med veldig mange andre som hele tiden er tomme for et eller annet så du må vente lenge. Bra priser og hele tiden gode tilbud. Kan med hånden på hjertet anbefale Canavita til alle som trenger disse produktene vist de vil ha en trygg og service innstilt leverandør

8 giugno 2026

Kjære Freddy,

Tusen hjertelig takk for den flotte anmeldelsen din 💚

Det betyr utrolig mye for oss å høre at du setter pris på både produktene våre, den raske leveringen og servicen vi legger så mye arbeid i hver eneste dag 🙏

At du vil anbefale Canavita til andre er den største tillitserklæringen vi kan få – tusen takk for det!💚

Husk at du alltid er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss dersom det er noe vi kan hjelpe deg med, stort eller smått.

Vi ønsker deg en riktig fin tirsdag! ☀️

Vennlig hilsen,

Tak

7 giugno 2026

Kære Sanni,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚

Jeg er så glad for at høre, at vores naturprodukt også gør en mærkbar positiv forskel for dig 🙏 Det er hele årsagen til, at vi er her!

Du ønskes en rigtig dejlig søndag aften!☀️

Bara bra upplevelser

Bara bra upplevelser. Första beställningen blev fel men det skickades omgående ut rätt utan knussel. Andra beställningen fastnade nånstans hos fraktbolaget. Men så fort jag mejlade om den beställningen så skickades omgående en ny som kom 1-2 dagar senare. Snabb service och snabb leverans.

25 giugno 2026

Kära P Persson,

Tack så mycket för din recension 💚

Jag är så glad att höra att du också är nöjd med vår service 🙏

Kom ihåg att du alltid är välkommen att ringa eller skriva till oss om vi kan hjälpa till med även det minsta!

Ha en trevlig helg! ☀️

Alt okay meget tilfreds

29 maggio 2026

Kære kunde,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚🙏

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og naturprodukt 🙏

Du ønskes en rigtig dejlig fredag!☀️

Meget godt produkt

Meget godt produkt, fin smag og god virkning

4 giugno 2026

Kære Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏

Hvor er jeg bare glad for at høre, at vores naturprodukt også har gjort en positiv forskel for dig 💚

Du ønskes en rigtig dejlig fredag! ☀️

Giver ro på

Jeg kan mærke meget mere ro på og sover meget bedre. Jeg havde håbet på, at den ville afhjælpe problemet med voldsom tinitus, men det synes ikke at hjælpe.
Men jeg er begejstret alligevel.

3 giugno 2026

Kære Jane,

Tusind tak for din anmeldelse!🙏

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med effekten af vores naturprodukt 💚

Du ønskes en rigtig dejlig solskinstorsdag! ☀️☀️☀️

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig sendt afsted og giver hurtig…

Hurtig sendt afsted og giver hurtig svar på mail. Tak

1 giugno 2026

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du også er glad for vores service 🙏

Du ønskes en rigtig dejlig torsdag! ☀️

Service

God information 🙂
Hurtig levering 🙂
Super service 🙂

1 giugno 2026

Kære Bente,

Tusind tak for din anmeldelse!🙏

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter💚

Du ønskes en rigtig dejlig onsdag! ☀️☀️☀️

Dejligt og stabilt sted

Dejligt og stabilt sted , at handle. Hurtigt og effektivt.

Kære Lili,

Tusind tak for din anmeldelse!🙏

Du ønskes en rigtig dejlig solskinsonsdag!☀️

De hjalp ikke mig

De hjalp ikke mig, de tog ikke mine smerter, og jeg fik ikke en bedre nattesøvn som lovet.

26 maggio 2026

Kære Anni,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse💚

Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag! 💚

Valutata 5 stelle su 5

Cbd olien har givet en rolig nattesøvn…

Cbd olien har givet en rolig nattesøvn og lindret smerter i bevægelsesapparatet. Dertil er leveringen hurtig og oliens emballage fint og lækkert.

16 giugno 2026

Kære Emine,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du også har fået gavn vores naturprodukt og er glad for vores service - Og en blvier snart endnu bedre! 🙏🌿

Det er hele årsagen til, at vi er her - At kunne bidrage til at gøre en forskel i hverdagen 😊

Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag! ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Efter at have taget Canavita i 3 uger…

Efter at have taget Canavita i 3 uger mærker jeg en god bedring i min dårlige ryg, som blev skadet for 9 måneder siden.
Jeg tror på at det nok skal blive bedre og bedre.

22 maggio 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du også har fået gavn vores naturprodukte🙏🌿

Du ønskes en rigtig dejlig solskinssøndag! ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt hurtigt levering meget tilfreds…

Perfekt hurtigt levering meget tilfreds og de virker på min søvn

28 maggio 2026

Kære Michael,

Tusind tak for din anmeldelse🙏🌿

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter 💚

Du ønskes en rigtig dejlig fredag og weekend! ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Gode produkter gode priser god…

Gode produkter gode priser god vejledning ❤️🫶🏻👍

18 giugno 2026

Kære Ruud,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter 🙏🌿

Du ønskes en rigtig dejlig fredag og weekend! ☀️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più