Utrolig gode produkter og en service jeg aldri har opplevd før. Pakkene kommer veldig fort frem og de har altid varer på lager sammenlignet med veldig mange andre som hele tiden er tomme for et eller... Leggi di più

Bara bra upplevelser. Första beställningen blev fel men det skickades omgående ut rätt utan knussel. Andra beställningen fastnade nånstans hos fraktbolaget. Men så fort jag mejlade om den beställninge... Leggi di più
I’ve tried many CBD products over the years, and this is by far the best CBD webshop in the world. The quality is consistently outstanding, the products are effective, and the service is always fast a... Leggi di più
Desværre havde jeg ikke den forventede effekt af den CBD olie jeg havde købt. Jeg henvendte mig for at få råd ift. om jeg kunne justere dosis. Anbefalingen efter lidt opklarende spørgsmål var at prøve... Leggi di più
Founded in 2020, Canavita develops and produces CBD oil of the highest quality in Denmark and is the biggest manufacturer of CBD products in Scandinavia. Our mission is to spread knowledge about the beneficial properties of CBD and cannabis products and give you the opportunity to safely and securely buy your CBD products online. All of our products contains <0.2% THC.

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Tycker den fungerar bra. Somnar för det mesta men det händer att jag vaknar Ofta på natten. Kan nu hämta paketet närmare mig.

Risposta di Canavita
Svårt att öppna och stänga flaskan, annars samma effekt som den svenska motsvarigheten.

Risposta di Canavita
Det tok dessverre alt for lang tid før pakken ble mottatt! ! !

Risposta di Canavita
Jeg valgte at købe 3 fl 40% da jeg lever med komplekse smerter. Leveringen var hurtig.
Først prøvede jeg med det antal dråber der stod, da det var uden effekt ringede jeg og fik en snak med en flik gut og efter han hørte min historie så bad han mig prøve 6 dr 3 gange dagligt og det gjorde jeg til alle 3 fl stod tomme torsdag 9 juli.
Dette er skrevet søndag 12 juli da jeg ville være sikker på at det jeg skrev var korrekt.
Jeg har tidligere prøvet dråber der hjalp mig til at sove bedre, de her 40% dråber hjalp desværre hverken på 2x piskesmæld eller søvn.
Eneste ændring var desværre negativ da mit psoriasis blev væsentligt forværret i perioden og ved 3 fl begyndte jeg at få en brændende fornemmelse i halsen kort efter indtag. Gav det en rigtig god forsøg med 3 fl da jeg ved at når man har levet med smerter i flere år så skal der ofte længere tid til at ændre på tingene. Jeg kan pg ovenstående desværre ikke anbefale Canavita dråberne.

Risposta di Canavita
Godt produkt som gir det det lover. God kundeservice som følger opp og løser problemer som kan dukke opp. Anbefales.
Drawback: Du må ikke kjøre bil når du tar dette, eller en stund etterpå.

Risposta di Canavita
Vi har nu prøvet den stærke i 30 dage og havde håbet den ville virke mod min hustrus gigt og særligt sikre hende en bedre søvn om natten.
Det er desværre ikke sket, selvom det virker godt for andre,virker det ikke for min hustru. Vi havde store forventninger, men som der skrives virker det ikke for alle - selvom vi prøvede med jeres stærkeste produkt.